Aaaaaaaaahhahahahhahahahhahhahahahahahahhahahahahh a
ljuubaaavi moja jedina noĆas! Ahhahahahahhaha
nothing comes from violence and nothing ever could
^^ viđi kako su se ove dvije udružile
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Pusti ih, ne znaju oni sto je dobro. Idi ti na zabjelo u Dionis, i uzmi tortu sa mesom, ludilo je !
Teško me ko može iznervirati kao usporene osobe. ne moraju ništa posebno da rade ali kad vidim kako mrcinjaju skoči mi pritisak. Ne sumnjam da je njima banja i da će živjeti 100 godina.
Ludilom maskiram dosadu
hahahahaahahah ziva istina. Najjace kad idem ulicom, guzva ogromna, a ispred mene mlado celjade koje se jedva vuce, jos kad zurim, aoooo poludim
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
PGi nisam rekla da ga ne mogu zaobici, zaobidjem ja, ali se iznerviram svejedno
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
Taksisti.
I don't get lucky. I make my own luck.
Jutarnja muva
Sve je to na psihichkoj bazi ®
hahahaha e pa tačno mi dodje da slikam ovu muvaricu pored mene.Još da mene neko slika kad ubijam dotičnu a još uvjek spavam![]()
Last edited by Artemis; 06-10-13 at 00:27.
"Tiha voda brijeg roni..."
vidjeh maloprije lazara ilica na tv...je li moguce na sta lici onaj covjek?
Ja muve fatam zubima dok spavam.
Ludilom maskiram dosadu
"Ruski naucnici su otkrili....", kad neko ovako pocne recenicu i ocekuje da bezrezervno vjerujes u otkrice...zato sto su ga rusi otkrili.
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
nas narod..
Nedjelja.
Dan predviđen za odmor, uživanciju, spavanje.. Kad ono, opšta katastrofa.. Kroz boravak se obrne 5 tura preglasnih gostiju - do podne. *****u, imate utorak, petak... srijeda je isto fin dan. Zašto uvijek ta nedjelja??
The more things change, the more they stay the same.
To sto nemam vise kosmare, samo su nestali![]()
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Kad su sve definicije i podjele u jebenom predmetu slične! 160 sličnih podjela i 160 000 definicija u kojima se vrte tri riječi - proizvod, usluga, rezultat... I na kraju bukvalno ne znam koja je koja u mojoj glavi !
Kad ovo položim ima da ritualno spalim sve skripte i sveske koje sam koristio. A onda ću profesoru da pošaljem neku picu natopljenu ricinusovim uljem !
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks