Uzas, cini mi se da je ovaj motor isao brzo, jer je bas razvaljen?
nothing comes from violence and nothing ever could
e tuge...
She is only here to annoy herself!
Još nisu ni krivi, bože greote.
Bijo si poziw koi se neodbija
Motori pih, zato sam sjeo na njega 2 put u zivot...
jes, ideš pješke i neko te pokupi, pih pješke
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
***** sa autom i jos Kliota 99% neka curka glupa sto ne zna dje je lijevo. Kolika sam samo puta imao pasti sa motora kad sam ga vozio i svaki put zene krive. Ali nebitno sad to ljudi ne gledaju ili ako vide briga ih misle mogu uhvatiti prije motora a ne znaju da procijene koliko se taj motor krece. Majku im
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
20 godina, jbttttttttttttttt :/
Nesreća se dogodila kada je vozač zlatnog "klija", krećući se iz pravca Maslina ka centru grada izgubio kontrolu nad automobilom, preletio zaštitno ostrvo koje razdvaja trake bulevara a potom direktno udario u motor na kojem su bili mladić i djevojka.
ja ne vidim to da je on žurio da uleti prije motora.
Ovo 'zlatni klio' mi je namrtvo poznato... Siguran sam da ih nema puno, a u podsvijesti neđe mi se čini da se neki prodavao i ovdje na forumu?
Zna li se ko je vozač klia?
Užas!!! Uh...kako svaki put osjetim neku tegobu...tuga...
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sve i da je isao 200, dok ima ovih sto iz "neutvrdjenih razloga prelijecu ostrva i ruse zastitne ograde" nema srece odje...
Slazem se.
Evo i vijesti su dopunile članak... Što li mu je bilo da sjebe 2 života, i svoj dodatno. :mad:
Kako jedna glupost uništi živote tri porodice.
Bijo si poziw koi se neodbija
RTCG- I.F. (1989)
Vijesti - Podgoričanin B.I. (20)
Ko je u pravu sad? To su ti crnogorski novinari.
I don't get lucky. I make my own luck.
OKC je pogrijesio, prvo su rekli Filip, pa su se ispravili za par minuta. U medjuvremenu su ovi vec objavili.
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Brate moj, ne treba ti ni ime, ni godine...samo znas da je frajer unistio 3 porodice.
Svaki put, ali svaki kada idem van kapije pitam sebe da li cu se vratiti kuci ziv i zdrav?
Ponekad mi se ne ide van kapije, bas zbog ovakvih slucajeva. Kriv ili nevin, ubio bih se istog momenta kad bih znao da je neko poginuo zbog mene.
TAKUMI
uzas pravi. ovaj sto ih je udario 23 godine, momak od 20 je poginuo i djevojci se bore za zivot...3 mladosti ugasene
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Momku neka je laka crna zemlja, ne daj Boze sjutra da imam udes a da mi cura bude sa mnom, ako jedan od nas moramo gore, zadnja zelja bi mi bila da ona prezivi a da ja poginem umjesto nje. Nije samo ljubav u pitanju - ne bih zelio da je unistim, ja, roditeljima koji mozda nisu znali da je sa mnom...
Kladim se da porodica ovoga momka tuguje duplo vise od porodice ove curice![]()
TAKUMI
Tuga..
Sent from my iPod touch using Tapatalk - now Free
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks