Nije zbog lamele.
Daj barem tip vozila, motor...
Druk/lamela/korpa?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nije zbog lamele.
Daj barem tip vozila, motor...
TAKUMI
izvinjavam se, octavia 1,9 tdi 2002god
Tu es mon héro!
Mozda sensor neki, senzor temperature nafte ili tako nesto.
TAKUMI
Pokvario mi se onaj senzor (microswitch) koji daje signal da su otvorena vozaceva vrata. Ima li koga da to moze napraviti, u ovlascene servise mi nude samo zamjenu kompletne brave. U pitanju je skoda octavia 2006god.
Ja sam to popravio na dosta VW-a. Jeste da je komplikovano ali moze.
TAKUMI
Mogu li na Mercedes G klasu 1998 godiste neki jeftini parking senzori? Rekli su mi navodno da moraju original merc-ovi koji su u krv, jer ovi obicni ne rade zbog celicnog branika (navodno su smetnje velike).
Bolje imat no' nemat....
LOLCINA, ali zestoka.
Ko je taj strucnjak?
TAKUMI
ako su ti se ti isti strucnjaci ponudili da ti oni to odrade sa ,, original ,, senzorima itd onda ti je sve jasno...
f6
evo vec treci put mi crkava protokomjer... koji mogu biti uzroci ?
kutija od filtera je ok, crijevo je ok, filter mijenjam redovno (cak i vise nego redovno)...
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Turski djelovi eto sta. Unistise nas sa nekvalitetnim djelovima.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vjerovatno je nekvalitetan.
TAKUMI
Zna li neko gdje mogu da kupim čelične felne 195/65 R15, i koja je cijena? Nove, ne polovne.
turska i juznoafricka republika imaju kvalitetne djelove,ako si bio u turskoj po autodjelova imas turski dio sa certifikatom 9001-9002 i originalni i svaka cijena se razlikuje.....
stvar je da nasi prodavci kupuju dno dna od djelova da bi mogli sebi ostvariti profite vece i sl.
protokomer moze da crkne iz vise razloga,losa instalacija i trljaju zice od masu i sl.kvalitet upitan jesi stavio bosch ili pierburg protokomer,simens ili hitachi ovaj hitachi je daleko kvalitetom najbolji i nisam ih puno mijenjao dok ostale jesam....
Ma to je neki derivat VW-a, Golf IV, Bora...
TAKUMI
ajde jedno pitanje...tice se PLINA I ATESTA.
ima ugradjen plin u auto, nema nikakvih papira niti potvrda, sad kako doci do atesta![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
a ne moze samo na masinski? mora li neke papire pribaviti itd? ili direkt na masinski?![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koji aditiv mi preporučujete da sipam u rezervoar malo da pročistim svoju mašinu?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks