Nosim kuci malu bebu bumbara
Preksinoć kada sam se vraćao kući pijan mi je pala TAKVA misao na pamet da sam morao da stanem i sam sebi skromno i ponizno da pružim ruku. Bila je jedna od onih revolucionarnih, one koje ljudi podvlače hemijskim olovkama u knjigama koje uzmu u bibliotekama. I pošto nisam imao svoj tefter kod sebe upisao sam je u telefon. I sad je nema, netragom je nestala kao intelekt poslije srednje škole. I nerviram se cijelo veče zbog toga, tražim je po glavi ali je nema nigdje. A siguran sam da će mi opet doći u nekom trenutku kada neću moći da je pribilježim. Na primjer dok plivam, ljubavim ili miješam čvarke, negdje gdje neću smeti da prekidam. Mrzim te surove ambicije mojih misli, kao što moje misli mrze moju zaboravnost i ljubav prema alkoholu. Mislim da je ne bih zaboravio da se nisam otrijeznio. Alkohol izvjetri, al' izvjetri i glava.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Nosim kuci malu bebu bumbara
Zasto niko ne zabrani da se snimaju ovakvi filmovi, http://www.imdb.com/title/tt0816711/ izgubio sam sat vremena svog zivota na ovo njesra, drugi sat nisam zelio da mu dam !
Kako drogira ova pjesma, što je ovoooooooooooooooooooooooo
Dođi! Sve kraj mene osmeh će ti dati
i u svemu čežnju opazićeš moju.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Dobro jutro Rakelita![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Eee..
I don't get lucky. I make my own luck.
... korumpirana i sve vam redom ... I zaslužil smo da smo u ovakvoj poziciju u CG i da su ovo stvorili.
Misao ova oslikava misli moje... al' ne broje...
![]()
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
Dio proslosti i sadasnjosti.
Kada ti se javi ono sto je nekad bilo u trenutku kada ti sad treba.
http://umotvorina.blogspot.com/2013/...a-kasnije.html
pomene li jos neko dijagnostiku, bacicu mu bombu.
nothing comes from violence and nothing ever could
ne nego kod ovoga sto ne naplacuje.
i muzika...i tako...eo
ahahahhhaahahahahha a jbg brate, sto ces![]()
čak i onda kad ona utripuje da je u vezi![]()
Znam dosta ljudi koji smatraju da covjek vrijedi samo ako ima momka/curu, pa kakav god da je izbor. Otherwise, svi tvoji kvaliteti padaju u vodu. Skroz malogradjansko razmisljanje. Kad me sretnu na ulici, prvo pitanje, zna se: Imas li momka???ja im se samo nasmijem
![]()
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
There are currently 16 users browsing this thread. (1 members and 15 guests)
Bookmarks