Bas je steta sto mi danas ne igramo sa Englezima, ocajno igraju bas....Siguran sam da bi ih nocas pobijedili.... Cak mislim da ce ih i Ukrajinci tresnut....
Zar nije problem ako bude remi, jer ce Ukr uzet jos min 4 boda, tesko da mogu izgubiti od Poljske
Bas je steta sto mi danas ne igramo sa Englezima, ocajno igraju bas....Siguran sam da bi ih nocas pobijedili.... Cak mislim da ce ih i Ukrajinci tresnut....
Mladi su nam odlični. 3:1![]()
Ovi su se dogovorili 0:0.
Da bi nama napravili najtezi put. Sta ce njima jedna Crna Gora u Rio? Da im dodje 100 nasih navijaca?
Pih.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Znaci dobijamo Engleze i Moldaviju i idemo kao prvi?
Posjed lopte 50:50,šut na go 1:1, šut van gola 1:2, po 1 žuti, i faulovi 13:14. Ka prijateljska![]()
Nista, idemo da ih dobijemo na VembliNjima ce bit frka, mi pametno odigramo pa mozemo i da dobijemo.
Ja sam 100 % siguran da kad bi smo dobili Engleze da bi nas Moldavija napenalila, jer takvi smo mi !
Sa ovim nerijesenim, mi jedino prolazimo ako Ukrajina izgubi od Poljske a mi nerijeseno sa Engleskom i dobijemo Moldaviju. A da Ukrajina izgubi od Poljske a mi nerijeseno sa Engleskom... Sve je to sad u domenu science fiction.... Onih 0:4 su nas ukopali...
Mozda i remi na Wembliju bude dovoljan. Ko moze da tvrdi da ce ovako tuzna Engleska pobijediti u Poljskoj?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Poljska ce zakinuti ili Ukrajinu ili Englesku, a mi moramo uzeti minimum 4 boda iz sledeca 2 meca.
Ja msm da Englezi na Vembli protiv Poljaka igraju...
Poljaci ce biti maksimalno motivisani tako da je tu sve moguce...
Ali svejedno, idemo po pobjedu na Vembli!
Poljska ce dobro da grize, prvo protiv Ukrajine...jer su i oni jos u igri. I njima dvije pobjede mogu donijet prolaz.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Hodgson mrtvi, ljudi kakav je to idiot. Najbolji vezni igrac Premiershipa njemu je unused sub da bi igrao Dzerard od 2349230490 godina, a kralj izvodi Wilsherea i Walcotta i ostavlja Milnera da mu plejmejkera igra a Kleverlija da igra desno krilo. E da, bitno je da Kleverli koji je u tih 5 minuta imao vise pasova po zemlji nego Lampard citavu utakmicu trune na klupi, i ulazi van pozicije, a Lampard od 3043593249 godina da igra redovno. Nego, bio Hodgson trener Liverpula, pa se mora taj Manchester United mrzjet', to je to. Jedinu je gresku napravio, sto nije izbacio Esli Kola iz reprezentacije i zvao Pola Konceskog, tu se zajebao zhestoko.
Znaci, mora se dobiti Engleska, jer ako ne dobijemo Ukrajini je 4 boda dosta da prodju dalje. Sjajno.
Deserve's got nothing to do with it.
mozda i Poljaci prodju![]()
Poljaci u najboljem slucaju mogu imati 19 bodova, mi i Ukrajinci po 21 a Englezi 22, tako da su njihove shanse tek u domenu teorije.
Deserve's got nothing to do with it.
Kakva nam je grupa, ludnica. Ako prodjemo vatromet sa zgrade opstine i predsjednik Vujanovic da naredi pocasne plotune sa Gorice![]()
Moguce da bi i nama 4 boda bila dovoljna. Remi protiv Engleza, remi Ukrajina Poljska...i da napunimo Moldaviju nekih 9:0. Prosli bi pored Ukrajinaca na gol razliku. Imam0 -8 gol razliku.![]()
Nova tabela:
Engleska 8 16
Ukrajina 8 15
Crna Gora 8 15
Poljska 8 13
Preostale utakmice:
11/10 Engleska - Crna Gora
11/10 Ukrajina - Poljska
15/10 Crna Gora - Moldavija
15/10 Engleska - Poljska
15/10 San Marino - Ukrajina
Ako odigramo remi na Wembliju, navijamo za Poljsku da pobijedi Ukrajinu ili otkine bod Engleskoj. Ako pobijedimo na Wembliju, bitno nam je samo da Ukrajina ne pobijedi Poljsku. Ako izgubimo na Wembliju zavrsili smo kvalifikacije.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks