Ako donese pusku moze mu zagroziti
PS.
Za mjesta oko ringa blizu Putina tapkarosi traze sitnicu od 20.000 dolara :d
Imam neki osjecaj da te Povetkin da napravi probleme Klicku, konacno ima borca nasprem sebe koji moze da ga ugrozi...
Ako donese pusku moze mu zagroziti
PS.
Za mjesta oko ringa blizu Putina tapkarosi traze sitnicu od 20.000 dolara :d
Last edited by Hari Krisna; 05-10-13 at 19:50.
Klicka moze pobijediti samo njegov reumatizam kad ga spopadnePovjetnik nikad (do veceras) nije bio na podu ni u amaterskoj ni profi karijeri
Boks plače za Majk Tajsonom. Kličko ubedljivo najdosadniji i naj***********stiji borac ikad, pih! Sudije samo nek su zdrao
1. Pri svakom naletu Povetkina, ovaj se svom tezinom naslanja na njega i tako ga svjesno umara zbog cega dobija javnu opomenu zbog toga tek u 11. rundi??
2. Prvi nokdaun se coek okliznuo i krenuo da pada ovaj ga malo zakacio i brojanje odma. Aj ok i to al brojanje nakon klasicnog rvackog zahvata???
Bilo kako bilo zasluzeno je dobio Klicko ali najgadniji moguci boks forsira i ako je vec tako, bar da fer sudjenje bude. Da ce vise zavrsit karijeru i on, ocima ga ne mogu gledat, pa da se opet ka nekad šiba konstantno za titulu i pojas!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ao brate ovo boksa nije gledalo Klicko je koristio Povetkina citav mec kao naslonjac.Ovo je dno dna teska kategorija je totalno propala
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
taktički i tehnički savršeno odrađeno.da bi bio šampion.moraš da koristiš ono što imaš najbolje što možeš.formen udarac i snagu,muhamed ali jezik,tehniku,brzinu,tajson udarac,snagu,eksplozivnost,klinč...kličko visinu,duge ruke,distancu,mozak...ne mogu mu ništa,primać mu se ne mogu.povetkin nije nimalo loš borac,a u meču je izgledao nemoćan.kao i mnogi prije njega.64 meča,51 nokaut?
Upravo tako mada je Kličko sinoc pomalo odudarao od uobicajnih i ranijih meceva. Navijaci Povjetkina zamjeraju sto ga sudija nije opomenuo ranije zabog guranja ili sto se naslanjao prilikom klinca.... ali on je sinoc jedino mogao izgubiti da se desilo neko cudo, diskvalifikacija ili smak svijeta. Trenutno Povjetkin je jedini koji je mogao ugroziti njegovu vladavinu, a kako je bilo vidjelo se u sedmoj rundi. Interesantno je da je Klicko tek sinoć najvise zaradio za mec 12,9 mln eura (Povjetkin 4,3) i vjerovatno vise neće braniti titule mada kad su tako debele pare u pitanju nikad se ne zna.
covjek se vise umori na trening nego na odbrane pojasa
je li svaki mec dosadan-jeste,ali njega niko ne moze dobit,a bilo je dobrih boksera
Last edited by goldfinger; 06-10-13 at 17:56.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kad je to bilo druze,cini mi se prije tacno 10 godina
naravno da nije nepobjediv,ali dje je taj da ga pobijedi
mozda se nadje neki kad ovaj bude imao 50 godina
e da mi je vidjet njega na patos,ka da bi se opet rodio
Žao mi je samo što im više ne pada na pamet da jedinom koji je nagovijestio da se trenutno može nositi sa njima daju šansu. Kubanac Solis, da se nije teško povrijedio već u prvoj, zavrtio bi kapicu Vitaliju. Odmah nakon borbe Vitalij je pričao o revanšu, a poslije par mjeseci su izgleda procijenili da im to nije pametno kad već ne mora, pa su odbijali. Generalno je konkurencija nikakva, plus "pametno" biraju kese za izazivače i nije čudno što toliko vladaju koristeći svoju inteligenciju i fizičke predispozicije. Samo mi je čudno kolike honorare ubijaju i dalje za ovakav boks. Pet para ne bih dao da ovo gledam.
UFC 166 Primetime Part Two
Malo je JDS presrao sa ovim "Cain hits like a girl",i zato bih volio da prodje jos gore nego prosli put,a mozda bude i dovrsen !
Ne mogu da vjerujem da je to rekao....To je bio skroman borac, koji je imao respect prema protivnicima, a sad sere tuda.
Izgubio je dosta fanova, sudeci po komentarima.
Kako mi je milo sto su izbacili Palhares-a iz UFC-a, kakvo gov** od covjeka, vidjeste li kako mu je nategao nogu posto je sudija uletio.
jbg...adrenalin ga je pocerao, i velika zelja da zavrsi borbu
meni je iskreno krivo sto su ga izbacili....ali stvarno jeste precerao...
Inace, jeste gledali maia vs shields?
Shields potpuno zasluzeno,ne znam sto se Maia nesto bunio
Mec je bio strasno dosadan... ali isto mislim da je maia dobio... jer realno vise je bio on top...a shields je gornju poziciju zauzimao bijegom(npr kad mu je maia pokusao ledja uzet), a ne bacanjem...tj imao je samo jedno bacanje, naspram mainih nekoliko... tako da...ne znam... predosadan mec je bio...
Jeste ali je Palhares vec jedanput bio suspendovan zbog toga, kad je liku na knee bar povrijedio koljeno posto je sudija uletio, i nije se pameti naucio. Plus dobro je rekao jedan borac, da se na trenungu uci kad neko tapne da ga automatski pustas, tako da ti se to nekako ureze u mozak i po automatizmu kad te neko tapne ti ga pustas.
Nego ja mislim da on namjerno povredjuje borce, kako bi se svi plasili njegovih poluga na nogu, i cim ih ufati da odmah tapnu, da ne pokusavaju da bjeze.
Mislim njegov BJJ je umjetnost i milina ga je gledat, ali isto ako ce od MMA da naprave ozbiljniji sport moraju se kaznjavat ovakvi potezi, kojima mozes borcu, zbog bezobrazluka, da upropastis karijeru.
Sto se tice ovog drugog meca, vidi se da je Maia bolji BJJ borac, ali je Sheilds iz gornje pozicije vise stete pravio od njega, mozda je i to odlucilo.
Last edited by djordjije; 13-10-13 at 10:39.
Ima logike djoleee...po prvi put se u potpunosti slazem s tobom![]()
UFC 166: Velasquez vs. Dos Santos 3 20.10.2013.
Heavyweight Cain Velasquez vs Junior dos Santos
Heavyweight Daniel Cormier vs. Roy Nelson
Lightweight Gilbert Melendez vs. Diego Sanchez
Heavyweight Gabriel Gonzaga vs. Shawn Jordan
Flyweight John Dodson vs. Darrell Montague
Preliminary card
Middleweight Tim Boetsch vs. C.B. Dollaway
Welterweight Nate Marquardt vs. Hector Lombard
Women's Bantamweight Sarah Kaufman vs. Jessica Eye
Lightweight George Sotiropoulos vs. KJ Noons
UFC 166 Primetime Part 3
Odgledao jutrosBice dobar mec nadam se
Mada citav fight card je odlican
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
UFC 166 vaganje
ocemo li probat da predvidimo ishode
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks