nadam se da nije...radije bih da ostane u lotus no u prsli ferrari sa onim plackonjom
http://www.gptoday.com/full_story/vi..._on_Wednesday/ Ferrari to confirm Raikkonen on Wednesday
LPGTECH 067 854 548
TAKUMI
Nadam se da ce doc', kako ce Alonso da ga gasi, bice bas bolno.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Slazem se. Ta placi***** ce da se rokne.
TAKUMI
Scepano potvdio Kimija za iducu godinu.
Bice ubjedljivo najbolji tandem,i Alonso ce biti br.1 na gridu,samo da ne postane zrtva svoje sujete,ali mislim da nece,i da se opametio.
Ocigledno Fezza sprema povratak na velika vrata,i istovremeno povratak Red Bull-a u rashladnu dje mu je i mjesto.
BTW:Neki homoseksualac je hakovao forum izgleda![]()
Last edited by M.S.; 09-09-13 at 18:26.
Lakse reci nego uraditi, Spanac je opasan vozac uvjek bio, tu je domaci I ima I sponzore iza sebe, u F1 nazalost odavno najbrzi ne pobjedjuje.... srecom Kimi odavno nije balavac koji ne moze da se kontrolishe nego je naucio da vozi za bodove (to je jedino sto mi se ne svidja kod njega od kad se vratio)... sad je ostalo jedino da ga iz Ferrarija puste da popije ponekad i da se opusti![]()
Lojzek je tu gdje je zato sto ima ful podrsku. Zamisli vozaca koji ne voli da mu timski kolega bude "preblizu" iza njega.
TAKUMI
Pazi, uvjek mi je bio mrzan, zna se zbog cega I kako.... ali momenat kad se vratio iz McLarena u Reno, to je momenat kad je poceo ozbiljno da vozi I da pokazuje znanje.... sve prije toga je bilo obicno ******...
Aha, te godine je pobijedio cak, u Singapur.
A sto se tice McLarena...znas, debitant te jebe kao bik kravu.
TAKUMI
Sto se tice Mc Larena-Lewis je tamo bio debitant kao sto je i Schumacher bio debitant prosle godine-znaci nidje veze.
Lik je Mc Larenovo dijete i titrali su mu jajca od 10-e godine.
Sto se tice Kimija,sacekacemo da zvanicno objave da se vraca u Ferrari,pa da mogu da (opet) kazem da je on samo "wanna be" Hunt,i "wanna be" cool.
Vratiti se kao Lesi u tim za koji si osvojio titulu,i iz kog su te nepunu godinu kasnije sutnuli-apsurd.
Ne vjerujem da je prvi put sjeo u F1 '07-e,ali da su mu mnoge stvari bile nepoznanica,i da je odvozio muski-jeste-to mu je ujedno bila i najbolja sezona u F1 (po meni) ,iako je naredne osvojio titulu.
Nemoj da vjerujes, on je vozio u F1 od 2003-e samo po drugim imenom.
TAKUMI
Ne znam.
I tajo bi sine:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-09-13 at 16:56.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks