View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Jbt, odigras cijele kvalifikacije dobro, u nekim periodima i odlicno, i na kraju moras da odlucujes protiv Engleza...e paaa.
    E tako stoje stvari kad kući nikoga od konkurenata ne dobiješ. Odavno razlika između pobjede i remija nije 1 bod. A kad trener precijeni našu snagu kući pa stavlja 4 napadača svako malo, odustaje od taktike koja provjereno donosi rezultat na strani, a u prethodnim kvalifikacijama i kući (Švajcarska, Vels) zaleti se sa nespremnim igračima na početku sezone u ofanzivu na Poljsku, redovno časti protivnika igrača više stavljanjem Kasalice na krilo, trpi i ne disciplinuje balvane koji bez ikakvog razloga zarađuju crvene kartone, čak i uzastopno, onda teško da može bolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imali smo dobar raspored i nismo iskoristili to. Steta, ali sta da se radi. Nadam se samo da Brnovic jedno vrijeme nece zvati Drincica, Beciraja i Kesalicu u reprezentaciju i da ce se sansa dati nekim mladim igracima. Konstantno Kesalica dobija prednost u odnosu na Luku Djordjevica recimo.

Idete previse unaprijed sto se tice kalkulacija. Posto ce Poljska dobiti San Marino, koji nam rezultat najvise odgovara na mecu Ukrajina - Engleska?

Thanks Thanks Given 
    6,120
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Pobjeda Engleske.

Procentualno najrealniji scenario...

Engleska - dobija Ukrajinu vani, CG kuci i Poljsku kuci - 24

CG - gubi od Engleske vani, dobija Moldaviju kuci. - 18

Ukrajina - gubi od Engleske kuci, X protiv Poljske kuci, dobija SM vani - 18

Poljska - dobija SM vani, X sa Ukrajinom vani, gubi od Engleske vani - 14

Za prolazak u baraz bi nam trebao X protiv Engleske ILI pobjeda Poljske nad Ukrajinom.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    6,120
    Thanks Thanks Received 
    6,670
    Thanked in
    3,183 Posts

Ako u utorak Ukrajina Engleska odigraju X, trebace nam X sa Engleskom I pobjeda Poljske nad Ukrajinom...

Najveca tragedija bi bila da se sve ovako razvije a u zavrsnoj utakmici protiv Moldavije kuci se desi ono sto se nama jedino moze desiti. Ne daj boze.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Poljaci su mnogo klasniji od Ukrajinaca. Samim tim mogu da dobiju.
    Englezi jos nijedan derbi nisu nadigrali protivnika. Samim tim mi cemo imati laksu situaciju nego nocas, jer cemo bit i kompletniji. Samo sudjenje da ne bude katastrofalno.
    Kako Damjanovic nikad ne dobije zuti? A Mirko da?
    Meni je pomalo cudno kako dodjosmo u ovu situaciju, jer imamo iste rez kao Poljska i Ukrajina, a nismo prosuli bodove protiv Moldavije.
    Zno znaci da tek trebaju i oni da odigraju za neki nas ukus.
    A najbitnije je sto Ukrajinci ce ako dobiju Poljake, to uraditi na neku ludu srecu. Na neke suteve s disttance... Jer vise vrijedi onaj Blazikovski, nego cijela Ukrajina. Bolji je mnogo od prvog igraca Ukrajine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sve utakmice kvalifikacija imate na youtube stranicu...
    http://www.youtube.com/user/Videosport?feature=watch

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Ukrajina je velesila za Poljsku. Poljska ima mnogo losiju zadnju liniju nego mi, to se vidjelo sinoc nakon onog povremenog presinga u drugom pol.. Trebali smo da ih napadnemo od starta. Sve smo pobrkali. Protiv Ukrajine smo trebali da se povucemo, a protiv Poljaka ofanzivno. Mi smo Ukrajinu napali, a od Poljaka se branili. Brna ima glupu facu, prije svega. Yarmolenko i Konopljanka nece izgubiti od Engleza, to vam ja garantujem. Bice prvi u grupi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Roosevelt Guest

Poljska je u prvom meču sa Engleskom, igranom u Varšavi, bila mnogo bolja od Engleske i bliža pobjedi. ne znam odakle se izvode zaključci kako Poljaci nemaju šanse protiv Engleza. ubijeđen sam da njihov trijumf ovisi isključivo o stepenu motivisanosti u tom meču, jer su kao kolektiv mnogo jači od Engleske

Quote Originally Posted by Sandor Kolar
    Ukrajina je velesila za Poljsku

kakav fail

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Ja iskreno mislim da je ovo mozda i poslednja sansa da se mi plasiramo na neko veliko takmicenje u narednom periodu. Nakon ovih kvalifikacija pola tima ce da se povuce/penzionise. Docice mladi pa dok se svi naviknu, dok se posloze kockice, docice i novi selektor....

Povlace se najvjerovatnije Dzudovic, Pekovic, Boskovic. Mozda i Drincic, Damjanovic, Delibasic i Pavicevic. Uglavom to je pola tima. Mislim da u skorije vrijeme necemo gledati slicne rezultate.
    Drincic danas puni 29 godina, tako da moze on jos, pod uslovom da se igracki "regenerise", tj da nadje neki klub dje bi igrao standardno, pa ce ga valjda i povrede zaobici. Tacno je da nam slijedi dobar remont tima, ali i dalje cemo imati glavne okosnice u ekipi, ako se ne desi nesto nepredvidjeno. A mislim da nam je Basa najbitniji u toj prici, za njega jednostavno nemamo valjanu alternativu. Takodje, u sledecim kvalifikacijama ce biti sistem dje prva 2 idu direktno na EP, a treci u baraz, tako da ce biti svakako lakse za kvalifikovati se. U svakom slucaju ovo ne treba posmatrati kao poslednju sansu.

Ima li neko pouzdanu statistiku da bi vidjeli ko nam je suspendovan za Englesku? Jer evo recimo za Mirka : na transfermarkt pise da mu je drugi; na fifa.com da mu je treci a na wikipediu da ima cetiri. Ko ce mu ga znat sad...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Quote Originally Posted by Roosevelt View Post
    Poljska je u prvom meču sa Engleskom, igranom u Varšavi, bila mnogo bolja od Engleske i bliža pobjedi. ne znam odakle se izvode zaključci kako Poljaci nemaju šanse protiv Engleza. ubijeđen sam da njihov trijumf ovisi isključivo o stepenu motivisanosti u tom meču, jer su kao kolektiv mnogo jači od Engleske

kakav fail
    Nijesi gledao utakmicu. Ukrajinci ce Poljacima dat 5 golova, ako bude trebalo, osim ako ovi ne prevazidju sebe ko sto smo mi u prvoj utakmici.

I ne znam sto svi umanjuju nase sanse na Vembliju. Tri puta smo igrali, tri puta nerijeseno, nijesu nas nijednom nadigrali. Samo disciplinovano kao protiv Ukrajine u prvoj i lagano uzimamo bod, ako ne i tri.

Kvota da prodjemo na Svjetsko je 30, po meni.

Last edited by Sandor Kolar; 07-09-13 at 08:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na koju je varijantu bolja Poljska od Ukrajine tu mi zapire poznanje. A Konopljanka doktor profesor fudbala sam opjanio Engleze na Vembli, a posred Varsave se sprdali s njima.
    O nasoj utakmici ne mogu jos da govorim, nisam moga' oka sklopit' cijelu noc...

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    102 Posts

Englezi nam od svih velikuh reprezentacija sigurno najviše odgovaraju. Ključ je izdržati prvih 20ak minuta, ako to uspijemo šanse za dobar rezultat nam se drastično povećavaju, i što da ne uz malo sreće i prije svega pameti mogli bismo do bodova.

A onome nesrećnom Grguru treba nekim amandmanog u skupštini zabraniti da komentariše utakmice reprezentacije. Toliko mlaćenja se rijetko sluša.
    "K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
    a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace, neki slovacki kreten od sudije je dao sinoc Welbecku zhuti protiv Moldavije zato shto je opalio volej u djelicu sekunde posto je pomocnik digao zastavicu za ofsajd. Taj zhuti ga sprecava da igra sa Ukrajinom jer mu je drugi. To dalje znaci da Englezi, obzirom da su Runi i Staridz povrijedjeni, su prakticno prisiljeni da igraju sa jednim shpicem i to Riki Lambertom. Obzirom da nama odgovara pobjeda Engleza u Kijevu, to su lose vijesti.

A onda neko dodje i kritikuje sudjenje u Premiershipu. Kontinentalne sudije postavljene od svemirskog dua Platini-Kolina su najveca skupina retardiranih majmuna koje je fudbal gledao. Cast rijetkim izuzecima.
    Deserve's got nothing to do with it.

Roosevelt Guest

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Nijesi gledao utakmicu. Ukrajinci ce Poljacima dat 5 golova, ako bude trebalo, osim ako ovi ne prevazidju sebe ko sto smo mi u prvoj utakmici.

I ne znam sto svi umanjuju nase sanse na Vembliju. Tri puta smo igrali, tri puta nerijeseno, nijesu nas nijednom nadigrali. Samo disciplinovano kao protiv Ukrajine u prvoj i lagano uzimamo bod, ako ne i tri.

Kvota da prodjemo na Svjetsko je 30, po meni.

reprezentacija koju mi pobijedimo na njenom terenu bilo kako, ne može nikako biti doktor, profesor i magistar fudbala, pa da je ne znam koliko slučajno. shvatićeš to jednog dana

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ali kako momci izginuše sinoć za svaku loptu. Pa da su izgubili 5:0, jebe mi se. Ovim nas kupuju iz meča u meč.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    9,234
    Thanks Thanks Received 
    6,694
    Thanked in
    2,633 Posts

Samo se bojim da Brna ne dobije novi mandat. Sledece kvalifikacije su ogromna sansa i zaista je vrijeme da se uozbiljivsavicevic jer ova ekipa mora poc na jedno takmicenje

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Quote Originally Posted by Roosevelt View Post
    reprezentacija koju mi pobijedimo na njenom terenu bilo kako, ne može nikako biti doktor, profesor i magistar fudbala, pa da je ne znam koliko slučajno. shvatićeš to jednog dana
    Vladisaaaa
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Samo se bojim da Brna ne dobije novi mandat. Sledece kvalifikacije su ogromna sansa i zaista je vrijeme da se uozbiljivsavicevic jer ova ekipa mora poc na jedno takmicenje

Sent from my U8650 using Tapatalk 2
    Sto se tice sl kvalifikacija , nadam se da ce doci do jednog velikog reza u reprezentaciji (nalik Srbije ali bez Mihe ) i da cemo podmladiti repku jer imamo i sa kim .. Od golmana pa do napadaca , neka ostanu Basa Savic Joveta Mirko i Zverka iz prve..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu sad da čitam pa ne znam je li se pominjalo, ali Nebojša Šofranac i Milutin Miki Grgur imaju najčudniju komentatorsku hemiju koju sam ikad čuo.

Valjao sam se od smijeha sinoć.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Ne mogu sad da čitam pa ne znam je li se pominjalo, ali Nebojša Šofranac i Milutin Miki Grgur imaju najčudniju komentatorsku hemiju koju sam ikad čuo.

Jes bilo malo šizofreno fakat...

Ovo za Engleze ne zvuči dobro...
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Ovo za Engleze ne zvuči dobro...
    Ne. Odavno vece kazne za evropski fudbal od Misela Platinija nije bilo, mora se priznati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mozda Lambert postigne gol za pobjedu ko zna.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

To za Engleze zvuci dobro, jer je sad blize da odigraju nerijesno sa Ukrajinom. A nerijeseno da odigraju mi bismo sigurno onda isli u baraz.

edit: ne mozemo proci ni u baraz, sad sam malo gledao tabelu, Ukrajinci su dobili dobru gol razliku na ovoj utakmici sa San Marinom, a + imaju jos jednu utakmicu sa SM.

I imaju utakmicu manje od nas.

Nista, to je to, pa do nekih sledeceih kvalifikacija...

Sportksi pozdrav... ZDRAVO !
    Last edited by Sh0ne; 07-09-13 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post

Onakav tandem moze da spoji samo RTVCG.Ono kako komentarise Grgur moze da posluzi mladim sportskim novinarima.Da vide kako ne treba komentarisati...Dao nam je,trebao je da nam da sudija..i taj rad...kao da je to pjaca,pa s njim trgujemo.No dosta o Grguru...

Dobra utakmica,mogli smo do sva tri boda.Mogli smo bolje iskoristit onaj poklon od pomocnika...Po meni,Kasalica nije bio dobro resenje.Momak igra samo uz aut liniju,i tesko mu je gurnuti pravu loptu.Ili je to previse nazad,ili previse naprijed...Upropasti onu dobru sansu.
    Simon je unio potrebnu energiju,i bio prava izmjena,ali ono sto je promasio cijeli fudbal sto bi rekli neki nekad,je sramno.Neko je spominja kako bi volio da on udje i rijesi utakmicu.A kako ljudi,kad onakvu loptu nije mogao da zahvati.Idealna mu je bila,Damjanovic magije bacha..odavno ljepsu asistenciju nisam vidio.Ali dzaba kad Simon nema koncetracije u najbitnijim momentima.Zato i igra u Vojvodinu.Mada opet,koliko god se on meni ne svidjao kao fudbaler,volio bi da pocne na Vembli,jer bolje nemamo.

Pekovic je bio gost u studiu,bas mi se svidjelo kad je izjavio da smo mala zemlja,ali trebalo bi da razmisljamo kao velika,ako mislimo da idemo na svetska i evropska.Vidi se da smo talentovaniji od Poljske,jos od prve utakmice.Oni igraju jako po bokova,prave pritisak,ali veci dio utakmice grijese i nemaju ideje kao nasi.Eto u drugo,bez Jovetica I Vucinica ta lopta se bas dobro gurala....

Sve u svemu,odlicna partija nasih,dok god smo u igri,treba se nadat.Da nas zdravlje posluzi,pa kompletni da istrcimo na vembli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    To za Engleze zvuci dobro, jer je sad blize da odigraju nerijesno sa Ukrajinom. A nerijeseno da odigraju mi bismo sigurno onda isli u baraz.

edit: ne mozemo proci ni u baraz, sad sam malo gledao tabelu, Ukrajinci su dobili dobru gol razliku na ovoj utakmici sa San Marinom, a + imaju jos jednu utakmicu sa SM.

I imaju utakmicu manje od nas.

Nista, to je to, pa do nekih sledeceih kvalifikacija...

Sportksi pozdrav... ZDRAVO !
    Nema tu mnogo kalkulacija. Najgora drugoplasirana teshko mozemo biti, jer u 3 grupe ekipe imaju gore rezultate od nas. Sest bodova nas vodi u sigurni baraz, a uz poklapanje rezultata do prvog mjesta. Sve manje od 6 bodova znaci da zavisimo od drugih.

Ako racunamo da su bodovi protiv Moldavije u PG manje-vise upisani, te da Poljska, izgubi li utakmicu sa Engleskom na Vembliju nece imati nikakve shanse u poslednjem kolu sa Ukrajinom-jasno je, treba dobiti Engleze kako znamo i umijemo. Za to ce nam trebati taktika kao protiv Ukrajine i drugo poluvrijeme sinoc, losa igra Engleza i oooooogromna doza srece. Zato i rekoh-realno gledano, sanse da idemo dalje, bilo kao prvi bilo u baraz, su trenutno oko 5%. Male, ali postoje-ne treba se predavati. Na kraju krajeva, i dalje sve zavisi od nas.

Page 1385 of 2251 FirstFirst ... 3858851285133513751381138213831384138513861387138813891395143514851885 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)