Dje naci ovako nesto u Pg
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
SeaFoam
Wurth
STP
TAKUMI
Dje naci ovako nesto u Pg
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Budućnost
nidje,samo na net
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
a moze li policija da pise kaznu ako nema atesta?
hvala svima na pomoci
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Naravno da moze evo sta se desilo djevojci u Podgorici
Prije neki dan me zaustavili panduri ispred "Mase".Bjese sve ispravno i gume i pojas i djeca pozadi...ali nisam imala nekakav atest za plin.(Moj je autic na plin).
Nikad nisam cula da traze tako nesto,pa sam morala platit kaznu 60 eura + atest na masinskom fakultetu 40 eura.![]()
Kako policajac zna da je auto na plin, dize li i haubu vozila kad zaustavi vozilo za kontrolu?![]()
Who let the dogs out
Vidi cep vjerovatno..
vidi da ne kazem sto, ne sprdaj se
ne znaju da broje da valja a ne ce im pasti na um da podju i vide ima li cepa za plin![]()
Who let the dogs out
Ada cujes po zvuku valjda? Ako se iole razumije u auta cuce na zvuk mada moze i osjetit onaj gadni miris plina.
bratu su htjeli da pisu 60e kazne...zato se sad i raspitujem za to...izgleda se mora raditi
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
a uglavnom vide onaj cep za punjenje nedje na branik i onda moze da te smara![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ako ce vec to da kontrolisu, registracija vozila ne bi smjela da prodje bez atesta za vozila koja voze na plin.
Inace dosta auta i nema taj cep na branik vec unutar gepeka.
Who let the dogs out
ili pored rezervoara za benzin![]()
Kako najlakše da uklonim ovu naljepnicu od registracije sa prednjeg stakla?
100% alkohol, natopi dobro, i skida se
Odradio prije 2 ili 3 godine. Imaš dva slučaja;
1) Ako imaš atest od boce i uređaja onda ideš na mašinski, plaćaš 35e za proformu papira koji nosiš u MUP da se upiše u saobraćajnu...
2)Ako nemaš atest (kao ti), onda prvo plaćaš atest na mašinski koji je 70e,pa onda idep dalje po koraku 1).
Napominjem da se atesti rade samo četvrtkom, sa zadnjeg (dodatnog ulaza).
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks