Page 33 of 65 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 801 to 825 of 1616

Thread: Budva na pjenu od mora

Thanks Thanks Given 
    50
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    13 Posts

Lina se vraca u treci serijal,njene obline su trazene i vracaju iz mrtvih

Thanks Thanks Given 
    50
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Android.Montenegro View Post
    Lina se vraca u treci serijal,njene obline su trazene i vracaju iz mrtvih
    Pardon na izrazu,htio sam rec njeni atributi

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    570
    Thanked in
    410 Posts

1 marta pocinje da se snima 3 sezona , imace 40 epizoda i nema line :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Android.Montenegro View Post
    Pardon na izrazu,htio sam rec njeni atributi
    pardon sise

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Pogledah jednu epizodu iii... ne mogu da vjerujem koliko je katastrofalna gluma ovih mladunaca :shock:
    Stvarno nisam imao visoka očekivanja, ali ovo je... ne znam. Samo se nadam da ovi likovi nisu the best of crnogorski talenti.
    Last edited by johnny bravo; 19-01-13 at 14:53.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bogami, vecini su oni ponos i dika CRNE gore. Toliko smo crni. Posebno Otašević, koji je već dobio par uloga u filmovima kako domaćim tako i u regionu, ocigledno da oni vide drugacije nego mi. Barem necemo skoro gleda Jovićevićku(Bojana), udala se jer je napumpao panjat stari od Martina iz serije, Branimir Popović. Užas. Baš užas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Pogledah jednu epizodu iii... ne mogu da vjerujem koliko je katastrofalna gluma ovih mladunaca :shock:
    Stvarno nisam imao visoka očekivanja, ali ovo je... ne znam. Samo se nadam da ovi likovi nisu the best of crnogorski talenti.
    i ja pola sata dok mi nisu presrali sa tim klosarskim akcentom tj glumom....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ali Bonini i njegova gluma_________________________

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by JOLE View Post
    Bogami, vecini su oni ponos i dika CRNE gore. Toliko smo crni. Posebno Otašević, koji je već dobio par uloga u filmovima kako domaćim tako i u regionu, ocigledno da oni vide drugacije nego mi. Barem necemo skoro gleda Jovićevićku(Bojana), udala se jer je napumpao panjat stari od Martina iz serije, Branimir Popović. Užas. Baš užas.
    što ti tačno smeta u privatnom životu Jovićevićke i Popovića? Mislim, odakle ti pravo da komentarišeš njene privatne odluke za koga će se udati i kad, oće li kad je "napumpa" (jes', ka' da su njeni s puškom išli kod popovića, ženi ili pucam!) ili kad se zaljubi?! Ada stvarno ovakve stvari me izluđuju! Ne znam što ti je više krivo, sudeći prema ovome postu, što je "panjat stari" navatao mladu zgodnu ribu, ili što tebe zaobilaze dobre ribe!? Ne zanimaju me tvoji razlozi, nego ti kažem kako to izgleda meni koja čitam...Malo mjere u komentarima ne bi škodilo, gluma je jedno, ok, ne dopadaju ti se i zadovoljan si što je više nećeš gledati u seriji, a privatni život nešto sasvim deseto...uostalom, imaš i opcije -ugasiti TV ili okrenuti program na grand-šou, domaćine oženi se, svejedno, ako ti se serija ne dopada.
    Ne zamjeri, ali moradoh progovoriti, i$ekira me ti
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Jedino imam osjecaj, da je zbog te "ljubavi" ona i dobila ulogu u seriju, jer ne znam cime je drugo mogla, ona ne umije da glumi, i necu reci "po meni ne umije" nego se usudjujem da budem kriticar i kazem u globalu. Gledam seriju, pratio sam svaku, ali ona NE UMIJE da glumi. Drugi tu i tamo, neki pa i odlicno, ali ona i gluma ne idu...

Quote Originally Posted by moonchie View Post

Meni je njegova gluma bila odlicna, tako nekako i zamisljam takve ljude, Bonini me bas i odusevio
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Jedino imam osjecaj, da je zbog te "ljubavi" ona i dobila ulogu u seriju, jer ne znam cime je drugo mogla, ona ne umije da glumi, i necu reci "po meni ne umije" nego se usudjujem da budem kriticar i kazem u globalu. Gledam seriju, pratio sam svaku, ali ona NE UMIJE da glumi. Drugi tu i tamo, neki pa i odlicno, ali ona i gluma ne idu...

Meni je njegova gluma bila odlicna, tako nekako i zamisljam takve ljude, Bonini me bas i odusevio
    Da li si shvatio kroz tvoja dva komentara, na Sanju i "Boninija", koliko je to relativna stvar i koliko ti u stvari malo o tome znaš? Ne velim da ja znam, iskreno, ni meni se ne dopada kako Sanja glumi, ali meni se ne dopada ni kako Mima Karadžić glumi...Sanja nije ulogu dobila zbog ovoga ili onoga, ona je glumica sa akademije i ne bi je upisala da ne zna...ako si zaboravio, svega nekoliko ljudi se godišnje primi na akademiju i sigurno se ne traći na nekoga ko nema talenta...ne znam da li ona "zna" da glumi, ali znam da ti o tome nemaš pojma, kao ni ja, a onaj ko je mjerodavan je procijenio da zna...on je ipak u pravu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Zvončice, chill out malo. Ne znam da li ti je Sanja rođaka, simpatija, idol ali objektivno gledano niti je privlačna niti dobro glumi, to što je ona izabrala da bude javna ličnost meni daje pravo da komentarišem njen privatni život kao promašaj, udati se za čovjeka koji može otac da joj bude povlači to da je narednih par godina neće nigdje biti, karijera se gradi dok je još "toplo", kad prođe par godina svi će je zaboravit. Mirka Vasiljević je bila mnogo dobra mlada glumica, ljepša od nje pa bezbroj puta, udala se ali ne za panjata nego normalnog momka njeno godište i ćao karijera, nema je već treća godina.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Sanja je kalibar Žakline Oštir taman će na RTCG završit jutarnji da vodi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka ttebi ta prica
    http://nebojsacelebic.b0x.me/

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Taman su tu neđe

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Zvončice, chill out malo. Ne znam da li ti je Sanja rođaka, simpatija, idol ali objektivno gledano niti je privlačna niti dobro glumi, to što je ona izabrala da bude javna ličnost meni daje pravo da komentarišem njen privatni život kao promašaj, udati se za čovjeka koji može otac da joj bude povlači to da je narednih par godina neće nigdje biti, karijera se gradi dok je još "toplo", kad prođe par godina svi će je zaboravit. Mirka Vasiljević je bila mnogo dobra mlada glumica, ljepša od nje pa bezbroj puta, udala se ali ne za panjata nego normalnog momka njeno godište i ćao karijera, nema je već treća godina.
    ali mi nije jasno kako možeš da kažeš da ti to što je javna ličnost daje za pravo njen privatni život da komentarišeš?! I posebno, što se $ekiraš što je neće bit tri godine kad loše glumi i nema pojma? Čudan forum, čudan....ne nije mi Sanja rođaka niti imam pojma okle je đevojka

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Da li si shvatio kroz tvoja dva komentara, na Sanju i "Boninija", koliko je to relativna stvar i koliko ti u stvari malo o tome znaš? Ne velim da ja znam, iskreno, ni meni se ne dopada kako Sanja glumi, ali meni se ne dopada ni kako Mima Karadžić glumi...Sanja nije ulogu dobila zbog ovoga ili onoga, ona je glumica sa akademije i ne bi je upisala da ne zna...ako si zaboravio, svega nekoliko ljudi se godišnje primi na akademiju i sigurno se ne traći na nekoga ko nema talenta...ne znam da li ona "zna" da glumi, ali znam da ti o tome nemaš pojma, kao ni ja, a onaj ko je mjerodavan je procijenio da zna...on je ipak u pravu

Cekaj, ja koji sam gledalac, znaci neko kome se prezentuje ta serija, za koga se i pravi, nisam mjerodavan da ocijenim glumu...
    Sta meni znaci sto ces npr ti reci da je gluma super, kad je moj kriterijum veci i ocijenim da je gluma katastrofa, recitovanje.

Ako iko, gledaoci su mjerodavni da ocijene glumu
    Meni se Mima Karadzic ne svidja za tu ulogu, nekako je sirovina izgledom, pogrbljen, jadan, ruzan...
    Mjerodavan sam da to kazem, jer se serija pravi za mene, za moje oci, kad je budu pravili izmedju sebe, da zadovolje svoje apetite, onda necu biti mjerodavan, ali ako je za siroke mase, mjerodavan sam, i ja, i ti, i Jole, i svi koji je gledaju.

Mojoj majki Sanja glumi vrh, meni glumi ocajno, moji standardi su mnogo veci od njenih jer bas dosta ljudi kaze da lose glumi.
    Meni Bonini glumi vrh, nigdje ne naslucujem da recituje text, da ga je naucio napamet, nemam osjecaj da glumi uopste, dok evo vidis neko ima taj osjecaj... moguce da su njegovi kriterijumi ostriji od mojih...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

pa to ti kažem, 100 ljudi, 100 ćudi, 100 ukusa...umjetnost se na kraju ocjenjuje zavisno od ukusa publike....suština je da ona glumi, suština je da je glumica za nekoga dobra, za nekoga loša e, to je relativno...meni se Mima niđe ne sviđa, osim u Ljepoti poroka i tu sam mislila da je naturščik...ali ko sam ja, kad se on ne miče sa malih i velikih ekrana i ima karijeru? I to dobru!
    Ja volim Petra Božovića, volim Pavla Vujisića, Miša Janketića, Mija Krivokapića, Bora Begovića...a tebi se možda ne dopadaju...činjenica je da su dobri glumci, dopadali nam se ili ne
    A nije relevantno za koga se ko udao ili oženio

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Sanja Jovicevic - turbo seljanka.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

oce li snimat jos sto ili je to to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FiX View Post
    oce li snimat jos sto ili je to to?
    to je to za ovu sezenu, tek od marta
    Crypto Discord Server : https://goo.gl/KNXnGu

Thanks Thanks Given 
    5,118
    Thanks Thanks Received 
    9,231
    Thanked in
    4,468 Posts

tek? mart je za mjesec dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ali mi nije jasno kako možeš da kažeš da ti to što je javna ličnost daje za pravo njen privatni život da komentarišeš?! I posebno, što se $ekiraš što je neće bit tri godine kad loše glumi i nema pojma? Čudan forum, čudan....ne nije mi Sanja rođaka niti imam pojma okle je đevojka
    Kako ne daje . Sam biraš profesiju, ja sam po struci pravnik, teško da ću ja da završim u vijesti na naslovnu stranu da sam oženio babu i da baba očekuje dijete. Možda su krive vijesti što pogrešnim ljudima daju medijsku pažnju ? Mada i sad da oženim ženu koja je godište moje majka, potpuno bih očekivao negativne komentare od ljudi iz mog okruženja, jednostavno to mi nije prirodno - o čemu ću ja da pričam sa babom, što je nama zajedničko, nemamo isto životno iskustvo... Ne znam stvarno, razumijem interes, da je pun keša pa i ajde... A što se tiče $ekiranja, svjesna nisi koliko me boli uvo ne za nju nego za svakog... Samo sam dokon, kao i svi mi koji smo odje pa eto tako, komentarišemo .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by moonchie View Post
    Ne bih se slozio. Enver Petrovci je iskusan i odlican glumac.

Pa to je vec opstepoznato kako je dobila ulogu.

Slobodno kazite bez dlake na jeziku, nema potrebe da se ustrucavate pred tako ociglednom cinjenicom. Djevojka ne umije da glumi. Valjda je vec svima jasno da je toliko losa da ne pomazu nikakvi izgovori ni opravdanja. Nema tu , po meni, po vama, svako normalan to vidi. Razumijem ja da bi mnogi voljeli da je ona slatka, fina, da dobro glumi ali nema nista od toga.

Bonini je odigrao besprekorno.

Iskreno, nidje veze Zvoncice. Ko ste vi da momku kaze da malo zna? Na osnovu cega? Na osnovu toga sto mu se svidja Boninijeva gluma a ne Bojanina?
    Ne budite tako sigurni da on nema pojma. Tvrdim da zna vise nego vi 100%. A ovaj stav (ne znamo to ja i ti, to znaju neki drugi tamo koji odlucuju) vise prilici jednoj ovci nego zeni.

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Sanja je kalibar Žakline Oštir taman će na RTCG završit jutarnji da vodi
    Vjeruj mi da je u ovom momentu Sanja jos daleko do Zakline i da joj treba dosta da je stigne. Ali poredjenje je na mjestu svakako. Pokazace se u buducnosti.

Cekaj, ja koji sam gledalac, znaci neko kome se prezentuje ta serija, za koga se i pravi, nisam mjerodavan da ocijenim glumu...
    Sta meni znaci sto ces npr ti reci da je gluma super, kad je moj kriterijum veci i ocijenim da je gluma katastrofa, recitovanje.
    Mjerodavan sam da to kazem, jer se serija pravi za mene, za moje oci, kad je budu pravili izmedju sebe, da zadovolje svoje apetite, onda necu biti mjerodavan, ali ako je za siroke mase, mjerodavan sam, i ja, i ti, i Jole, i svi koji je gledaju.

Mojoj majki Sanja glumi vrh, meni glumi ocajno, moji standardi su mnogo veci od njenih jer bas dosta ljudi kaze da lose glumi.
    Meni Bonini glumi vrh, nigdje ne naslucujem da recituje text, da ga je naucio napamet, nemam osjecaj da glumi uopste, dok evo vidis neko ima taj osjecaj... moguce da su njegovi kriterijumi ostriji od mojih...

Upravo.

A sto se Boninija tice, bas to sto nije izvjestacen, naprotiv sticemo utisak da ne glumi uopste, kao da je on licno opasni i opaki covjek iz podzemlja, bas je to dokaz njegove dobre glume.

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Kako ne daje . Sam biraš profesiju, ja sam po struci pravnik, teško da ću ja da završim u vijesti na naslovnu stranu da sam oženio babu i da baba očekuje dijete. Možda su krive vijesti što pogrešnim ljudima daju medijsku pažnju ? Mada i sad da oženim ženu koja je godište moje majka, potpuno bih očekivao negativne komentare od ljudi iz mog okruženja, jednostavno to mi nije prirodno - o čemu ću ja da pričam sa babom, što je nama zajedničko, nemamo isto životno iskustvo... Ne znam stvarno, razumijem interes, da je pun keša pa i ajde... A što se tiče $ekiranja, svjesna nisi koliko me boli uvo ne za nju nego za svakog... Samo sam dokon, kao i svi mi koji smo odje pa eto tako, komentarišemo .
    Quote Originally Posted by Jovan081 View Post
    Ne bih se slozio. Enver Petrovci je iskusan i odlican glumac.

Pa to je vec opstepoznato kako je dobila ulogu.

Slobodno kazite bez dlake na jeziku, nema potrebe da se ustrucavate pred tako ociglednom cinjenicom. Djevojka ne umije da glumi. Valjda je vec svima jasno da je toliko losa da ne pomazu nikakvi izgovori ni opravdanja. Nema tu , po meni, po vama, svako normalan to vidi. Razumijem ja da bi mnogi voljeli da je ona slatka, fina, da dobro glumi ali nema nista od toga.

Bonini je odigrao besprekorno.

Iskreno, nidje veze Zvoncice. Ko ste vi da momku kaze da malo zna? Na osnovu cega? Na osnovu toga sto mu se svidja Boninijeva gluma a ne Bojanina?
    Ne budite tako sigurni da on nema pojma. Tvrdim da zna vise nego vi 100%. A ovaj stav (ne znamo to ja i ti, to znaju neki drugi tamo koji odlucuju) vise prilici jednoj ovci nego zeni.

Vjeruj mi da je u ovom momentu Sanja jos daleko do Zakline i da joj treba dosta da je stigne. Ali poredjenje je na mjestu svakako. Pokazace se u buducnosti.

Upravo.

A sto se Boninija tice, bas to sto nije izvjestacen, naprotiv sticemo utisak da ne glumi uopste, kao da je on licno opasni i opaki covjek iz podzemlja, bas je to dokaz njegove dobre glume.
    Ma nemoj, a TI si? Kritičar, zastupnik gospodina Gorostasa? On ne uimije sa mnom pričat no ga ti braniš i to kako? Onako kako umiješ a tvoje pisanje priliči jednom nevaspitanom magaretu, i to još sa sve persiranjem? Oprosti, srce, ali neće moći na ovom forumu, ne meni, nego nikome

Page 33 of 65 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)