U koliko ura počinje meč?
bas dobroinace prije meca sam razmisljao o rezultatu po setovima izmedju njih(sto inace nikad ne radim) i mislio sam se da ce bit 7-5 7-6 6-4
bas da vidim oce li doc tih 6-4 u zadnji set,ne znam za koga,vjerovatno serena :-P
U koliko ura počinje meč?
dobar mec,dobar.serena zivotinja,vidjeste li joj servis preko 200km/h,pa to nadal i djokovic ne mogu bas cestobas mi je zao azarenke,pokazala je mentalnu snagu kao i tokom cijelog turnira ali protiv serene se ne moze na tonbe
![]()
bravo serena..dobar mec
nije imala snage azarenka za 3 set
Bolji je bio king-kong nema sto....
Dajte dobar stream neki, komentator sa Eurosporta je upravo poceo da uporedjuje rivalstvo izmedju Rafe i Novaka sa onim Zvezda Partizan.
Hvala. Uskoro bih tv iz kuce izbacio zbog ove budale.
Jes da je proslo 4 gema, ali konacno dobro GS finale ove godine.
Reli od 54 udarca. Savrsenstvo.![]()
Ja sam se zaledio. Kakav tenis u 2. setu. Djokovic konacno usao u mec i spektakl odma. A odma vracanje Nadala![]()
JBT sto cine ova dvojica vanzemaljaca...
Odavno nisam vidio ovako jak poennadam se sto vise ovakvog tenisa u nastavku.
ps. fala za stream, spasio si me.![]()
Hhahaha.![]()
Najjaci su mi komentari kad Nadal opali onaj njegov forhend ili kad Djokovic riternira kako on zna.![]()
Stvarno uzivanje. Ne dozvolis losim i pristrasnim protozoama od komentatora da ti pokvare mec sezone
edit - konacno je Novak naucio da smecuje![]()
E ovo je finale GS. Cim u njemu nema one dosadne igre Mareja.
Bravo za oba momka.
Lucianeddu a ti ne kapiras sta radi ovaj lik sa ES. Prica u sred poena, mlatinja nesto. Veli jednom: Nadal dobro gadja ali ima i puno srece.![]()
Kakvi su ovo poeni na brejk loptu.
Out... Da je sa druge strane bio Novak vjerovatno bi bila linija...
Te ja nadji stream...
Slazem se.
Kakav mec....ludilo...
Idemo Nole....
Au brate, sto je ovo. Da li je moguce igrati bolje? Savrsenstvo.
nevjerovatan mec...
najbolji tenis ove godine, definitivno!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks