View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Ne znam ljudi...

Kad je Bećiraj šutirao, imao je samog igrača na drugu stativu. Samo da je podigao glavu i uputio jednostavan pas. Ma sad je kasno pričati, ali šta mi ne umijemo da iskoristimo, a šta umijemo da pimimo...i opet tako blizu, a tako daleko.

Žalost za ove momke, jer ipak odigraju ovakva 2 ciklusa i vjerovatno neće biti nagrađeni. Ne znam koliko ćemo imati snage za treći, kao Bosna.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Mi moramo na Vembliju igrati sa Boskom i Simonom, engleska drva ne vole tehnicki potkovane igrace, ako Mirko nije suspendovan, a izgleda nije i ako se Joveta oporavi mogle bi da pucaju kontre samo takve. Ostalih 6 igraca svi u odbranu, da se dva betonska zida naprave.
    Last edited by Jakuza; 06-09-13 at 23:07.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Koliko propuštenih prilika da se odma lansiramo za Brazil, ne mogu ih prežalit.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Naravno da jeste kriv za gol. Ne može da stigne Levandovskog ? Neka ga krlja i popije žuti za tim.Ali je ostatak utakmice igrao odlično.
    Ali sa druge strane i Simon je promašio ono što moja prababa zombi ne bi. Ali je ostatak utakmice igrao odlično.

Sent from Rosetta Stone using Chisel
    Ti ka' da su igrali protiv Drezge iz Pipera pa velis "ne moze da stigne Levandovskog",najboljeg spica na svijet...Dzudovic je mislio da je dobro zatvorio prostor (sto uglavnom i jeste) i niko se nije nadao da ce Levandovski izvuci iz one situacije go,u tim trenucima sigurno je razmisljao da li da ukliza' ili ovako kako je i uradio,u tom trenutku to mu se ucinjelo kao bolje rjesenje i ispalo je tako kako je ispalo.Isto tako da je Dzudovic ukliza' i napravio prekrsaj na 16 metara siguran sam da bi opet svi pljuvali i pricali "kakav je ovaj sivuljan,dje pravi prekrsaj,odavde ga nikako nije moga' dat'",tako da se ne moze zamjeriti Dzudovicu za onaj primljeni go

P.S Uostalom za stopera je prava nocna mora kad mu nailazi spic iz punog trka na njega,to se bas tesko zaustavlja bez prekrsaja
    Last edited by Pterodaktil; 06-09-13 at 23:10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post
    Imali su srece to stoji ali sjetite se samo da nas je sudija samo tako pogurao.
    Start nad Mirkom je bio za cisti crveni, penal nad Lewandowskim takodje cist. Tako da, jeste pogurao sudija jer je pomoc nama bila konkretnija, ali ne toliko

Quote Originally Posted by Desert de Lleo
    Bio je Luka na klupi Recordare ali eto prece je da igraju neka kesa iz Zvezde i heroj Podgorice nego momak koji je bolji igrac od ove dvojice.
    Poljaci na tv-u nisu to prikazali. Ok, jeste momak trebalo da dobije prednost nad ovima, jeste to greska. Ali generalno, Brnovic je takticki utakmicu izvanredno odradio a i izmjena Simon umjesto Krkotica je bila spot on.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    Koliko propuštenih prilika da se odma lansiramo za Brazil, ne mogu ih prežalit.
    bojim se da ce onaj fijasko od poluvremena protiv ukrainaca biti nesto sto ce nas bas puno kostati(nadam se da grijesim).
    ondje se najbolje vidjelo koliko su nam falili igraci tipa simon, drincic, boskovic da stanu na lotpu na sredini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Start nad Mirkom je bio za cisti crveni, penal nad Lewandowskim takodje cist.
    Mene samo zanima sta je rekao Mirku, te se ovaj zalece.

a i izmjena Simon umjesto Krkotica je bila spot on.
    Dobro, ocekivano je bilo da Simon udje. Steta sto nema snage za svih 90 minuta. Ali Recordare koliko god srece veceras nismo imali, nasa sredina je uzasna bila. Ne znam samo ko Drincica proglasi kreatorom igre. Da ne pricam da momak ne umije da izvodi kornere.

Roosevelt Guest

pa dobro, može i ovako

pobjeda nad Engleskom, Jovetić strijelac. Negredo već u januaru igra kao pozajmljeni igrač u Valensiji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Krkotic-Drincic je funkcionisalo bas lose jer je falilo trcanja. Premeki su, ne igraju dobro pod presingom i ne postavljaju se dobro u odbrani. Jbg, to su spori paseri, njima treba trkac da radi za njih. CIm je usao Simon, i stvorila se kombinacija paser-univerzalac na sredini izgledala je sredina mnogo bolje, iako je Drincic citavi mech bio losh (Simon odradio lavovski dio posla).

Thanks Thanks Given 
    6,109
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Ono sto me interesuje...citam pravila takmicenja i pise:

"The eight best group runners-up advance to Round Two."

Znaci iz 9 grupa, 8 najbolje drugoplasiranih idu u baraz. Sta ako mi i Ukrajina imamo podjednak broj poena na kraju i spadamo medju "best group runners-up", tj da postoje neki drugi drugoplasirani sa manje bodova od nas.

http://www.fifa.com/mm/document/tour..._europe_en.pdf
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Istina je da mi jos uvijek nemamo pravog veznog igraca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li pravo mirko da igra u London ?

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Dobijamo Englesku. Ne smjte se. Ozbiljan sam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta rade crnogorski strucnjaci aoooooooooooooooo....
    No comment

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Recordare nismo mi zbog ove utakmice izgubili sp nego zbog onih kuci.Nijednu veliku utakmicu mi kuci nismo dobili ovaj put
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    bojim se da ce onaj fijasko od poluvremena protiv ukrainaca biti nesto sto ce nas bas puno kostati(nadam se da grijesim).
    ondje se najbolje vidjelo koliko su nam falili igraci tipa simon, drincic, boskovic da stanu na lotpu na sredini.
    Nije nam ništa falilo jedno poluvrijeme, a onda su bekovi iz dobrote zaradili crvene, a stručnjak u takvoj situaciji ubacuje špiceve... crna pamet...

Drinčić je takav kakav je, čovjek bez kluba, pristojno je odigrao s obzirom na okolnosti. Veći je problem što nemamo drugog mimo njega, i on je druga klasa ali su Krkotić, Peković, Novaković zato treća klasa... neupotrebljivi osim da popune brojku.

Imamo njega i Zverku, i dako se pojavi još neko. Od Bakića hoće da prave novog Pizarra u Fiorentini pa možda bude nešto od toga... Ili prekomandovat Vukčevića da igra defanzivnije. Večeras je pare valjao...

Šteta za onaj promašaj, stvarno tragedija... kakav bi to comeback bio...

I što neko reče, stvarno je šteta da poslije 2 ovakva ciklusa budu nenagrađeni, treba se nadat do kraja.
    A dobro je znat da na sledeće Evropsko idu i drugoplasirani iz grupa. Biće mnogo lakše. A tim će za to vrijeme bit debelo formiran i iskusan.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jedva cekam da odgledam snimak jer na stadionu sve brze proleti. Kapa dolje svim momcima a prije svega Dzudu. Ako sam ikad ista lose rekao za Vlada Božović sad to poricem a ako sam ikad ista dobro napisao za Kasalicu takodje poricem.
    Nadam se da će dezurni strucnjaci zacepiti sto se tice Simona jer njegovim ulaskom je pokazao da on mora igrati imao ili nemao klub tamo igrao ili bio rezerva.... Bonja majstor, ali treba imati punu vreću peha da u drugo poluvrijeme ne damo gol. Povrede Jovete i Mirka natjerale su Brnovića da i sam vidi da se moze igrati malo drugacije i jedino sto nedostaje je da se
    donese zakon da ne smije Kasalicu vise zvati. Idemo dalje i kapa dolje momcima koji srce na terenu ostavljaju, a rezultat mora doći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ponavljam, problem sa Vladimirom Bozovicem nije napad, vec odbrana. Momak jednostavno ne umije defanzivno da se postavlja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mirku je ovo 5 karton, trebalo bi da igra. Ali nece biti Krkotica, V. Bozovica, Dzudovica, ne znam ima li jos koga.

Definitivno treba da se zove Kascelan opet i ja se nadam da moze Jovanovic mozda nedej da predje barem samo da trenira pa da dobije poziv. Ne znam ko bi mogao lijevog beka da igra, Volkov ne jer je debil.

Ja sam da se Savo Pavicevic, Volkov i Kasalica vise nikad ne zovu za reprezentaciju.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Engleza, a uzimajuci u obzir kartone:

Bozovic na golu, Savic desno, Dzudovic i Basa centralno, Jovanovic ako ikako moze na bilo koji nacin i kakav god bio lijevo. Dalje, Simon, Drincic/Krkotic, Zverotic i Boskovic na sredinu, Jovetic ispred njih ali samo ako je full oporavljen, i Damjanovic shpic.

Defanzivno do daske.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Poslije onog gola koji je na kraju poništen, ja ne mogu biti nezadovoljan i pored promašenih šansi. Potpuno sam i fizički (neispavanost ) i emotivno (košarka) iscrpljen da bih išta detaljno komentarisao.

Ipak, bitno je da nijesmo definitivno otpisani. Ajde da se ne predajemo nego da idemo na pobjedu u Engleskoj pa neka Poljaci i Ukrajinci igraju kako god hoće. Znam da je teško, teško bi bilo i Španiji, ali ništa nije nemoguće. Parkirati autobus, nadati se ovakvom Bonji, i probati iz kontre preko naših moćnih napadača. Naravno, neiskorišćenost 100 % šansi ne dolazi u obzir. Mi smo mala reprezentacija i nemamo takav luksuz promašivanja.

P.S. Pošto smo izvukli remi sa Rankom Krivokapićem na tribinama, da njega nije bilo dobili bismo makar 3 razlike.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Engleza, a uzimajuci u obzir kartone:

Bozovic na golu, Savic desno, Dzudovic i Basa centralno, Jovanovic ako ikako moze na bilo koji nacin i kakav god bio lijevo. Dalje, Simon, Drincic/Krkotic, Zverotic i Boskovic na sredinu, Jovetic ispred njih ali samo ako je full oporavljen, i Damjanovic shpic.

Defanzivno do daske.
    Ne moze Dzudovic zbog kartona. Vraca se Pavicevic pa ce igrati on desno, Savic i Basa stoperi a na lijevom beku bi mogao da odigra Volkov ili Simic i dalje ova sredina koju si ti napisao.

Mora Mirko igrat u napad samo ako bude zdrav, dovoljno je sto vuce dva igraca na sebe.

Edit: Drincic kaze da ne ocekuje poziv za sledecu utakmicu jer nema klub.

http://portalanalitika.me/sport/fudb...gri-za-sp.html

Last edited by filip__pg; 06-09-13 at 23:51.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ponavljam, problem sa Vladimirom Bozovicem nije napad, vec odbrana. Momak jednostavno ne umije defanzivno da se postavlja.
    Pa sto ne igra na poziciji volkova??
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Poland vs Montenegro - 2 poluvrijeme (kvalifikacije za SP u Brazilu 2014 ... www.rtcg.me)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post

P.S. Pošto smo izvukli remi sa Rankom Krivokapićem na tribinama, da njega nije bilo dobili bismo makar 3 razlike.
    A opet je bio znaci. A zato smo masili svaku shansu u drugom...

Page 1383 of 2251 FirstFirst ... 3838831283133313731379138013811382138313841385138613871393143314831883 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)