A bjezite , hocete kamere da ugradjujete, dovoljno samaraju po dzebu i ovako, no batalite pricu , ne davajte im ideje, jer cim pocnu da kalkulisu i vide zaradu opa bato eto kamera:eek:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Taj plan je propao na samom startu...zasto? KAMERA NE GLASA.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A bjezite , hocete kamere da ugradjujete, dovoljno samaraju po dzebu i ovako, no batalite pricu , ne davajte im ideje, jer cim pocnu da kalkulisu i vide zaradu opa bato eto kamera:eek:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Same place. Ovu moze na fb da stavi :-)
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Fakat da bi tako gledajući bila velika ušteda. Ali da li da ostanu ljudi bez posla ? Kamera bi snimala i pješake. TAČNO. Ali da te pitam nešto: nose li pješaci tablicu sa brojem LK zalijepljenu na dupetu ?
Velika im pomoć od 300 glasova. A osim toga reći da policija glasa DPS jer to moraju je neviđena glupost (kao i ona priča "kupovina glasova za džak brašna") Kad voziš kako treba da voziš boli te murica da li postoje kamere ili ne
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Last edited by Rakun; 20-09-13 at 16:40.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ne nose, pjesaci tablicu ali bi pored psiholoskog uticaja imala i uticaj na sudije tj bio bi dokaz za iste te pjesake kada se uhvate. Takodje za udese bi bio dokaz sto je mnogo bitno. Ubista, pljacke..,..
Sto se tice ljudi bez posla, njih vec ima preko normale i opeterecuju budzet neka rade nesto drugo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ja Sam za! Posebno radi ubistava i pljacki na pjesackim i semaforima...
Za nisko ogranicene genijalce pored raskrnice kamera hvata i prostor van raksrnice.
Desi se npr neko ubistvo ili slicno ne moze auto (ako bjezi autom a to je najcesce) da se teleportuje nego mora proc kroz neku raksrnicu.
Pozdrav za pametnice sa foruma. Cmok.
Izuzetno. Nije mi palo na pamet, ne bi policajac smanjivao tragove kočenja ako me je udarila neka dobra cupi
I radnika KAP-a, Željezare, Duvanskog itd... ima debelo preko normale pa nas o jadu zabaviše. Svako veliko preduzeće u CG ima bar 30% viška radne snage(nasljeđe komunizma), a da ne pričam o državnoj administraciji
Mora se sredjivat stanje sa radnicima, jer ako tako nastavimo svi cemo ostat bez posla.
P.s.
Offujemo zestoko
I ja sam u potpunosti za kamere. Fina je to investicija, kažnjavaju se divljaci i policajac ne može da ti kaže da si prošao kroz žuto ili crveno ako nisi.
To za ubistva i pljačkanja stoji ako počinilac ode autom ako nije toliko glup da barem ne stavi kačket(sumljam da postoji takav idiot).
CG nema CSI iz serija da bi imali nekakav "state of the art" softver za prepoznavanje. Mislim da nemamo ni kit za osnovnu školu
Last edited by Rakun; 20-09-13 at 17:04.
Onda bi ta scena bila premjestena negdje gdje nema kamera.
TAKUMI
pa i snimile su kamere iz slovenačke ambasade, ali su častili Slovence jedno 100 hiljada da se obrišu ti snimci
She is only here to annoy herself!
zaustavila me policija na skretanju kod grahovca, iz pravca grahova put vilusa, nakon što se završe 3 trake i krene nizbrdica...
kaže napravili ste prekršaj, vozili ste iznad ograničenja od 60 km/h (ali ispod 80 km/h), đe je znak -prije početka 3 trake, jedno 2 km prije patrole...
nakon tog znaka imaju 2 skretanja, oba su asfaltirana i ne može se viđeti đe vode, dok je policajac tvrdio da su u pitanju nekategorisani putevi, pa zbog toga znak ne prestaje da važi...
uglavnom meni nijesu napisali kaznu, ali mogu da samo predpostavim koliko ih je napisano, jer su cijeli dan tu bili![]()
...
Upravo mi je pauk odnio auto iz city kvarta, po prijavi. Bio je parkiran na ulaz u garazu. Ulaz je jednosmjeran i sirina je dvije trake. Dobila sam savjet da predam zalbu sudu u roku od 8 dana. Da li znate kakva je procedura kad to dodje do suda, koliko vremena prodje? Kakve su sanse da me oslobode kazne, da li moze doci do povecanja kazne zbog troskova sudjenja?
Cujes ovoga bisera aooo ahahah
ma ne bi oni nikad
http://www.vijesti.me/vijesti/bivsi-...-clanak-141345
She is only here to annoy herself!
Bolje "biser" nego blavor poput tebe, a objašnjenje slijedi:
To su "malo " veće pare od 100.000 € i idu jednom čovjeku
Slovenačka prosječna plata u ovom trenutku (recesija i te stvari) iznosi preko 1300 €, a ubistvo Duška Jovanovića je bilo 2004-te godine kad je plata saobraćajca u Sloveniji bila 1200 €. Sad, nešto sumljam da je Konzul Slovenije ili bilo koji zapošljen u Ambasadi Slovenije primao "prosječnu platu" i onda kad je bila za komat veća od sadašnje
Mito od 100 k € ZA PRIKRIVANJE UBISTVA nekome ko ih zaradi za nepunih godinu dana je više nego smiješan.
Da ste rekli npr 10 miliona € pa čak i 5 miliona pa da bude i moguće ALI ZA PIŠLJIVIH 100 HILJADA, NE ZAJEBAJTE
DA NE ZABORAVIMO, ZA TO ZNAJU MINIMUM 4 ČOVJEKA I PO VAŠOJ "LOGICI" ONI BI PRIKRILI UBISTVO RIZIKUJUĆI DUGOGODIŠNJU ROBIJU RADI NEKOLIKO MJESEČNIH PLATA.
AHAHAHAHAHAHA PAMETNIJI STE KAD ĆUTITE I VAN DOMAŠAJA TASTATURE.
MALO RAZMIŠLJANJA
NE MOGU DA VJERUJEM KAKVIH SVE BLAVORA IMA I KO JE SCENARISTA TIH TEORIJA NA KOJE SE PRIMAJU BISERI POPUT John Cena
Da li vam je logično da radniCI(množina) ambasade Crne Gore u inostranstvu PRIKRIJU UBISTVO za 10.000 € ?
Last edited by Rakun; 22-09-13 at 01:16.
ja bih tvoje prikrio bez pare i dinara :mrgreen:
the World's leading dance event
Sensation
@Rakas
Ja stavrno moram opet da vas pitam jebete li vi sto ili vam je forum sav zivot?
Rizikujuci ban od Moje omiljene cuclice *:
Last edited by MimiR'; 22-09-13 at 02:10.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks