View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ti onda nemoj gledati fudbal nego otvori jutjub klip "Oj svijetla majska zoro", skini ga, stavi ga na shuffle plejlistu i neka ti se izvrti 30 puta za 90 minuta, i posle pogledaj rezultat.
    Quote Originally Posted by rebel View Post
    Opet otvaramo digresiju o patriotizmu i pjevanju?
    Sve dok se ne češkaju, ne namiguju i ne daju izjave tokom 90 minuta utakmice nego daju sve od sebe, trče i bore se lavovski... i dolaze uprkos svim problemima i nedostacima do rezultata, ne vidim šta iko normalan može da im zamjeri.
    ...dobro ste odma` potrčali i shvatili površno moj komentar...naveo sam to kao primjer jer se priča o reprezentaciji ali je tako svuđe i u svemu a ne samo u reprezentaciji...kad prolazim od budve do hn ka` da sam kroz moskvu prošao treba mi prevodilac za reklame i natpise kojekakve...reprezentacija nam je kao legija stranaca fale samo dva tri japanca i pe šest brazilaca pa da budemo kao ujedinjene nacije a makse...i treba da očekujem da će da se nagrde od trčanja a ni ovi domaći domoroci neće da trče no se svako malo "kao" pretegnuli mišić...
    Last edited by Montenegrino-CT; 03-10-13 at 21:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Montenegrino, pushti taj fashizam majka mu stara, nikakvog ti dobra donijeti nece. Opusti se, uzivaj u fudbalu. Je li bog dao da toliki broj razlicitih nacija se bori za i predstavlja nasu drzavu-to je samo cini ljepsom, jacom i bogatijom
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...nije fašizam nemoj zafrkavati...to su činjenice...mirkota vazda pretegne nogu a joveta pretegne prste i to uvijek pred važne utakmice...onaj volko crvene dobija bez veze i tako u nedogled da ne nabrajam...i što je to osim zafrkancija jer njima dođe reprezentacija kao izlet...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    ...dobro ste odma` potrčali i shvatili površno moj komentar...naveo sam to kao primjer jer se priča o reprezentaciji ali je tako svuđe i u svemu a ne samo u reprezentaciji...kad prolazim od budve do hn ka` da sam kroz moskvu prošao treba mi prevodilac za reklame i natpise kojekakve...reprezentacija nam je kao legija stranaca fale samo dva tri japanca i pe šest brazilaca pa da budemo kao ujedinjene nacije a makse...i treba da očekujem da će da se nagrde od trčanja a ni ovi domaći domoroci neće da trče no se svako malo "kao" pretegnuli mišić...
    Auuuh, dobro je da si pojasnio svu dubinu svog komentara, te ponovo ispliva tuga za nacional socijalizmom.
    No mislim da bi to bilo bolje da ostaviš za neki drugi podforum.

A što se reprezentacije tiče, ćuti dobro je, zamisli da si Španac ili Njemac kako bi tek onda preživio svoj jad i čemer...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...čudo jedno kako je "vama" kosmpolitanima svaka riječ o crnogorcima jednaka nacionalizmu a patriotizam nikad da ne primjetite...blago crnoj gori sa vama braniocima sveganarodog od crnogorskog "fašizma" kako ga volite zvati a onda ste se dofatili toljaga pa utukli pe šest roma i ovih što oće da prave parade...jupiii

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo javise da je kazna ukrajini o igranju meca pred praznim tribinama PONISTENA

Sta je ovooooo
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post

Sta je ovooooo
    Znas li sta je ovo. To je, da se sve okrenulo protiv nas, da sve sto moze da podje po zlu poshlo je, da se svaki baksuz koji se mogao desiti desio, i da cemo u inat svemu tome da pobijedimo obije utakmice i idemo u Brazil. Eto to je to!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...jeste to su javili još danas popodne da je nakon što su ukrajinci uložili protest na takvu odluku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Znas li sta je ovo. To je, da se sve okrenulo protiv nas, da sve sto moze da podje po zlu poshlo je, da se svaki baksuz koji se mogao desiti desio, i da cemo u inat svemu tome da pobijedimo obije utakmice i idemo u Brazil. Eto to je to!
    ...i što je bilo kad je došla struja? ...a oće sve će tako biti kad se ovi "naši vaši njihovi" podgrijani ljubavlju prema državnom dresu zalete po zelenom travnjaku engleske...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...eee tu sam te čeka...naravno da se ne podgrijava kad je iskrena a ova gotova jela moraš podgrijati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...eee tu sam te čeka...naravno da se ne podgrijava kad je iskrena a ova gotova jela moraš podgrijati...
    Gotova jela su neiskrena? E pa, svashta pricas.

Back na temu: Vidim da je Simic na spisku iako je bilo javljeno da je povrijedjen. Je li tu doslo do neke promjene, ili ce mozda biti spreman tek za Moldaviju?
    Last edited by Recordare88; 03-10-13 at 22:35.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

...čudo jedno kako je "vama" kosmpolitanima svaka riječ o crnogorcima jednaka nacionalizmu a patriotizam nikad da ne primjetite...blago crnoj gori sa vama braniocima sveganarodog od crnogorskog "fašizma" kako ga volite zvati a onda ste se dofatili toljaga pa utukli pe šest roma i ovih što oće da prave parade...jupiii
    Kakav festival gluposti.

Molim te koncentriši se barem na to što sam pišeš, nigdje nije bilo riječi o crnogorcima, već si pričao o "japancima i brazilcima".

Kako si nakon svega stigao do roma i lgbt populacije je već ozbiljna misterija. Kao što rekoh za sve nefudbalske teme koje te očigledno opterećuju imaš druge podforume.

I da... ima li moderatora ođe da reaguje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...ajd nazad na temu a što se tiče gotovih jela znamo i ja i ti na što sam mislio...ko je sad taj simić je li domaći ili isto iz uvoza...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

greska ...
    Last edited by DakAfcB1; 03-10-13 at 22:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...ajd nazad na temu a što se tiče gotovih jela znamo i ja i ti na što sam mislio...ko je sad taj simić je li domaći ili isto iz uvoza...
    Simic je rodjen u Obrenovcu, tako spremi traku sa zhutom zvijezdom za njega Igra lijevog beka/shtopera, u prvenstvu Turske, otprilike Kecojevicevog kvaliteta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Kakav festival gluposti.

Molim te koncentriši se barem na to što sam pišeš, nigdje nije bilo riječi o crnogorcima, već si pričao o "japancima i brazilcima".

Kako si nakon svega stigao do roma i lgbt populacije je već ozbiljna misterija. Kao što rekoh za sve nefudbalske teme koje te očigledno opterećuju imaš druge podforume.

I da... ima li moderatora ođe da reaguje...
    ...pročitaj svoj komentar i eto ti odgovora na pitanje...pa vas dvojica ste počeli braniti našu multionacionalnu reprezentaciju povedeni time što ste u mom komentaru "pronašli" da ja mrzim druge nacije i još napisao ti isti da sam nacionalista i sad se pitaš ko je spominjao crnogorce ovđe...pa eto ja sam crnogorac ili možda ti određuješ ko je a ko nije pa prema tome izvodiš zaključke...spomenuo sam rome i ove druge jer znam više vas demokrate sa duplim aršinima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo:
    naveo sam to kao primjer jer se priča o reprezentaciji ali je tako svuđe i u svemu a ne samo u reprezentaciji...kad prolazim od budve do hn ka` da sam kroz moskvu prošao treba mi prevodilac za reklame i natpise kojekakve...reprezentacija nam je kao legija stranaca fale samo dva tri japanca i pe šest brazilaca pa da budemo kao ujedinjene nacije a makse...i treba da očekujem da će da se nagrde od trčanja a ni ovi domaći domoroci neće da trče no se svako malo "kao" pretegnuli mišić...
    fino pokazuje tvoje stavove prema pripadnicima drugih nacija, a i tvoj odnos prema nasoj reprezentaciji. Pa ti sad vidji. Kraj price. Zavrseno, nema vise rasprave.

Za Simica nema na cemu, i drugi put. U slucaju da je Basa povrijedjen, vjerovatno ce ili on ili Kecojevic protiv Moldavije dobiti shansu, jer ce neko sigurno upariti kartone
    Last edited by Recordare88; 03-10-13 at 22:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Simic je rodjen u Obrenovcu, tako spremi traku sa zhutom zvijezdom za njega Igra lijevog beka/shtopera, u prvenstvu Turske, otprilike Kecojevicevog kvaliteta.
    ...ja sam mislio da obrnemo priču na normalu ali tebi očigledno odgovara ova vrsta komentarisanja...znamo ko je i đe obilježavao žutom i to u komšiluku,bolje je da se ne fatamo tih priča...fala na informaciji u svakom slučaju za ovog vojvodu simića
    Last edited by Montenegrino-CT; 03-10-13 at 22:31.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...mi smo našu šansu prokockali protiv ukrajine i to je bilo to što se tiče ovih kvalifikacija...naravno da ne treba sad izgubiti sa sedam golova razlike ali je u domenu nemogućeg da ukrajina ne pobijedi poljsku a mi da se odupremo englezima ovako desetkovani i krcati patriotizma (čast izuzecima)...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

...pročitaj svoj komentar i eto ti odgovora na pitanje...pa vas dvojica ste počeli braniti našu multionacionalnu reprezentaciju povedeni time što ste u mom komentaru "pronašli" da ja mrzim druge nacije i još napisao ti isti da sam nacionalista i sad se pitaš ko je spominjao crnogorce ovđe...pa eto ja sam crnogorac ili možda ti određuješ ko je a ko nije pa prema tome izvodiš zaključke...spomenuo sam rome i ove druge jer znam više vas demokrate sa duplim aršinima...
    Ne mora ništa u tvojim komentarima da se pronalazi niti da se izvodi. Sve je jasno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

... makar smo to razjasnili dok se za vaše ne zna tačno što i kako pravi diplomatski odgovori i komentari...

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

ja mislim da će Deju ovo taman dobro doći, bar će imati opravdanje...kako je krenulo, očekujem da Damjanović u Koreji istegne mali prst pa ne može obut kopačke! e pa čudo kako je ovaj Joveta svilen...a ja gaa volim i vjerujem u njega....ja nijesam pesimista
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

... makar smo to razjasnili dok se za vaše ne zna tačno što i kako pravi diplomatski odgovori i komentari...
    Rekoh da sam zavrsio, ali samo jos ovo, jer je i te kako vezano za temu: Montenegrino, nasi stavovi i komentari su kristalno jasni. Ako bas treba da ti se nacrta, izvoli: da podrzimo i navijamo to shto mozemo za nashu reprezentaciju, koja ce izvesti tim shodno onome cim raspolaze, i koja ima istorijsku shansu da se plasira na Svjetsko prvenstvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Rekoh da sam zavrsio, ali samo jos ovo, jer je i te kako vezano za temu: Montenegrino, nasi stavovi i komentari su kristalno jasni. Ako bas treba da ti se nacrta, izvoli: da podrzimo i navijamo to shto mozemo za nashu reprezentaciju, koja ce izvesti tim shodno onome cim raspolaze, i koja ima istorijsku shansu da se plasira na Svjetsko prvenstvo.
    ...dogovoreno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post

Sta je ovooooo
    Kad bi nas Dejo imao i 1% uticaja Ukrajinaca tamo dje se odlucuje bilo bi super. Sav taj cirus se zavrsio nagradom Ukrajine jer zbog raznih procuderalnih cirkusa na stadionu neće biti navijaca, ali Poljske. Prije prvobitne kazne 60 navijaca Poljske je uspjelo kupiti karte i vise se neće prodavati niti ce se moci trebovati

Page 1425 of 2253 FirstFirst ... 4259251325137514151421142214231424142514261427142814291435147515251925 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)