veliki broj vas koji se ovdje isčuđavate kako se nekome to desilo vozite za 11 ipo minuta cetinje- podgorica...puštite priče da je nako ajvan, ludak,, ovakav onakav, što neko reče najmirnijem momku se desi da izgubi kontrolu, profesionalni vozači koji su milion km prešišali jednom naprave udes i sebe ili nekoga drugoga unište....ovo se desi i ne bila u koži ovoga momka...mogao je biti moj sin za volanom...znam da moj sin vozi relativno polako, ali pri brzini od 60 kad nepažnjom naletiš na bankinu, poleće! Tako da, iskreno, majka sam đeteta koje je svakog dana za volanom, koje "trči" sa fakulteta na trening, sa treninga na druge aktovnosti i kojemu je 24 sata malo i vjerujte ne spavam od toga i stalno trubim PAZI!
Iskreno, da moj sin napravi udes, prvo bih pomislila samo da niej koga ubio...a za njega, kako mu bude, pa kad imaš oružje u rukama pazi kako rukuješ njime!
Ne bila noćas ni nikad u kože niti momka niti njegovih najbližih, o pokojnima ne znam što bih rekla, osim tuga za ta dva mlada života!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks