Ako imas board kompjuter moras da trazis canbus (to su ti diode sa ponistavanjem greske), ako nemas board onda one mozes bilo koje otvoris plastiku/ izvadis sijalicu/ ubacis novu/ vratis plastku i to je to![]()
Moze se desit da ti je prekinut neki kabal pa da nemas dovod stuje mada to se lako ispita i napravi (ako je kojim slucajem to)
Sve zavisi od auta koje vozis. Koje je auto u pitanju?
Kod mene mozes kupit led sijalice, posto vec bronx nece da me preporuci :-D
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Dje na ciscenje benzinskih dizni?
Na ultrazvucnu...
TAKUMI
Dje da ponesem glavu od audija A4 1.8benzin da mi se odrade ventili,gumice i ostalo?
Arso Milic na Konik.
TAKUMI
Saljem ti info na pm.
TAKUMI
the World's leading dance event
Sensation
Ako je vec krenula boja da se ljusti, kupi SKID i jednu cetku za farbanje sirine 3-4 cm. SKID je nalik gelu pa ga cetkom napituraj na cijelu povrsinu felme, sacekaj dok se digne farba pa onda kakvom plasticnom shpatlom deri. Po potrebi ponovi mackanje :-)
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Posle ovoga ih moras malo tac vodobrusnim, kolko da ih operes, e sad se ne mogu sjetit ide li granulacija 500 ili 1000. To ce znat onaj ko ih farba
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
dje sipati dizel?![]()
INA u Tivat,EKO na Radanovice...nemoj na EKO u Tivat,pali se cesto check engine lampica
Послато са GT-I9505 користећи Тапаток 2
podgorica?
casstelana
Falili su i Bonus kod Autobuske...
Njima je benzin najbolji, a nafta Castellanina, tj. Inina.
TAKUMI
Zasmrdi mi benzin prilikom prvog paljenja a i ako duze vozim na plin opet malo zasmrdi kad prebacim na benzin. To traje minut i poslije nista, mogu voziti cijeli dan na benzin, ne osjeca se. Plin se ne osjeca. Sto moze biti?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
znali neko dje ima da se kupi philips diamond vision H7 sijalica ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks