Mislim da je za onu drugu djevojku rekao da mu je sestra, sto je na vespu bila....
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Mislim da je za onu drugu djevojku rekao da mu je sestra, sto je na vespu bila....
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Pare od osiguranja su bile dovoljne da se auto popravi.
To sigurno sve stoji, ali opet ti kažem od starta nijesmo htjeli da ga tužimo ništa, prošlo je kako je prošlo. Možda i jesmo učinjeli uslugu osiguranju, ali ipak nijesmo željeli da njemu što teže bude više nego što jes kad je sve prošlo sa lakšim tjelesnim povredama.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sad prodjoh od maslina put centra dje je prije neku noc onaj klio udario motor i eno ga na ostrvo zabijen neki punto, dobro slomljen sa prednje strane al nema ni policije ni nikoga samo polomljeno drvece oko punta
Sent from my iPad using Tapatalk
Sada si me podsjetio na bivšu od prabivše, imala je masivne dojke. Svaki put je vikala kada sam je uhvatio za sise: DRVOSJEČO!
TAKUMI
Taman mi je otac prolazio tuda kad se zabo ovaj na ostrvo. Nista nista strasno, samo mu je malo glava krvava, izgleda nije bio vezan pa je udario tikvom
But if you never try, you'll never know..
Eo sad Citroen C3 VS Lada Samara
Samara se nece ispravljat do pola auta je usao u nju prednja i zadnja vrata po sred stuba, a C3 ulupljen sa lijeve strane skoro do pola tocka.
Ovo je tolko gadna raskrsnica za skretanje lijevo da je to strasno. Stalno odje izlijecu, dosta udesa je bilo. Srecom, ne fatalnih.
Brate, ne moze bit zeznuta, mora da se gleda, drugo je to sto bi svi da pozure, da ugrabe da stanu ispred nekoga. Narod nema strpljenja, u voznji je glavno i osnovno strpljenje, a toga kod nas nema. Fino izadjes, ima li koga lijevo ( pravina je, moze fino vidjet ), onda desno i teraj.
Nije do raskrsnica, svuda su iste, nego do naroda
But if you never try, you'll never know..
Juče sam se provozala kroz našu milu Podgoricu, i rekla sam sledeći put idem taksijem, jer bih još da zadržim koji živac, a ne da se nerviram zbog degenerika koji il ne umiju vozit, il su u "žurbi" i ne daj Bože da te ko pusti, da ti stane!!! Toliko netolerancije u saobraćaju...PI!!! Zastoj, vidi te da skrećeš lijevo i on namjerno staje ispred tebe, i to da gaščinu da se nabije onome ispred da mu slučajno me presječeš put, a da treba ispred njega da udješ...oooo o tome možeš samo da sanjaš. Onda nije ni čudo da se dešavaju udesi non stop, jer kod vas vlada zakon "KO PRVI NJEMU DJEVOJKA, pa izgini pokušavajući!!!"
I meni se ucinjelo da je skoda al vidjoh neko na nju nalijepio LADA SAMARA pa reko mora da je neki novi model kao onaj mercedes R klase
Inace vozac C3 je bio zeMsko.
Vidis to nije istina, upravo ova raskrsnica jeste zeznuta jer je vrlo tesko skrenuti lijevo, zato sto je rijetka situacija da imas cistinu I s jedne I s druge strane, uvijek moras malo rizikovati, a pogotovo sto je prostor izmedju traka minimalan. I ovakva situacija je neminovna, pogotovo ako su malo nespretniji vozaci pa ne znaju odreagovati. Sve u svemu strasno glupo ukljucenje, s obzirom da je Voli tamo
Mene je svaka raskrsnica ista
strpljen spasen
She is only here to annoy herself!
Katastrofa
Patkica
-1
![]()
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks