View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Mi i Englezi po 15 a Ukrajinci 14 - a imamo utakmicu vise od njih. Nakon utorka cemo znati sto i kako, ali u bilo kojim kombinacijama moramo dobiti Moldaviju i makar bod na Vembliju, ako ne i sva tri. I dalje tesko, ali blize nego sto smo bili prije ove utakmice.
    Simon dokazao klasu - ako je to bilo uopste potrebno. Boskovic takodje, mada i dalje tvrdim da ne treba da igra na krilu, a realno i sve sto je uradio nocas da valja, bilo je na sredini. Takodje i nije dovoljno pomagao Bozovicu po lijevoj strani, pogotovo u prvih 20-ak minuta. Za Basu je to potpuno izlisno govoriti bilo sta, doktor. Dzudo je pokazao da je za penziju, a Krkotic da se i dalje ne moze na njega najozbiljnije racunat. Drincic iz nepoznatih razloga proveo 90 minuta na terenu. Kasalica takodje nekih dobrih 70-ak.
    Realno, mogli smo dobiti ali mozda smo jos lakse mogli izgubiti pogotovo da je onamo bio penal + crveni za Dzudovica. Ali s obzirom da je nama svirao samo smrtne slucajeve, nemaju se Poljaci sto zalit na sudjenje. Jos mi je nejasno da onaj start nad Mirkom nije bio faul, a kakav je start krvnicki bio. Potpuno nejasno.
    Reci da se zajebavas...
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A pi. Tacno vidim ovakav scenario: odigracemo neko herojsko 0:0 sa Englezima na Wembleyu i Simon ce pogoditi precku posto baci Leskota na dupe i opali sa 20 metara, onda cemo poslednju utakmicu komotno voditi protiv Moldavaca 2:0 i Ukrajinci ce ga ugurati Poljacima u 87om minutu iz ofsajda za 2:1 i to ce biti to
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    Vučinić propusta Englesku?
    Evo sad provjerih, izgleda da mu je drugi zuti. ****.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Dobije li Engleska Ukrajinu ulazi im voda u usi i ima da izgube i od Poljske, onda treba obratiti paznju na Poljsku koja je virtuelno na 2 boda iza nas

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

[QUOTE=Recordare88;3433553]
    Najvise nam odgovara pobjeda Engleske, jer tom pobjedom Engleska prakticno obezbedjuje prvo mjesto (bjezi nama 3 i Ukrajincima 4 boda) a nama nerijeseno protiv Engleza i pobjeda protiv Moldavije obezbedjuju barazh.
    .[/QUOTE
    imaju ukrajinci sigurna 3 sa san marinom i poljsku kući tako da nam treba ni da poljake ne dobiju za ovu varijantu.
    ođe će bit cirkus do kraja, jer ni poljaci nisu teorijski potuno otpisani
    svaka čast momcima za ovo danas, neka igraju svaku ovako borbeno pa što bude...

i može li mi ko reć ko je noćas sve zaradio suspenzije, nisam pola mogao slušat ona 2 ajvana - lampert - ovo ni vlado jovicevic i culafic u najboljim danima nisu mogli
    Last edited by drasko10; 06-09-13 at 22:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Reci da se zajebavas...
    Ni najmanje. Direktan krivac za gol, jer je morao bolje da reaguje. Takodje napravio penal + crveni koji sudija, srecom, nije svirao. Da ne nabrajam dalje.

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,819
    Thanked in
    918 Posts

Jos jedna utakmica koju kapiten nije igrao(a igrace garantovano za Juventus) a u kojoj nismo izgubili.Da je Joveta igrao vjerujem da bi smo i dobili.Kasalica nadam se da ce ga napokon nekom uvaljat da ga vise ne gledamo u reprezentaciji
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ni najmanje. Direktan krivac za gol, jer je morao bolje da reaguje. Takodje napravio penal + crveni koji sudija, srecom, nije svirao. Da ne nabrajam dalje.
    Ne znam jesi li gledao drugo poluvrijeme ali je izludio Roberta Levandovskog, jednog od najtrazenijih napadaca na svijetu u ovom trenutku. Nije on nikakav krivac za gol, vec Krkotic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istina zhiva. Imao je nekoliko dobrih intervencija, ali i ova dva kiksa. Ipak, spreman za penziju je malo precerano, jer je Krkotic ipak glavni krivac za gol a kao sto rekoh, Dzudo je imao dosta dobrih poteza. Zasluzio solidno 7/10 rekao bih. Takodje dobro si primijetio za Drincica-prilicno blijed citavih 90 minuta. Simon, Damjanovic, Basha i Bonja briljantni though.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Dzudo je bio jedan od najboljih u odbrani......cus pokaza' da je za penziju,kakva glupost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam sto da zamjerim igracima ili selektoru nocas. Bili smo bolji u drugom poluvremenu i malo je nedostojalo da damo taj gol za pobjedu. Bonji svaka cast za onih 2-3 zicera sto je skinuo. Damjanovic-igracina.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Krivac za go? Kakva glupost

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Svako ko misli da se bilo koji nas defanzivac moze nositi sa Levandovskim jedan na jedan u trku nema pojma o fudbalu. To isto kao sto su navijaci Junajteda ocekivali da ce Rafael da zaustavi Ronalda, a on i Ozil mu se sprdali sa glavom. Dzudovic je drzao nenormalno dobro Levandovskog. Bio je i Basa pored njega, pa sto ne zaustavi?

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Imali mi vise srece no oni vjeruj mi.
    Imali su oni više sreće. Da su nas nadigrali, JESU ali svaka njihova šansa je protekla sa nekim našim igračem između poljaka i našeg golmana, a svaka naša bez i jednog Poljaka između našeg igrača i Poljskog golmana. To što mi ne umijemo pucati penale je druga priča.

Sent from Rosetta Stone using Chisel
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Bozovic ako ovako bude cuvao Volkota, primicemo 5. Nama, u sustini, radi samo jedna opcija: Da Ukrajinci izgube od Engleza i igraju nerijeseno sa poljskon, tj., da ne uzmu vise od 1 boda iz te dvije utakmice. Naravno, mi moramo x na vembliju i pobjedu protiv Moldavije. Uzdam se u Poljake...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam jesi li gledao drugo poluvrijeme ali je izludio Roberta Levandovskog, jednog od najtrazenijih napadaca na svijetu u ovom trenutku. Nije on nikakav krivac za gol, vec Krkotic.
    Krkotic jeste krivac, ali takodje i Dzudovic. On u onoj situaciji treba da nosi ako ne loptu, onda igraca. Nikako da ga pusti da slobodno sutira sa 17-18 metara, to je najgora solucija u svakom slucaju. Potpuno ga je pogubio onamo Levandovski, mada je tacno da ga je u drugom poluvremenu bolje cuvao. Ali i nas vezni red je bolje funkcionisao tako da Levandovski nije dobijao toliko upotrebljivih lopti kao u prvom poluvremenu.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Bozovic ako ovako bude cuvao Volkota, primicemo 5. Nama, u sustini, radi samo jedna opcija: Da Ukrajinci izgube od Engleza i igraju nerijeseno sa poljskon, tj., da ne uzmu vise od 1 boda iz te dvije utakmice. Naravno, mi moramo x na vembliju i pobjedu protiv Moldavije. Uzdam se u Poljake...

To nam ne valja ipak, Ukrajinci su bolji od nas u medjusobnom, a ja nesto ne vjerujem da cemo cetvrti put ostat neporazeni protiv Engleza, jos imamo problem sa kartonima. Neka izgube obje utakmice kuci ionako su bolji na strani.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Žao mi jedino što Brnović nije Damjanovića izveo malo ranije, vidjelo se da je krepao u zadnjih 15 minuta...
    Krkotić... grehota, griješio je mnogo...

Kasalica slabo... ali je racionalno što je Brnović uveo najbržeg igrača jer je još uvijek bilo prvo poluvrijeme i morali smo igrat zatvorenije i na kontre, trudio se ali i griješio je ali su pogriješili i Damjan i Vukčević i Bećiraj vrhunske prilike.

I kumim ve bogom oladite više sa Bećirajem, nikad nije donio prevagu kad uđe... koliko mu sporo radi mozak kad stade 1:1 sa čoekom... Sivonja puca iz sve snage ali je manje važno gdje.

Realno nam je falio (pored svih ostalih) i Delibašić. Koji je izmislio fudbal i za Kasalicu i za Bećiraja.
    I izmislio bi gol u jednom od onih naleta. A kad već njega nije bilo ne znam što Brna ne skupi muda pa ne stavi Đorđevića. Nemaju ova dvojica toliko više iskustva pa da im to nešto znači u odnosu na Luku, a nisu upola talentovani kao mali...

I moliću, ako Vlado Božović večeras nije zaslužio da svi na gomilu prekinemo da ga prozivamo onda ne znam šta je još mogao učinjet. I ovo mu nije prva dobra partija. Kako je poslužio Damjanovića, carski... Svaka mu čast na partiji. Pa neka igra u Morodoviju ili kako se već zove zapizdina...

Nego u igri smo još uvijek... to je jedino važno. Uz ovakvog Bonju, i ovakav trud, ako budemo kompletni možemo se vala svemu nadat na Vembliju.

kakva nam je situacija sa kartonima?
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Krivac za go? Kakva glupost
    Ako znas ista o fudbalu, ne moze biti glupost. Nego opet ti odgledaj taj gol pa vidi sam kako je reagovao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mi treba da odigramo protiv Engleza istovjetno kao protiv Poljaka, jos posto nema Vucinica neka visi usamljeni Damjanovic u shpicu-sasvim dosta. Da se nadamo da ce Englezi promashiti te 2-3 stopostotne koje ce neumitno stvoriti ili ce ih Bonja skinuti, i da isfinishiramo kontre koje napravimo-a imacemo shanse da ih napravimo to garantujem.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

To nam ne valja ipak, Ukrajinci su bolji od nas u medjusobnom, a ja nesto ne vjerujem da cemo cetvrti put ostat neporazeni protiv Engleza, jos imamo problem sa kartonima. Neka izgube obje utakmice kuci ionako su bolji na strani.
    Radi, naravno. Oni sa 4 boda iz 3 utakmice imaju 18, a mi 19.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Samo sto je realno da mi uzmemo 3, a na 4 boda...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by dadic View Post
    Pih kakav smo frljav gol primili.
    Prespoooori smo.

A svaka čast sudijama. Hehe
    Kakvim crnim Sudijama(batali množinu), da se glavni pitao prošao bi gol ka' najbolji. Linijski sudija nas je spasio

Sent from Rosetta Stone using Chisel
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post

kakva nam je situacija sa kartonima?
    Mislim da V.Bozovic i Dzudovic propustaju Englesku.

Ne zaboravite samo kad je u pitanju drugo mjesto bodovi protiv San Marina se brisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sandor, fora je shto ce Ukrajinci 99% imati minimum 6 bodova iz te tri utakmice. Otpisana Poljska u Kijevu sigurno nece pruziti preveliki otpor-mislis da ce Blascikovski, Lewandowski i kompanija rizikovati povrede zbog rezultatski beznacajne utakmice-vjerovatno nece ni igrati. A druga utakmica im je San Marino.

Jedina realisticna shansa za prolaz dalje je pobjeda u poslednje dvije utakmice. Je li to teshko, nerealno, pretenciozno za ocekivati itd? Jeste. Ali to nam je to.

Filipe, posto ce svi dobiti San Marino, ti bodovi brisali se ne brisali nece igrati nikakvu ulogu. Nismo mi tu nista na gubitku.

Page 1381 of 2251 FirstFirst ... 3818811281133113711377137813791380138113821383138413851391143114811881 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)