Evo Italijani javise da Mirkova povreda nije bas naivna ...
Evo Italijani javise da Mirkova povreda nije bas naivna ...
sjećam se, kad smo izvukli grupu sa Ukrajinom, Poljskom i Engleskom, niko se nije nadao da možemo priviriti nekom od prva dva mjesta
tada je pričana priča o ''propuštenoj šansi generacije u Pragu''
sad se ku*ac na Englesku diže
mislim da ovo treba zaklucati do utakmice engleska ukrajina posto ce tada biti sve mnogo jasnije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Montenegrino ajde ako mozes ubaci video ove emisije sa Atlasa gdje je Sofro
To na Vambliju je bilo prijen 2g, a sta smo im uradili kuci zadnju utakmicu, ko je trebao da pobjedi????? Ni jedna od te 3ekipe nija bolja za sada, na kolektiv naravno mislim. Ja sam siguran da mozemo pobjedit Englesku, kao sto smo i Poljsku mogli sinoc, ali naravno da budemo u punom sastavu, jer mi nemao fond igraca kao oni.
Meni je u trenucima kad smo dali pa primili gol, zdravlje bilo ozbiljno narusheno od uzbudjenja. Mislim da mi je puls bio na 350 i da sam bio na ivici da me spichi.
Nije u redu da prozivate i sprdate se Dzudu (vidjeh na prethodnim stranicama) , momak je u poznim igrackim godinama, rezerva u drugoj ruskoj ligi a izgubio je duel protiv jednog od top 5 napadaca u evropi i nije ni prvi ni posljednji kojeg je Levandovski nadmudrio. A sve je zapocelo sa katastrofalnim Krkoticem i ovaj je pokusao da spasi, nije uspio i ne krivim ga ni mrve. Da se Savic onamo pojavio umjesto njega mislim da bi ga izio i mozda skrivio faul koji ne bi bio crveni karton, Dzudo je posrcao i da je pravio faul dobio bi crveni. Levandovski je zabio golcinu i tu se ne moze mnogo prigovorit nikome, naravno ne brojim Krkotu koji ga je proigrao.
Bonja![]()
Izginuli su, dali sve od sebe u osakacenom sastavu, u igri smo do posljednje utakmice i nema mjesta depresiji.
Nase sanse na Vembliju nisu ogromne, ali nisu ni male. Makar 20% po meni, a do tada ce neke stvari bit jasnije, polako sa kuknjavom, ja samo ne mogu prezalit sto sinoc nismo imali Mirka ili Jovetu jer nam nikad nisu bili potrebniji nego sinoc protiv lose odbrane Poljske, Joveta bi sigurno napravio pometnju kad su krenuli da se raspadaju u drugom poluvremenu.
Ne shvatam pljuvanje Džudovića. Ko se mogao nadat onako lošem pasu Krkotića.
Jbga. Levandovski je pogodio iz duela sa dvojicom, perfektan šut. Igračina je to i Džudoviću skidam kapu za drugo poluvrijeme kako ga je držao.
Što se Engleza tiče na Vembliju nam jesu pravili problem ali igrali smo bez Mirka i Jovetića...
Sad neka bude barem jedan od njih i pravićemo im problem kao što svima pravimo.
I ko može da kaže nakon 3 remija s njima da nemamo šanse? Pa valjda smo to apsolvirali. Pobjedićemo ih onda kada u utakmicu uđemo strpljivo ali bez straha i kompleksa i onda sačekamo naše prilike koje će se nać kao što se uvijek nađu. (a ne da se nađu nego smo ih dva puta sabili u njihovih 16 da nisu znali gdje se nalaze)
Čini mi se da im Brna više neće smetat. Hvala bogu pa igramo u goste i izvučene su pouke da ne smijemo igrat otvoreno i ofanzivno već na kontre.
Ja uvijek sebi ponavljam, ako nam ne basta da odigramo junački takvu utakmicu nije nam ni mjesto na svjetskom. Tamo bi nam najvjerovatnije barem dvije ekipe u grupi bile jače od Engleza.
A ako ne uspijemo, opet imamo na koga bit ponosni itekako. Već dva ciklusa smo u igri do samog kraja i to u veoma teškim grupama. Lijep je to osjećaj.
Samo hrabro pa da dižemo taj kredit za Brazil više.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ako je iko vala dokazao da moze sa Englezima da se nosi to smo mi, ali se, sto davno rece moj najbolji prijatelj, bojim sledecega: da se tog jutra Vejn Runi probudi, protegne, fino kaze: e dosta su me vala ovi Crnogorci smarali, i to vece nam dodje i tresne nam 3 gola kao Ronaldo sinoc Irskoj. Gledam covjeka kako igra fudbal svake subote evo 10 godina i vjerujte mi-on moze i te kako to da uradi. Ako on ne bude previse raspolozen-sanse nam puno, puno rastu. Ali ako bude krenuo da grize-mrka kapa.
Deserve's got nothing to do with it.
Nema sto da pljujes ni Dzuda ni Basu onamo,Krkoticeva greska,jbg momak nije los igrac,igra u takvu ligu,nije imao ovako velikih utakmica,pogotovo ovolikog znacaja,Basa da je odma uklizao mozda bi je ponio,al jbg sad... Koliko smo bili losi u prvo pol. toliko smo bili dobri u drugo.. u zadnje dvije utakmice nista nam od ruke ne ide,dvije najbitnije utakmice i joveta nam nema i plus mirko se povrijedi,al jbg nema sto kukat,ne mozes se oslanjat samo na dva igraca...
Odusevili su me Damjanovic i Simon kad je usao,nekim dijelom i Boskovic,ali Drincic i Zverotic nisu bili na svom nivou... Sto se tice Kasalice,evo koliko utakmica prodje,momak jos nista konkretno ne pokaza,a tolika se bila prasina digla da zaigra za nas...
da nema dje te emisije sa Atlas TV ?
Cekamo utorak i pobjedu Engleske, po mogucnosti sa sto vecom razlikom. To ce biti tesko pored ovako napaljene Ukrajine i ne igranja engleskih spiceva ali treba se nadati.
drago mi je zbog mog starog omiljenog igraca Banja Boskovica iako je izgubio neke duele, on je ovoj ekipi potreban makar za poluvrijeme jer je jedan od rijetkih koji moze onako da spoji napadaca sa golom, mi nemamo takvih igraca na sredini i zato je on vazan dio tima. Nema vise brzinu da se mozes nadat njegovim probijanjima i ubacivanjima sa lijeve strane, ali neke kvalitete je uvijek imao i iskustvo.
Nervira me sto uvijek mnogo grijesimo na pocetku i stavljamo glavu u torbu, ono su pocetnicke greske kad ne mozes dva pasa da sastavis, a to je postalo pravilo. Moglo nam se obit o glavu vise puta i to je najvaznije na cemu treba da se radi. U redu je da jaki domacin ima inicijativu i da te pritiska na pocetku, ali nije u redu da u tom periodu svaku loptu predas njima i samo ih guras da te jos vise prshte. Drincic juce nije uspio da stane na loptu u tom periodu i da poveze sredinu, nije i ne moze bit u formu. Zajebano ce bit ako ne nadje klub da pocne trenirat sto prije. Joveta je falio da se vrati na centar i malo promijesa protivnika.
Ja sam zadovoljan nakon svega sto sam vidio i prezivljava sinoc, u igri smo do kraja, imamo nase sanse i bice zanimljivo![]()
Kako nas posle svih pehova, sreca nije malo pogledala u napadu, zasto je morala da odskoci lopta Damjanovicu... Da je dao gol ja bih isao u skole da pored Njegosa izvise table postavim i njegovu sliku![]()
Kad gledam reprezentaciju ja vidim svaki moguci detalj koji je u kadru, svaki korak i pokret pratim i patim, meni je ovo sinoc trajalo 5 sati a ne 90minvjerovatno nisam jedini.
pamtim sve detaljcice, a bitni mi se vracaju godinama. Jos me proganjaju Simonova sansa u pragu kad je Ceh noktima skinuo za 0:1, precka protiv njih pod goricom isl...
Bas sam prije neki dan pricao sa drugom jednim sa foruma i sjetili se tog suta Simonai dan danas zalim sto ta lopta nije usla.
ja predlazem da mi pocnemo da igramo od 20 minuta jer nas tih prvih 20 minuta svi ugnjetavau i maltretiraju
Neka loša karma prati Simona... igračina je to, bio i biće...
ali mislim da mu se u životu nije desilo da onako promaši čitavu loptu (iako je desna u pitanju).
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Sto se tice ovih kvalifikacija onaj Stevanov promasaj protiv poljaka odje...
Doslo je vrijeme da neko od njih pogodi i na Vembliju, ona precka se jos trese od suta Milana Jovanovica![]()
a da ne pricamo o promasaju Bosketa sa penala, ono je i bolje od penala. lopta koja lagano ide ka njemu idealna da se plasira dje hoces. ja sam je vec vidio u gol. mada na usporeni snimak cini mi se da mu je odskocila malo prije suta.
a promasaji Kasalice me ne nerviraju jer znam da on to ne zna ali me nervira sto je oba puta imao Bosketa samog na lijevu stranu a one se pravi fudbaler i sutira. jos bi pohvalio Bosketovo pjevanje himne koje se vidi da dolazi iz srca i sto mu igranje za CG znaci
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks