Ne bih ja bas rekao da su to najbolje godine, no zavisi od igraca do igraca. Ali eto, svakako to nije tema. Nadam se da ce makar jedan od ove dvojice biti spreman, jer nisam siguran kako cu psihicki podnijeti Kasalicu ili Beciraja u startnih 11.
Iskusniji možda, ali brži, jači, ubojitiji...ne znam. Zavisi od pozicije i fizičke spreme igrača, nije svako Zaneti. U svakom slučaju, zapitaj se malo zašto se evo šesti put ove sezone povređuje momak i to na treningu?
non-stop, non-stop, indijski konop
Ne bih ja bas rekao da su to najbolje godine, no zavisi od igraca do igraca. Ali eto, svakako to nije tema. Nadam se da ce makar jedan od ove dvojice biti spreman, jer nisam siguran kako cu psihicki podnijeti Kasalicu ili Beciraja u startnih 11.
I don't get lucky. I make my own luck.
Jovetic jos nije napunio ni 24, ako cemo da budemo precizni. Tako da jeste jos relativno mlad igrac, iako nije isti kao prije one teske povrede. Ima on jos mnogo sezona ispred sebe, ali se bojim da mu City nije bio najbolja opcija.
ako bude kasalica igrao ja prebacham kanal![]()
Koliko god u zadnje vrijeme slabo igrali za reprezentaciju, Vucinic i Jovetic uvijek znace timu. Ako nista drugo, postoji taj neki vodja, kapiten jbg...a Jovetic je sa nekim asistencijama odradjivao veliki posao.
Rekao bih da je ( kad se sve sabere), ovo ipak ogroman hendikep. No, oni koji izadju na teren ce imati jedan zadatak, a to je da ostave srce na terenu i izbore pozitivan rezultat. Damjanovica bih ja svakako ( da se pitam), ubacio u 11, jer je zasluzio. Eto prilike zasluzene da krene u 11.
Volio bih da izvedemo formaciju 4-4-1-1
Bozovic, Volkov, Basa, Jovanovic, Savic, Boskovic, Krkotic, Zverotic, Drincic, Vukcevic i Damjanovic.
Bez Mirka i Jovete ja bih to stavio 'vako:
Bozovic, Pavicevic-Savic-Basa-Jovanovic; Zverotic-Vukcevic-Krkotic-Drincic-Volkov; Damjanovic.
Deserve's got nothing to do with it.
Možda ovo izađe na dobro jer natjera Brnu da izađe sa jednim špicem i Boškovićem/Vukčevićem iza.
Božović
Pavićević, Džudo/Baša, Savić, Jovanović
Vukčević, Drinčić, Zverotić, Volkov
Bošković
Damjanović
a?
Last edited by Fernando Redondo; 03-10-13 at 14:05.
Nadam se da će biti tu Vučinić i Jovetić, jer bi u suprotnom dobili samo 0:2...
inače, čemu fetišizacija Krkotića u startnih 11?
Mislim da nam u nedostatku Mirka i Jovete treba tri igraca na sredini. Ako je Zverotic desno a Volkov lijevo, Vukcevic je jedan, Drincic drugi a Krkotic mora biti treci. Drugo momak je u formi, kakvo god da je to prvenstvo dao je 8 golova igrajuci zadnjeg veznog. Trece,momak je to sto je protiv Engleza igrao odigrao odlicno.
U svakom slucaju bolje on nego Kasalica, Beciraj i slicni sto ce da sluze samo da izbore kontre, aute i gol-aute za Englesku.
http://www.vijesti.me/sport/ukrajina...-clanak-152769
Surprise, surprise... Uzevsi u obzir samo dogadjanja u posljednjih 12 sati sve mi se visi cini da postoji bolja sansa da me udari grom u sred dnevne sobe negoli da cu vidjet' nasu reprezentaciju na SP dogodine
Last edited by Socrates; 03-10-13 at 14:36.
Iskreno, apsolutno me ne interesuje Ukrajina u ovom momentu. Dok drzimo sve u svojim rukama, ne treba da nas zanimaju drugi![]()
http://www.vijesti.me/sport/vucinic-...-clanak-152767
stiramento ai flessori...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
njima nece volkot nama vucinic, runi ce im bit rovit kao i nama jovetic..pa ko sto ponese
Mora barem jedan od njih da se oporavi. U suprotnom bi jedino rješenje u sredini mogao da bude Branko Bošković, da igra na polu špica, a on je spor i neće imat daha za 90 minuta. Kao uostalom ni Simon koji isuviše davi loptu čitav život da bi se od njega očekivala asistencija poput Boškovićeve Damjanu u prošloj utakmici. Ja sam ubijeđen da Simona treba vratit na poziciju na kojoj je počeo karijeru, na zadnjeg veznog.
Barem jedan između Mirka i Jovete je neophodan da bi zaista mogli da priprijetimo iz kontri i da bi imao ko da odvlači dio odbrane na sebe. Ako samo jedan nedostaje imaće cijela ekipa onaj dodatni impuls, da igraju kao da im je neko dobio crveni karton pa dodaju po gasu. Ali barem jedan od njih da se oporavi inače nam je iks maksimum. Više je traumatično to koliko nemamo sreće da imamo cijelu ekipu na okupu. Svaka muka na nas.
Volio bi da vidim Poljake ili Ukrajince da im redovno nedostaju najbolji igrači. Odavno bi kvalifikacije bile riješene.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
11/10/2013 ...? - Crna Gora vs Engleska - 0-0 , 2-2 , 1-1 ... Crna Gora je uz Vas uvijek!
Možda oće da zaraduju engleze pa da se ovi frapiraju kad vide svu trojicu na teren![]()
Da mi ipak zovemo i Bataka a?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Ja bih isto cimnuo Radoslava pa neka on zovne, ima besplatno.
Bijo si poziw koi se neodbija
Zlu ne trebao.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
...e ada fino...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks