Kamere nisu baždarene... Ha!
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Drekavac Milane?
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Kamere nisu baždarene... Ha!
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Hvala brate moj. Važi li to samo ako ubijem nekoga ko tebi odgovara ili za sve ?
Nema se kad.
Obaveze
Tako već može. Za veeeliiku cifru bi možda i sakrili(sumljam ali moguće).
Osim toga, šta snimak ima da pokaže ? Nije Milo izašao na ulicu i pokosio ga rafalom.
Sent from Rosetta Stone using Chisel
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
epic burn, gasi forum! :mrgreen:
Malisa se pregrijao![]()
ne mogu nac nidje sto se pisalo po forumu o pauku...klepio mi pauk auto![]()
Hellblazer...
Dize mi auto komunalna policija u PG u petak. Da li i dalje oni to rade protivzakonito? Sjutra ujutru idem kod sudije za prekrsaje ali htjedoh ovdje da se informisem prije nego podjem. Znam da ranije nijesu imali to pravo, pa me interesuje je li se sto skorije mijenjalo u zakonu sto im sad dozvoljava da pisu kazne?
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
rijeseno je to u zakonu jos prije mjesec dana
Pazite se pauka, vidim po citavi dan da dizu nekoga, nekakva akcija pauk se sprovodi
But if you never try, you'll never know..
ja samo što sam uša u kopirnicu, kod Milenijuma do NLB banke, upalio 4 žmigavca, ostavio upaljeno auto, nisam ni doša do šaltera, okrenem se mahinalno, a oni već izašli iz pauka, srećom kad me viđeše obustaviše, i onda pođoh u kopirinicu kod pozorišta.
Ja sam htio tu da stanem prije neki dan da podignem pare sa bankomata (što traje cirka 30 sekundi) kad mi prilazi neki čovjek u nekoj kvaziuniformi
"ne možeš parkirati tu"
"samo pola minuta da podignem pare sa bankomata"
"svi kažu "pola minuta" " (FAKAT)
" daj čovječe ne zezaj me za 30 sekundi. Ako bude više zovi pauka sa mog telefona"
"meni uzimaju 20% plate ako nađu parkirano auto dok ja stražarim"
bottom line ja odoh na parking više Hercegovačke i dok sam išao put NLB Banke vidim čovjeka gdje priča sa vozačem pauka. Spasi me čovjek(mada bih se stvarno zadržao sam 30 sec. )
sve u svemu, začin C
Rakashu je parkiranje 30 sec![]()
Iiii ?
DA LI JE MOGUĆE DA SI TOLIKO GLUP I DA MISLIŠ DA SI BAČIO NEKU "FORU"
Broji li se da je auto parkiran dok se kreće ? NE! Automobil je parkiran dok stoji
Ja sam čovjeku rekao da ću se zadržati 30 sekundi.
Ćurane. Da li sam možda rekao da sam se parkirao kod ulaza ? NE ! To ostavljam likovima poput tebe (kojima je veliki Manitu dotakao glavu)
Pokušao sam da se parkiram 10tak metara niže.
Žalosno je kakvi blavori troše kiseonik ostatku svijeta
Last edited by Rakun; 22-09-13 at 16:51.
Moram rec da su nas Albanci definitivno pretekli sto se patrola tice. Bozaj-Drac (~140km) 15 patrola, a Drac-Bozaj 9 petrola.
Ahahaha, kakav rakash teski, nastavi glavna si atrakcija![]()
Je li ovo Fabija bio?![]()
Snazan mercedesov dzip![]()
http://www.medio.rs/vesti/srbija/drustvo/nisko-leteo-crnogorac-sa-164-na-sat-preticao-kolonu-preko-pune-linije_78669.html
Jo, ne vozim Benza.
TAKUMI
Ahaha sto rade sa pogrdnim nazivima, placem
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
ja prvi put cujem da autos STOJI![]()
Hellblazer...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks