Cisto sumnjam da znate ali ajde da probam...
Da li zna neko kako se zove instrumental koji se okrece na jednoj bezveznoj, cini mi se, reklami za BEKO?
treba mi pjesma zapamtio sam samo iz nje ide nesto: ja zapomnil, zapomnil, zapomnil (ako je tako uopste)... pustaju je na drs
не пада ми на памет ни један потпис
Zna li neko sta je ovo?
http://www.sendspace.com/file/gtn6s7
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Zanima me postoji li domaca verzija ove pjesme? Ubijedjen sam da ima, ali ne mogu da se sjetim sanse nema...
A je neko od ovih dzoganija sigurno!
nothing comes from violence and nothing ever could
Neka od dens grupa iz 90tih je ovo obradila. Neko slican Tap011 ili tako nesto.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Znam ja to, ali nema sanse da mogu nac'.![]()
Opuci me brat da mu saznam ko pjeva pjesmu koju smo culi u kubu u sutomore, neka beogradska je grupa, i ide kao nesto neka riba, sa sexi glasom sponzoruse nesto prica, kako je super strava, da je u skoli torelisu, iskoriscava mamu i tatu bla bla, nosi neku bundicu, a onda pocinje neki tip da pjeva i tu bije neka muzika.
Zna li iko o cemu se radi?
?
I am so post-rock I shit sad birds.
To je to. Ljubim te. :**
I am so post-rock I shit sad birds.
Koja je ovo pjesma, što ide kao muzička podloga u ovoj reklami???
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Jel ima nedje Jadranka Jovanovic - Ti si mi u krvi sa novogodisnjeg programa Televizije Crne Gore prije par dobrijeh godina?
Zna li neko pjesmu sto se vrti na DRS ..pocinje kao dobar tehno, a nasa je pjesma neka cura pjeva? Lici na Igora Garniera ta muzika ali nije on(ja mislim)
......
Last edited by mok4; 17-10-13 at 22:23.
Ad astra.
Zna li neko: "pijte moji drugovi,napunite case..." kako se zove pjesma/pjevac,na yt/google nista ni slicno ne izbaca.
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
Sad je cuh na radio, ali nigdje nema ni ko pjeva ni nista o pjesmi, zna li je neko?
http://www.sendspace.com/file/wboe27
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks