Kalajo i Pelisier. Neuništivi.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Kalajo 2:0 kakav je to strijelac, igracina! Olako se odrice Napoli tih majstora poput Kalajoa i Edu Vargasa
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kalajo i Pelisier. Neuništivi.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Takvih italijana majstora sto su igrali po malim klubovima ima koliko oces.. Mikoli, Pelisier, Di Natale, Makarone, Kalajo, Di Mikele, Di Vajo, Del Piero :P
3:0 Lodi iz slobodnog. GARANTUJEM da trenutno nema boljeg izvodjaca slobodnih udaraca od njega u svijetu! Njemu je slobodni kao penal, bukvalno! Dijamanti zauzima 2 mjesto a Pirlo tek trece. Za planetu vazi ne samo za Italiju.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Napisa li to post da ne pomeneš presvetog Lukarelija...?Stavrno poštovanje svim ovim tipovima...
#fakenews
Ao, moćni Lukareli.Mada i Karaćolo je imao svoje momente.
Zajebava se za Del Piera.Lodi inače izvodi fantastično slobodne. Nekad je i Čakar bio u top 10 na svijetu po tome, nego niko nije znao za njega. Sve regularno.
I znam da danas je danas
Moja greska onda.
Ne bih tu, dajte neki link da vidim highlightse sa meca Inter-Juve i Torino-Milan.
Da li je realno da su Milanu sudili penal u 94' minut?
Last edited by desert de Lleó; 15-09-13 at 21:46.
bio je penal.
krajnje nepotreban i glup al je bio.
mada, gledam lil (propali) danas i slicna situacija (ako ne i drasticnija) pa sudija samo odmahnu rukom...
Bravo, bravo Lukareli, Karacolo mora da ima jos n'o se ne mogu sjetit... Da ti se ne mili igrat protiv ekipa dje igraju ovi tipovi![]()
Penal je apsolutno bio, pa neka se zapitaju ovi iz Torina oko toga.
Mada nekada Maracina, Hubner... Ali i neki majstori poput Domenika Morfea moćnog.
I znam da danas je danas
E, sad postavite taj promasaj Islecujem da je dobar bio.
Vidjeh samo golove sa ovoga derbija juce, fin gol je Inter dao.Macari ih je izgleda doveo u red.
![]()
Evo nađoh na FB kako se ja i par likova tako prisjetismo nekih asova i nekih koje smo jednostavno morali zapamtiti.
Prvo da nas je sramota što Tiribokija zaboravismo.![]()
A dalje: Nikola Ventola, Antonio Benarivo, Đandomeniko Mesto, Fabio Galante, Tomas Lokateli, Vratislav Greško, Đulijano Đanikeda, Ivan Zamorano, Di Bjađo, Frančesko Koko, Takinardi, Alesandro Birindeli, Lamberto Zauli, Enriko Kjeza, Fabricio Ravaneli, Moreno Torićeli, Robeto Muci, Otilio Lombrado, Luiđi Sartor, Paolo Pođi, Sabri Lamuši, Đaetano Greko, Mauricio Ganz, Frančesko Flaki, Bazzani, Serđo Volpi, Stefano Fiore, Paolo Negro, Đuzepe Pankaro, Vikaš Doraso, Favali, Dala Bona, Taibi, Marko Turati, Daniel Fonseka, Damiano Tomazi, Delvekio, Luiđi Pjanđereli, Havi Moreno, Andrea Espozito, Jon Dal Tomason, Aleks Pinardi, Rekoba, Ševanton, Igli Tare, Kristian Lupateli, Alen Bogosian i Visent Kadela, Montela, Mohamed Kalon, Dario Hubner, Masimo Maracina, Ramelov, Aldair, Kafu, Seržinjo, Lima, Ze Maria, Rikardo Zampanja, braća Kolući, braća FIlipini, uvijek u istom klubu...
Evo, za svakog po nešto.
I da se spomene nekada četvorka Lećea: Ševanton-Vučko-Božinov-Bjelanović
I znam da danas je danas
Mozda i najveci majstor medju njima je Davide Moscardelli.
Koradia ste preskocilionda Martins itd.
Ali dje iskopa Franceska Koka!?
Uvijek se sjetim sta je Sofro jednom rekao za njega: Koko je sada sama stalni ucesnik tih rijalitija, posto za fudbal nije bio. :lolblue:
@Albatros - koji vam je to kriterijum?Spomenuste likove koji nisu zamrcili iz manjih-srednjih klubova, a ovamo Ravaneli, Birindeli i Recoba.
Hidetoši Nakata, Mocart...
Ali u Veroni mislim 2002. - Mutu, Đilardino i Kamoranezi.
@Lucianeddu
Jednostavno ljudi koji su obilježili naše djetinjstvo, iako ima masu flopova.Makar da čujemo komentatora kako izgovara njihova imena. Morali smo ih zapamtiti, makar po imenu ili nečem drugom...ili imaju ta stara vremena šmeka dovoljno da izdvajaju i jednog Igli Tarea.
![]()
I znam da danas je danas
Najveci je antonio di natale i tacka - od ovih sto su igrali samo u "manjim klubovima".
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Činjenica.
I znam da danas je danas
Njega smo zaboravili.
Jedina utakmica u kojoj sam navijao za reprezentaciju Italije u fudbalu je bilo EP 2000. Dao je gol, ali je promasio i 3 sjajne sanse. Mada nije mi jasno kako je igrao pored Montele, Del Piera i Pipa u tom finalu.
Lichtsteiner ha preso la prima ammonizione molto esagerata. Poi ha fatto un semplice fallo e i giocatori dell'Inter hanno fatto comunella per farlo espellere. Dato che ho giocato anche io ho pensato bene di sostituirlo perché queste cose influiscono e rischiavamo di giocare in 10. Orsato ha arbitrato in ottima maniera, ma sarebbe stato influenzato dalle proteste dei giocatori dell'Inter. (Ako lazu novinari, lazem i ja)
Mislim da je on sigurno mogao da igra u veci tim, i steta sto nije. U ekipu tipa Roma ili Fiorentina, vidjeo bih ga odlicno. Steta, ovakav igrac je zasluzio koji trofej da osvoji.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Juventus ga je tražio i on odbio da ode iz Udinezea, pa na kraju prešao Matri. Dakle prije dvije zime.
I znam da danas je danas
Da se ukljucim onda - Donadoni, Helveg, Ayala, Guljeminpjetro (!), Giunti, Julijano, Amoruso, Tudor, Perota, Esnajder, Djorkaef, Winter, Blan, Taribo West, Zamorano, Simic, Simeone, Favali, Kaziragi, Mancini, Fuzer, Pankaro, Almeida, Chamot...
to je kraj 90-tih po mom sjecanju
![]()
To ej to. Nije bitno kakvi su bili igrači, nego kako su neka imena ušla u pamćenje...
Ali kakvi iskopi: Fuzer, Guljeminpjetro (ni ja nijesam siguran), Helveg, Chamot, Kaziragi...odlično.![]()
I znam da danas je danas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks