Cek' da nadjem nedje...sto bi miljan rekao. :mrgreen:
Sent by Note II using Tapatalk
Samo se kopas tom pricom...moj miljane. Nego vidim svi te kuliraju...jedino ja cakulam sa tobom jos.
Pa ima li logike da igram na golove timove dje ne padaju golovi?Hahahahah, ovo je pakao, sto bi rekao jedan moj drugar.
Sent by Note II using Tapatalk
11 11 opusteno bre. Pusti miljana, iskuliraj. I stvarno ti nije fora da igras japance, hehe![]()
i dje su ti parovi za sjutra? nisi valjda toliki medjed da od 8 meceva LS ne mozes 2 tipovati
miljane jesi li prekinuo s onim tabletama sto si pio lani?
Who let the dogs out
Koji momak... Pa sta sve i da 11/11/11 ne pise ovo iz glave, nego prepisuje? Je li dao bog da momak hoce da podijeli tipove ako vidi da prolaze? Nisi mi jasan. Cus "ozbiljni kladionicari". Ozbiljan kladionicar gleda da igra dobitne tikete, a ne da porazi ligu sampiona i da sa euro gadje 10k.
Hladno, al standard **** ga.
Bijo si poziw koi se neodbija
Moze li neko da banuje ovu budalu?
Besni psu sjutra ocekujem neki tiket. Nisam dobio postene pare, jos od onda kad mi ti poslao neki tiket.![]()
Nemam srećo, da bih ti.
Danas sam odigrao 50 eura što imah neki bonus na jednu kladionicu, na UKRAJINSKU TREĆU LIGU da će 2 gola panut ukupno.
0-0 beton.
Bijo si poziw koi se neodbija
ja kod mog zemljaka 11/11/11 moram da se vadim inače će me žena ubit' što sam joj prokockao pare za spavaćicu novu
Hhahahahhaha.![]()
A sto ne odigra da Liverpul dati 2 gola. Doduse ja dodah na to neki tenis i padoh.
Inace, iskusan prelaz odradio Fener. U 93' minut gol za 2:3.
Sto si se zakacio na vrat covjeku ka' krpelj seljacino jedna. momak je jedan od rijetkih koji pogadja nst odje i ti se jos bunis. Kad si toliki doktor daj ti neki tip. nego sam sig da se odje buni a cim 11/11/11 izbaci nst trcis da uplatis. i Njegova je stv oce li igrat italijane ili japance ili nst trece. Tb druze niko ne cera da ga pratis. Nego si ocigledno ljubomoran. I ostavi se glupe i bolesne price. I znas koji je najbolji posa'?
-SVOJ POSA'. Ajde sad pici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Astra01; 16-09-13 at 21:18.
Pustite budalu i ostavite neke tipove za sjutra da pokusa da se uzme nesto para.
Kakav je mikeli brat, jebe u zdrav mozak 30 ljudi odje i libo ga ckura..A no sto care rokaj ih kad ti ga moze bit..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
kad nema moderatora na temu jbg nekada su ovakvi prvi dan dobijali ban
She is only here to annoy herself!
Da se proba sjutra...
Galatasaray - Real M. --- GG ili GG3+ ili ili 3+
Bayern - CSKA Moscow ---- 1&I2+ ili 3+
Benfica - Anderlecht ----- GG ili 1x
Man. Utd. - Leverkusen------ GG3+ ili 3+
Nađoh neki tiket u autu... Ja mislio da sam igrao Romu, Brešu i Liverpul 3+, kad sad vidim da nije Liverpul, nego Bilbao.Dobro te kolektiv ne povedoh na pijanku poslije smjene, nego se doma dovukoh.
![]()
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Bookmarks