Sve cekam da neko postavi ovoga sefa:
Dvije LS, uz Piskija i Deja najbolji sa ovih prostora.![]()
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Od '96 do 2003 imao sam svaku Panini slicicu Serie AFanatik, neko bi rekao...i pobaca mi to otac kad se nakupi par kutija...da mi je sad to
![]()
Sve cekam da neko postavi ovoga sefa:
Dvije LS, uz Piskija i Deja najbolji sa ovih prostora.![]()
Presudni penal '96 u finalu LS...ne zaboravljaju to Juventini
Ali sredina tih godina Konte - Jugovic - Desamp i stize Zidan![]()
I 3 zaredom finala LŠ, kakva ekipa jebeN ti.
I dobijeno samo prvo. Od tada nas u finalima neće, počev od LŠ, do jebenog kupa Italije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
5 polufinala LS zaredom, 3 finala, 1 titula. Mnogo jaka ekipa.
A tek vesela ekipa iz Premiershipa: Cantona, Bergkamp, Butt, Asprilla, Barnes, Bardsley, Les Ferdinand, Collimore, Overmars, Keown,Merson, Shearer Llungberg, Yeboah, Kinkladze, Le Tissier, Beatie, Phillips, Dixon, Winterbourne, Adams, Irwin, Lombardo, Di Matteo, Poyet, Parlour, Flowers, Cole, Yorke, Haaland, Fernando Nelson, Dahlin, Ravelli, Baiano...i jos mnogo, mnogo, mnogo njih (naravno, svi poredjani totalno random i poznate face koje i sad igraju ili su igrale do skoro namjerno not included)
Deserve's got nothing to do with it.
@desert - nacera si me da obrisem sliku Juvetusove pobjede od 6-1. Da ne bi bilo rasprave ovdje. Mrzim tebe i sebe trenutno :P
Juve od '95 do '99...prva Lipijeva masinerija. Srecno djetinjstvo <3
Hhahha.
Pa jes ono, nije prijatno da klub za koji navijas izgubi 6:1 na svoj teren. I to na onaj nacin. Moga' im je Juve i vise dat'.
To je bila ekipa koja je Pirla slala na pozajmicu a kasnije i prodala.
Samo prelistas timove Juventusa, Milana, Intera, Lacia, Rome, Parme, Fiorentine 90-tih...i vidis plejadu majstora.
Kad se sjetim Lacia iz 2000. godine - taj bi tim danas bio ladno u favorite za LS.
Markedjani - Negro - Sensini - Nesta - Mihajlovic (Favali, Kouto, Pankaro) - Dino Badjo - Simeone - Nedved _Stankovic (Poborski, De la Penja, Veron) - Krespo, Ravaneli, Salas (Simeone Inzagi, Klaudio Lopez). Kakve ubice. Ne znam preskocih li koga.
A jedva nam uzese titulu. Zbog kise u Perudju mrtvu.
Last edited by Lucianeddu; 15-09-13 at 22:48.
Samo da neko suzu ne pusti.
Kakav raspad od sampdorije-greote.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Last edited by MaR10; 15-09-13 at 22:57.
Bio je derbi nocas Samp-djenova 0-3 pa o tome pricam.nije bilo batistute,kjeze, almeide, skilacija i slicnih pa zato bjese bzv mec. Sampdorija 1 sutnula na gol za 90min. Derbi bjese los. Eto to.
Kolko ih je samo udineze isfabrikova...nevjerovatan skauting.
Ja mislim da ce na Muriela i Zielinskog zaradit oko 50 miliona.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Meni je fina bila utakmica. Milo mi je da vidim velikog navijaca Rome, Fabia Liverania, kako slavi pobjedu!
Sto se tice starijih igraca, nije puno star, ali ne smije da se zaboravi, el grande Marco Cassetti! Covjek sa najgorim centarsutevima u istoriji fudbala.![]()
Zaboravio sam cifru ali imaju najbolji odnos doveden/prodat na svijetu...nesto nerealno tipa x6 prodaju igraca skuplje nego li ga plate.
Da nisu prodavali igrace u zadnjih 5 godina sad bi imali ekipu za osvajanje LS.
-----------Handanovic-------------
--Isla----Benatia-----Danilo---Armero----
--Sanchez----Inler---Zielinski/Asamoah---Cuadrado--
-----------Muriel----------Di Natale---------------
Sigurno sam zaboravio jos nekog dobrog igraca.
Last edited by Tripleta; 15-09-13 at 23:23.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
De santis,handanovic,zapata,jankulovski, sensini,jorgensen,birof,janker,balbo,pepe, soza,muci,jakvinta,djanikeda,fiore, Amorozo,pizaro,sancez,asamoa,isla, muntari,apija,helveg,sensibi,klordrup,kvaljarela.. .ima ih sigurno bar jos 20 kojih se ne mogu sjetit.
Enrico Chiesa...Momak je davao najljepse golove iz slobodnjaka,a bogomi i iz igre. Kad je bio na vrhuncu, povrijedio se i CAO.
Ne znam $ecate li se Jason Mayele-a. Igrao je za Cagliari pa onda za Chievo. Poginuo je u saobracajnoj nesreci. Bio je bas dobar igrac. Na nekoj utakmici je jednom skocio nenormalno visoko, i od tada tvrdim da je imao najveci odraz u fudbalu.
Kako mi ga je zao bilo kad je kiksao. Igrao je za fenjerase, ali je vazda bio klasa za velike domete.
sve su vas pozdravili luca bucci i pietro vierchowod.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
I Tomaš Repka.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks