A ovo je debil. VIdi se u krivini prije crash-a da je isao presiroko i znao sam sta je problem odmah. I vidi sta napravi debil. Onoj ljepoti od auta
Ne postoji BMW driver. Postoji samo BMW fahrer.
TAKUMI
A ovo je debil. VIdi se u krivini prije crash-a da je isao presiroko i znao sam sta je problem odmah. I vidi sta napravi debil. Onoj ljepoti od auta
Sjecate li se sto sam rekao posle onog testa S klase?
[SIZE=2]AutoBild - BMW 750Li vs Mercedes-Benz S500 Lang vs Porsche
Panamera 4S Executive
3rd place: Porsche Panamera 4S Executive (485/700
points, 69,3%)
The Panamera is more like a sportscar than a luxury one. It's
a real Porsche: it handles best and it costs the most. Best brakes and least
fuel consumption.
Weight: 2043 kg
0-100 km/h: 4,7 s
Braking (100-0
km/h), warm: 32,9 m
Noise level @ 130 km/h: 69 dB(A)
Average fuel
consumption: 11,2 l/100 km
2nd place: Mercedes-Benz S500 Lang (520/700
points, 74,3%)
No question: the new S-class is a very good car. But the
relatively uncomfortable ride, the old automatic gearbox and the high price
prevented the final win for the S500.
Weight: 2252 kg
0-100 km/h: 4,8 s
Braking (100-0 km/h), warm: 35,3 m
Noise level @ 130 km/h: 66 dB(A)
Average fuel consumption: 11,5 l/100 km
1st place: BMW 750Li
(533/700 points, 76,1%)
Comfortable ride, close-to-perfection engine-gearbox
combination, best price.
Weight: 2133 kg
0-100 km/h: 4,8 s
Braking
(100-0 km/h), warm: 35,1 m
Noise level @ 130 km/h: 67 dB(A)
Average fuel
consumption: 11,7 l/100 km [/SIZE]
Evo, ispusio ga od 4 godine starijeg Bimmera.
Da se razumijemo, prije bih uzeo Audija A8 nego novu S klasu.
TAKUMI
I ja isto, a panameru radije od a8.
niujedne mi gace lastike nema
1 mjesto bmw 2 porsche 3 mechka pa jedno 3-4 prazna mjesta i onda tek amudi a8...
Mercedes ima ubjedljivo najljepsu liniju od svih. Enterijer mu je nekako avanturisticki i otiso par koraka u dalju buducnost, sto je za pohvalu, osim volana, ali to naravno ne moze da mijenja utisak, jer da imam para znam sto bih uzeo.
Dok Bmw i Porsche, pogotovo Bmw fura jedan isti standard enterijera, a bogami i eksterijera. Pomalo je dosadno. Ne kazem da je lose auto, daleko od toga. Ali po pitanju izgleda inovacija ima slabo.
Da li je bolje da imas auto bez onih inovacija koje ima Mercedes ili Mercedesa pun inovacija od kojih pola ne rade?
TAKUMI
Bmw ima ubjedljivo najgori enterijer od pomenutih modela, prava rijec je smor.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
S obzirom da si vozio testni model, koji je predvidjen da ga svi drkaju po malo... ne mozemo se oslonit' na njega.
Kupi model od 80-100 hiljada pa onda mozemo pricati radi li nesto ili ne.
A sto se tice Konyck plavetnila... s obzirom da ga je fabrika ugradila, niko ti nece rec "a vidji seljaka sto je ovo ubacio" ako vas to brine. A to svakako moze da se iskljuci, pa nema potrebe omalovazavati zbog toga. Recimo i onaj BMW (nisam zapamtio koji a tesko mi da listam), ima u volan ugradjene one led, kao na formulu, to je tek bespotrebno ali dobro, da se ne vracamo mnogo nazad.![]()
pa i to je isto, ali to nije sedmica![]()
She is only here to annoy herself!
6-ica, cini mi se... mozda se varam. Da ne listam sad, nego onako pomenuo generalno.![]()
Razlog iz kojeg nisi smio da ga nagazis i drkas je mozda, kako sam ja cuo neko objasnjenje, treba da prodje odredjeni broj hiljada km, 4, 5...da se razrade svi djelovi i komponente motora... tako sam bar dobio informaciju kad je prije 3 godine jedna moja prijateljica kupila GLK 320 CDI u Ljetopis.
Vidi, to uhodavanje traje 1000 km. Posle toga mozes da radis sto god. Ali ja nisam mogao da ga nagazim jer je bila guzva, i da sam htio...
Fora je sto je auto bio potpuno ispravan, ali auto ne moze da se nosi sa konkurencijom zato sto je to ustvari temeljno redizajnirani S iz 2006-e.
TAKUMI
Mislim da je vise od 4,5k.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sledeću generaciju BMW M5 i M6 vozila odlikovaće pogon na sva četiri točka
Friedrich Nitschke potvrdio je informaciju da BMW razmišlja o pogonu na sva četiri točka kada je reč o M5 i M6 modelima ovog proizvođača. Konkurentske kompanije, Mercedes i Audi, već su uvrstile pogon na sva četiri točka za njihove AMG i RS modele.
Međutim, sigurno je da će proći još nekoliko godina pre nego što se na tržištu pojave M5 i M6 modeli sa pogonom na sva četiri točka. M5 će biti prvi u liniji koji će primiti ovu tehnologiju i to godinu dana nakon što se pojavi sledeća generacija serije 5 koja se očekuje u toku 2016. ili 2017. godine.
Hahahaha vidi i bmw da nema ljeba od zadnje vuce
nije nego su poceli sve vise da ga kupuju i nevozaci a za njih je zadnja vuca babaroga
Ma nije zbog toga nego zbog trakcije.
TAKUMI
ma jeste trakcija je odjednom postala problemdobre gume i nema problema nego ajde
Ne zajebaj. 555 KS ili koliko ima novi EMPET i jedva krene s mjesta. Pogledaj ubrzanje Audija RS6 ili S8...
Zamisli sto ce biti sa sledecim EMPET-om.
TAKUMI
0-60 mph za 3.7 i jedva krene?![]()
Bas je mnogo bitno ubrzanje s mjesta.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks