Ahhahha ne zesti se![]()
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Ahhahha ne zesti se![]()
Kad igra Sasuolo protiv neke male ekipe nema 20 ljudi na stadion, a danas dupke pun stadion i sve interisti!
Sasuolo je nas grad!![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A nemojte se cudit sto je Sasuolo los, svaka liga ima najgoru ekipu. Engleska Kristal Palas, Kardif(izaberite sami), Njemacka Brausvajcjbvdbjk, Spanija Elche... Uglavnom su to ekipe koje su dosle iz nizeg ranga.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
0-7, auu. Kakvo prosipanje, ne vidjeh ovo skorije od Intera.![]()
Sasuolo je stvarno prelos pozadi ali sredina i napad su im solidni, jos kad se vrati Marone, samo da se konsoliduju pozadi.
ma dobro, sasulo jes raspad, ali ne moraju oni biti toliko dobri koliko npr Milan moze biti los...
Tu es mon héro!
Tevez - KAKVA IGRACINA!
Upisao se i Llorente!
I can't explain and I won't even try
Llorente odmah gol.
Ovi indijanci izgleda treba da prime gol da bi poceli da igraju.
Bonuci ponovo asistent.
Pricam ja narodu da je Tevez u chudovishnoj formi...
Deserve's got nothing to do with it.
Bravo Tevezu , dobra igra i Isle da se onaj rumenko mice polako iz prve ekipe
Momci, nemojte da se uvrijedite molim vas, ali hejtovanje Lihtstajnera je ekvivalentno veoma malom poznavanju fudbalske igre. Nije svaki krilni bek Roberto Karlos-niti treba da bude![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Roma totalno bezidejna u prvih 45 minuta.
Lacio prijetio preko Kandreve po desnom krilu, a jednom je odlicno prosao i Konko po lijevom kada je De Rosi intervenisao. Dave loptu na sredini, to im obezbjedjuje kakav-takav posjed, koji je nemoguce materijalizovati. Toti igra dobro, ali je Zervinjo pogubljem.
Balzareti uzasan. Sve u svemu losih 45 minuta oba tima, nadam se da ce u drugom poluvremenu uci Ljajic, jer Romo treba neko da povuce loptu naprijed. Zervinjo prvi kandidat za izlazak, Florenci bolje igra.
evo odgovorit cu Adu,proslo je dugo godina i najveci rezultat je bio pobjeda protiv Intera i to kao gosti 0-6!eto veceg rezultata!
Pa ovo je samo pohvala za ovaj sadasnji Inter. Milan nije dao nekom 7 golova iha-ha, to se razumijemo, mozda protiv Intera 6.
A odje sam konkretno mislio na prosipanje nesto tipa 4 gola i vise, nisam se dobro izrazio. Bas ne pamtim kad je Inter to odradio u zadnje vrijeme, mislim da su pretprosle sezone dali nekom 5 komada, neka Siena ili tako nesto. Mozda grijesim.
Milan je imao tako povremeno po 4-5 komada.
Kako je ovaj smorio pirla, 2 dodira sa loptom nije imao![]()
I meni su nejasni juventini sa tolikim hejtom prema Lihstajneru a momak je predobar igrac. Sposoban je sam da drzi cijelu desnu stranu, moze da bira klub dje ce da igra.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks