pa normalno kad im je životna želja i najveći cilj u životu da se udaju![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
Jedan period je bio kada sam eto sretala osobe koje me odavno nisu vidjele, žene bi me pitale: imaš li momka, ja njima : Imam dva... :tongue: A momci su me baš ovako pitali: Da se nisi udavala?
Znam par žena koje se nisu udale, društvo ih sažaljeva, kao nisu srećne... Budale kao da oni znaju šta je nekome sreća.
Samoca nije ako si sam, mozes biti i u vezi, pa opet da se osjecas usamljeno, neispunjeno, prazno. Ja licno ne mogu da ulazim u vezu samo da bih imala momka, i da bi ljudi oko mene vidjeli da sam s nekim, vez zato sto smatram da taj momak ima osobine koje su meni bitne. I sto je najvaznije, smatram da cu biti hepi kad sam s njim![]()
Da, da, zaboravih djecu(od)uzmu se, rode 2-3 djece, i tad kazu ovu cuvenu recenicu. I ja zelim da se udam i imam djecu, ali smatram da to nije jedino poglavlje u zivotu zene ili covjeka, vec da treba da radi na sebi, postaje bolji covjek, uci, saznaje i spoznaje.
Cure, svako zivi svoj zivot, nekome je ispravno to sto vi kazete, nekome upravo zivot kakav vode te cure koje komentarisete. O nekim temama jednostavno ne vrijedi trositi svoju energiju, samo rizikujete da vas neko uzme za 'ogorcene cure', sto vjerujem niste.![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
a inače ođe cure vode računa o tome šta će ko o njima misliti![]()
Kad bi svaki dan bio kao danasnji...La vita e bella!)))))
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
danas ih ima dosta koji studiraju 5, 6 , 7 godina pa kad dođu do diplome isto kao i do momka
i na tv da ga vide, već imaju planove kakva će im svadba bit![]()
Ko danas studira sedam godina, a da to nije medicina, neka sebi napravi kubansku kravatu sa odijelom od materijala koje je Bufalo Bil skrojio. Ja ću mu/joj platit sliku na pola strane u Pobjedu.
U koju Pobjedu, samo neka javi.
Znam ih ja koji 30 godina studiraju Menadžment pri ministarstvima, fondovima, državnim preduzećima... I nije im frka da završe, primaju na hiljade eura mjesečno. A nije da išta znaju.
to su tzv. ladovine![]()
Djevojke, djevojke![]()
Tu es mon héro!
javite se, djevojke![]()
Može neka nova tema na ljubav...![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
- Svako od nas ima jednog anđela. Jednog zaštitnika koji bdi nad nama!
- Mi ne znamo koji (ob)lik oni kada imaju....danas je to neki starac, sutra je to malena djevojčica...ali ne dajte se njihovim pojavama zavarati!
- Oni nisu ovdje umjesto nas da se bore, oni nam samo šapuću....
- Podsjećaju nas na to da od nas sve zavisi, da svako od nas moć nad ovim svijetom posjeduje, kojeg mi i stvaramo kakvim jeste!
- Sve što trebamo, jeste - svaki dan ih prepoznati, čuti, poslušati!
Last edited by Divlad; 02-10-13 at 00:14.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks