Zna li se odakle ovoliko "DA" registracija ( Daruvar ) duz cijelog ljeta po Herceg Novom i Kotoru ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Zna li se odakle ovoliko "DA" registracija ( Daruvar ) duz cijelog ljeta po Herceg Novom i Kotoru ?
Dje ste, potashulali ste se, brckate se u more a? Nije fer dok ja radim u Pg
Sad je najljepse
Ja sam ove godine 2 x uso u more,i to 1x otiso da vadim muslje.Imam osjecaj kako godine prolaze da cu sve manju zelju imat da idem na more![]()
More je jutros bilo idealno. Prazna plaza, cisto more... jutros. Ma gust.
KAd ce EPCG ugasit struju vodovodu? (citaj: kad cu ostat bez vode?)
Fifa 13, Pes 13, Tekken, Mortal Combat, Ufc, Tennis, Basketball, Prince of Persia, Fifa Street, Gran Turismo 5, Wrc....
USKORO: Pes 14, Fifa 14, Gta 5, COD: Ghosts
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Shadow, bez ljutnje ali otvori drugu temu za reklamiranje![]()
Nisam znao mogu li, pa reko da postujem odje![]()
ok otvoricu kasnije
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ćakulanje uz igrice.Ništa ne smeta.Refresh![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Ne znam da li ste skontali da se neko sjetio da pusti u rad nedeljom semafor. Jedan jedini. I to nakon sto sam zaboravio da postoji.
Bio je clanak na Cdm cini mi se...
ja sam neki dan prohujo kroz crveno preko dana, uopste ga nisam registrovo
prosto me cudi da se nisu monitrali tamo iza semafora da cekaju narod..
I ja sam se zblanuo kad sam vidio da SEMAFOR(ces) radi. I na jadranu su izbacili clanak : http://radiojadran.com/home/3505--na...r-u-novom.html
Chime se mi odushevljavamo... :!
Last edited by napalm; 09-10-13 at 00:43.
Bice da sam ja naletio tek kad su ga upalili, jer su kod Neckoma cekali ove sto prodju na crveno.
Ali ajd sto su upalili semafor, nego bi po mom misljenju bilo bezbjednije da su malo ogrebali asfalt bas kod semafora - tu je klizavo i kad je suvo i kad je mokro. Ne smijem da cikam da neko naglo zakoci.
I tamo bi trebalo jedan kruzni tok instalirat i zdravo bili.
Nesto mi se cini da bi to jos grdje bilo, posto ljudi dan danas ne znaju pravila kruznog..
Jedan kruzni ali da svi voze kroz isti .Samo pravo da se pichi.
Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks