Niko da spomene cist penal nad Basom, kad ga je poljak vukao za dres kod kornera...Sto se tice ponistenog gola, bio je ofsajd, ali je prije toga poljak(koji je pravio makzice) napravio faul, jer nema pravo da to radi onamo kad golman prakticno hvata loptu.
Pročitah da je bio u službenoj posjeti Poljskoj, pa je njegova "magija" vjerovatno zato bila umanjena budući da kad ode s namjerom da gleda reprezentaciju (državnim parama, naravno) tu je poraz neminovan. Ovako, pošto je bilo usput, baksuzluk se zaustavio na par promašenih zicera, tako da smo na konju. Evo je i Milo s namjerom otišao u Sloveniju i našu košarkašku reprezentaciju samo čudo može spasiti fijaksa. I nikako da se neko do njih zapita "Pa, majku mu, svaki put kad pođem na neko gostovanje ili finale, reprezentacija izgubi čak i onda kad je favorit. Da nijesam možda ja baksuzan?" Ili ih jednostavno zabolje khh, khh... (kašalj)
Najjače je kad je Ranko (koji je bio sad u Barseloni na finalu svjetskog prvenstva u vaterpolu đe smo izgubili od slabije Mađarske) rekao da je bio pored ostalog na finalu evropskog prvenstva u Antverpenu. I sve bi bilo u redu da to finale (koje smo takođe izgubili) nije bilo u Ajndhovenu. Eto, promašio je i državu u kojoj je bio. Tragikomedija.
Izvinjavam se na ovom Offu i zagađivanju topica, ali sve je to u cilju da shvatite koliki je ovaj remi podvig s obzirom na okolnosti prisustva određenih individua.
Last edited by amnesiac; 07-09-13 at 00:20.
Dick Laurent is dead!
Rakune, prestani da mislis jer vidis i sam da ti to ne ide nikako.
kad sam mu viđela facu samo sam pomislila " e kako bi volio da ih sad može postrojit ka svoje poltrončiće"![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Mlatinjas odje danima i pljujes po reprezentaciji a bar nauci nesto osnovno o fudbalu, podji nekad na utakmicu izbroj da znas koliko igra igraca, pitaj nekog da ti objasni kad je ofsajd.... i jos par sitnica pa onda mozda i nesto smisleno da napises jer ovako osim sto si vulgaran bas nista, sve prazno ......
Lose su vam analize,ne znam sto su svi,ukljucujuci TV komentatore zapeli da je Poljska otpisana?Nisu im velike sanse,ali oni su itekako u igri,sta god da se desi,a posebno ako Englezi dobiju Ukrajinu u Kijevu.
Stanje na tabeli je sljedece:
Engleska 15
Crna Gora(mec vise) 15
Ukrajina 14
Poljska 10
Poljaci u utorak igraju sa San Marinom u gostima u isto vrijeme kad i Ukrajina sa Engleskom.Ukoliko Englezi dobiju,eto ih oni na bod od nas i Ukrajinaca,a vec narednu igraju sa Ukrajinom u gostima u isto vrijeme kad i mi sa Englezima,pa vi vidjite koliko su otpisani!!
Isto tako,ako Ukrajina dobije Engleze,oni ih eto za vrat Englezima,a imaju jos mec sa njima u zadnjem kolu.Znaci,oni nemaju neke velike sanse,ali ni u kom slucaju nece bit ni blizu otpisani pred mec sa Ukrajincima i tu ce da idu na sve ili nista,jer im je neophodna pobjeda.
Za nas bi bio najbolji ovaj prvi scenario,pobjeda Engleza nad Ukrajinom jer nam to otvara jos jedan moguci scenario da u slucaju poraza od Engleza ipak odemo u baraz,u slucaju pobjede Poljske nad Ukrajinom i onda njihovog poraza u zadnjem mecu sa Englezima.
U svakom slucaju,nek bude sto biti mora,jedino sto je nama sigurno jeste da nam slijedi istorijski mec na Vembliju i sami sebi cemo odlucivat sudbinu,a ova se grupa bez belaja nece zavrsavat,pazite sta vam kazem.
p.s. iskreno,milije mi je sto je ovako ispalo,nego da sad imamo garantovan baraz,a da mec sa Engleskom ne znaci nista.Odje se pravi istorija.
Last edited by GreatMontenegro; 07-09-13 at 01:25.
Ako dodamo predstojece utakmice Poljske i Ukrajine sa San Marinom dobijamo sljedecu tabelu:
Ukrajina 8 17
Engleska 7 15
Crna Gora 8 15
Poljska 8 13
Dakle svi jos uvijek imaju sanse. Ukoliko poljska dobije ukrajinu u gostima, oni bi u zadnjem kolu protiv engleza igrali za odlazak na svjetsko. Englezi su u najboljoj poziciji jer imaju po mec sa svima od konkurenata. Nama je lose sto imamo gori medjusobni odnos sa svima, osim ako ne pobijedimo engleze ili remiziramo sa 2 ili vise golova. Ali, cak ni sa remijem ili porazom na vembliju nijesmo otpisani. Potrebno je da Ukrajina izgubi oba svoja meca, i da se nadamo da ce Engleska pokazati dominaciju sa svima osim protiv nas. U svakom slucaju, remi na Wembliju bi nas stavio u izvrsnu poziciju ako bi Engleska prije toga porazila Ukrajinu. Jos uvijek ima nade i daleko od toga da je ista izgubljeno. Za 4 dana cemo svi navijati za Englesku, pa cemo onda znati jasniju sliku nasih sansi. I jos jedna stvar vezano za utakmicu na Vembliju. To je utakmica od 90 minuta. Sa njima smo igrali 3 puta. 2 od ta tri puta smo bili u izglednoj sansi da ih savladamo. To nista ne znaci naravno, ali ono sto ocu da kazem je da ne mozemo da se predajemo i ocajavamo. Sve moze da se desi, lopta je okrugla i mozda neki hitac poput Jovanovicevog u 89' zavrsi koji centimetar ispod precke. Jedan Mirkov ili Jovetin dan moze sve da promijeni. Na kraju krajeva tih 90' odlucuje odlazak na Svjetsko Prvenstvo. Ne moze postojati motiv veci od toga. A u sportu, kao i u zivotu, srce cesto zna da prevagne. Dok smo tu, vjerujemo. AJMO CRNA GORO!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Lažeš ka' cuko da sam i jednom pljuvao po fudbalskoj reprezentaciji. Samo po Brnoviću koji je fakat jedini zaslužan zato što smo pukli, ovo sa Poljskom je nažalost neuspješan pokušaj da se izvade njegove fleke.
Da nije Brnovićeve "taktike" sa ukrajnom X sa Poljskom nam ne bi ništa značio
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Last edited by Rakun; 08-09-13 at 16:28.
Otpisani su Poljaci, najvise sto oni mogu da izvuku je 17 bodova, mi imamo 18 ako racunamo Moldaviju. Dje Poljska da dobije Englesku, trika nema. Ali je vazno da su u igri jos uvijek, da grizu, da dobiju Ukrajinu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jes, Brnovic je odigrao onaj pas Krkotica, Brnovic je zabranio Dzudovicu da faulira Levandovskog na vrijeme. Brnovic je promasio 5 izglednih sansi, kojih smo inace stvorili vise nego domacin, koji je izmedju ostalog fudbalska sila koja redovno prisustvuje svim prvenstvima. Ljudi kao ti ne razumiju fudbal, niti ce ga ikad razumjeti. Nije to PS3 pa da trener ima konzolu ispred sebe. Ja mislim da smo takticki, skladno mogucnostima ekipe, stajali odlicno. I taj isti Brna nas je doveo u situaciju da na tako teskom terenu budemo na korak od pobjede. Jedan pogresan potez Simona, Damjanovica ili Kasalice ne moze da pobije cinjenicu da smo imali izglednu priliku za pobjedom.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Niti smo mi sigurni da cemo dobit Moldaviju,niti je nemoguce da Poljaci dobiju Engleze.U svakom slucaju,nece se predat Ukrajincima,to je sigurno.
Ja ne shvatam neke ljude kad pocnu sa precrnom pricom kako je nemoguce ovo,nemoguce ono:cry:
Pa jeste li slijepi pored ociju,pa vidite li kakvi se sve rezultati desavaju?Ta Engleska recimo nije dobila ozbiljniju ekipu na svom terenu u takmicarskoj utakmici ima ohoho vremena.Nije dobila Svajcarce,nije dobila nas,a nije ni Ukrajince.Mozda sad dobiju,al ne bez mucenja.
Remi dan, pobjeda nad Engleskom na njihovom terenu senzacija. Senzacije se desavaju, rijetko ali se desavaju, ali Poljska ima ociglednih problema u svojoj igri. Oni sinoc nisu mogli da napadaju u kontinuitetu 30 minuta, vidio si kako su crkli u zadnjih 20 minuta, kako ocekujes da oni pritisnu fizicki premocnu Englesku?
Da su tako dobri imali bi mnogo vise bodova trenutno od ovih 10, virtualnih 13.
Poljska sa najjacim reprezentacijama u grupi
sa nama dva remija
sa Engleskom remi kuci
sa Ukrajinom poraz kuci
Cak nisu uspjeli da pobijede Moldaviju na gostovanju i sad oni treba da uzmu 6 bodova na strani Ukrajini i Engleskoj? How yes no.
Ja iskreno mislim da je ovo mozda i poslednja sansa da se mi plasiramo na neko veliko takmicenje u narednom periodu. Nakon ovih kvalifikacija pola tima ce da se povuce/penzionise. Docice mladi pa dok se svi naviknu, dok se posloze kockice, docice i novi selektor....
Povlace se najvjerovatnije Dzudovic, Pekovic, Boskovic. Mozda i Drincic, Damjanovic, Delibasic i Pavicevic. Uglavom to je pola tima. Mislim da u skorije vrijeme necemo gledati slicne rezultate.
Istom logikom-Ukrajinci poraz od nas kuci,sansu nisu napravili,remi sa Engleskom,cak nisu uspjeli da pobijede Moldaviju u gostima,niti 30 minuta da ih stisnu i sad oni treba uzmu 6 bodova na strani Poljacima i nama.How yes no.
Ne znam ko je to rekao,ali sport nije matematika dje je 2+2 uvijek 4.Nekad moze bit 3,a nekad 5.
Nije izvjesno,ali moze da se desi.Ono sto je nama bitno,a cini mi se da se tu slazemo,jeste da ce oni bit izuzetno motivisani protiv Ukrajine.Samo nek njih nekako dobiju,pa cemo poslije razmisljat sta i kako.
Razumijem ja sto ti pricas, ali moramo realno da gledamo. Ukrajina i Engleska najbolje stoje, potom mi, pa Poljaci. Ono sto je vrlo vazno i u cemu se slazemo je da je najbitnije sto je Poljska i dalje u igri, to znaci da ce da igraju na pobjedu protiv Ukrajinaca i ako ne pregore mislim da imaju odlicne sanse da ih dobiju. Po meni su kvalitetniji, a Ukrajinci imaju probleme na domacem terenu. E neka pobijede Ukrajince pa cemo onda da razmisljamo o njihovim sansama protiv Engleza. Idealno bi bilo da na kraju mi prodjemo sa 18 bodova, po bod vise od Ukrajine i Poljske, oni su zajedno organizovali Euro, neka zajedno i ostanu kuci![]()
Jbt, odigras cijele kvalifikacije dobro, u nekim periodima i odlicno, i na kraju moras da odlucujes protiv Engleza...e paaa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks