Znam da preventivno treba da se sacuvaju ako bude kakvih problema, ali ipak znaci to treba da oni sami ponište, bez ikakvog nošenja uplatnice na uvid?
the World's leading dance event
Sensation
Počeli da pretvaraju kazne u zatvorske dane ko nije platio, tako da ona fora da se prebaci auto na babu/majku/sestru ne pali
Meni stiglo rešenje, 70e od Januara 2012, pretvorili u 3 dana u ZIKS.
Sad se jedino nameće pitanje: ''Kako ostati neYeben ta 3 dana?'' Inače, lagano ostalo.![]()
je li ovo u slucaju ako si isao na sud jer smatras da nisi kriv, ili vazi i za one koji su potpisali na licu mjesta da su krivi?![]()
bas nikad vas nece zvat u spuz zbog kazne od 3,5,15dana. ne zovu po 2godine ljude zbog 6mjeseci... tako da lagano.jednostavno nema mjesta, nastupi zastara i cao.
f6
She is only here to annoy herself!
Biciklo vozio na jednom tocku, neposrednim opaznjem.
Ja ne mogu da vjerujem!!!
TAKUMI
bicikAl!!!
ovo se i policajac sprdao, nema sanse da ovo prodje na sud. ni maticnoga nema...
onaj sto ordinira sa dujom bijelom
SNP će tražiti izmjene zakona: Ili zimske gume, ili lanci, oboje je besmisleno
www.vijesti.me/Vijesti/149794-clanak-149794
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ima li pravo granicna policija da trazi vozacku i saobracajnu, 3 km od kuce, 25 km od granice? Ono stali pored puta i maltretiraju narod.
TAKUMI
jbm ga imaju pravo da te legitimisu ali za vozacku i saobracajnu ne znam..
Veceras kod sahat kule, u pravcu ka autobuskoj, stoje i cekaju pjesacki.. Ulovise neku djevojku kako nije propustila pjesaka, ona tvrdi da nije ni zagazio, samo sto se ne zaplaka cura. Kako imaju srcaInace koliko je sad kazna za pjesake? Znam da je bilo 50e.
P.S. na to isto mjesto meni ispred auta iskacu pjesaci 15m daleko od pjesackog.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks