ako napravim odose pare laganobolje ovako, barem ce se desiti da mi nekad bude muka da podjem do kladionice i ustedim pare
![]()
Krajnje je vrijeme da napravis.
Sent by Note II using Tapatalk
ako napravim odose pare laganobolje ovako, barem ce se desiti da mi nekad bude muka da podjem do kladionice i ustedim pare
![]()
Samokontrola.
evo registrovao sam se na meridian posto nemam onu visa karticu, koja je fora sa uplatom para?
Podjes u bilo koju poslovnicu i samo reces da ti uplate pare na broj racuna... To ti je onaj sedmocifreni broj - 101xxxx
hvala druze, taman odoh sad 50 eura da uplatim pa polako![]()
Onda ti je bolje bilo na bet365...imao bi 100e... + ako te neko pozove, jos 25e bi imao... Ali ajd' sad.
Kako da pozovem nekog na bet365, i mogu li ja dobit tih 25eura. Inace nemam centa![]()
11/11/11
Mozes li mi objasnit kako da pozovem neko prijatelja da uzmem ovaj bonus ili sto vec ?
Moram li uplacivat sto para, ili ovako na "suvo" dobijam 25e![]()
Mora on napraviti depozit... Evo detaljno, nadam se da ne treba prevod:
Refer a Friend to Sports
How it works
1.
Simply enter your friend's name, email address and contact number in the form below.
2.
We'll send each friend an email, inviting them to join bet365. View Email.
3.
When your friend opens an account (using the same email address to register), makes his or her first deposit and meets the qualifying requirements, you and your friend can both claim a €25 bonus.
Evo uradio sam, samo da ga nagovorim da ubacci jedno 10-15 eura![]()
Mamu im nasli se oni da raspucaju kad ne treba,ne bijahu im 2 dosta nego moradose jos :-)
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
ako neko planira da otvori nalog, dobrovoljno se javljam da ga "preporucim" na bet365.
![]()
A kako ide isplata novca na bet 365, je li ide isto kao i uplata preko kartice?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto kao i uplata...
Ajmo sad svi na BET365 U lov na bonuse. :mrgreen:
Sto se igra veceras?
ada ne bi se valjda cimao da uzimas od druga karticu, pa ako bude ispalata da ti mazne pare!
odes u bilo koju banku, trazis da ti naprave visa (prepaid) karticu. sacekas desetak dana da ti to odrade, uplatis nesto para na nju, prebacis na bet365 i igra pocinje.
p.s. ne zaboravi da treba mene da se javis da te preporucim!
![]()
Estoril-Sevilja 2 i g2+ 2,30
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Betis 1 2,05
Lacio 1 1,6
Makabi 1 2,2
Ukupna kvota 7,38
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks