I to sa NAJVECIM!!
TAKUMI
Kubica se opet "udesio" na reliju. Odlican vozac, ali mozda mu reli bas i ne lezi... samo da to na vrijeme shvati.
Release Yourself
From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the victories and incredible moments experienced together. Thank you also to my wife and all of my family, to my fans and all my Sponsors. From each one of you I have always received a great support! Right now I want to push as hard as possible with Ferrari for the remaining 7 races. For next year, I want to find a team that can give me a competitive car to win many more races and challenge for the Championship which remains my greatest objective! Thank you all. Felipe
Zbog ovog boldovanog postoji mogucnost da ne vozi do kraja sezone.
TAKUMI
Mozda onda jedino da predje u RB,a da Vettela umjesto amortizera pogodi u glavu npr motor...
Samo tada bi on mogao da:win many more races and challenge for the Championship
Aj da se kladimo da ga nece niko uzet za 2014.
TAKUMI
dobar je masa vozac, i mio lik al mu je ova izjava preglupa.
u najmanju ruku kao da se grabe timovi oko njega pa da ovako prica.
Mozda upadne u neki deal sa timovima koji koriste Ferrarijeve motore, tipa Sauber. Ako ne, vjerovatno DTM.
Massa, legendica, je uspio da popije saobracajnu kaznu u nedelju ujutro dok je dolazio na stazu u Monzu:
http://video.gazzetta.it/felipe-mass...a-f2cce070ad72
U tim Ferrarija sledece godine, osim ALonsa i Raikkonena ce biti i imena kao sto su Rory Byrne, James Allison i Pat Fry. Opasno su se naostrili. Cudi me samo zasto i dalje drze Domenicalija koji je najslabija karika u timu.
Release Yourself
Zaboga razmislja li da batali WRC-makar zbog suvozaca ako ne zbog sebe
Inace,ovo mislim da je njegov omiljeni crash:
Kimi Raikkonen will join Fernando Alonso at Ferrari in 2014. One-year deal with option for 2015.
Poz.
TAKUMI
Nadao sam se da nece ic u ferrari...Samo da ne budi losi kao ovih godina...
Kakav ce to tandem da bude kukala ti majka
LPGTECH 067 854 548
A iskreno mi je zao massu,nadam se da ce ostat u f1
A jbg,i sam je kriv-je li vozacina-jeste,ali je mozda malo i demotivisan.
Sa istim ovim Kimijem je prosle i ove godine imao dosta finih borbi,i cak bio bolji,ali jbg.
U F1 moras biti ***** i pricati ono sto celnici tima zele da cuju,dok ne potpises,a kad potpises-ceras po svome i grizes jer si cio zivot posvetio cilju da dodjes do F1 i budes najbolji,i odjednom treba da cuvas ledja nekom indijancu.
Primjer za to je Vettel,kad je nab'o Webbera,kao i Perez koji redovno objasnjava Butku kakvi sve nacini za preticanje postoje,a pred pocetak sezone je pricao da ce se ove godine samo uhodavati,i da su interesi tima na prvom mjestu.
Ni jedan jedini sampion u F1 nikog nije yebao za suvu sljivu,a da jeste-nikad ne bi bio sampion.
Alonso i Raikkonen u istoj ekipi, da mi je ovo neko pričao 2005 izio bi lubenicu sa vodkom i vinjakom...
Alonso je lisičica i sve će uraditi da ne dozvoli da Kimi bude no.1 u bilo kojem smislu, vozački, marketinški, odnos prema timu (ovo mu neće bit teško), kako god...
Bude li Kimi brži biće krvi...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
o jadu ce svakog zabavit njih dvojica.
alonso ce na papiru bit i dalje prvi vozac, to je sigurno.
znaju ljudi iz ferarija kakvi su i jedan i drugi i sigurno je da nijesu bas nepromisljeno usli u sve ovo.
kako ce to sve funkcionisat, ostaje da se vidi.
Sanse nema da ce Kimi bit Lojzekov vodonosa.
TAKUMI
http://www.gptoday.com/full_story/vi..._as_candidate/
Lotus names Massa as candidate
LPGTECH 067 854 548
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks