Liniskom sudiji litar lozove rakije dat.Hvala ti brate
Ne valja ovo nista isti ***** ka da smo izgubili.
SIMON VUKCEVIC DOKTOR !
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Liniskom sudiji litar lozove rakije dat.Hvala ti brate
Ufffff. Aj sad rečite za sudije nešto - mogao je ovo lagano da pušti, ipak je u pitanju domaći teren.
Igra u prvom poluvremenu obraz okiđeni, u zadnjih 20 minuta smo ih fino stisli.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ali kako haotičan meč, šta je ovo.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pih kakav smo frljav gol primili.
Prespoooori smo.
A svaka čast sudijama. Hehe
uh....stvarno ste toliko odvratni da vam riječi nemam! je li moguće da nemate lijepe riječi za ove momke i da ih ovako pljujete a oni su u drugo poluvremenu nadigrali ove vaše i bundesligaške zvijezde, ovi likovi koji ne znaju da igraju i koji nemaju klub! sram vas bilo!!!
Sokolovi hrabri, prehraabri, svaka vam čast!!!!!!!!!!!!!!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljudi, ja vam ne mogu, ali bas ne mogu opisati koliko sam razocaran. Ovo je najbolje poluvrijeme koje je ova ekipa odigrala otkad je gledam, ubjedljivo. Mrtvo 1:1, baksuzi i promashaji-pih![]()
![]()
Ne mogu rijecima opisati kako se sad osjecaju Simon, Basha, Bonja, drugi Bozovic, Boskovic...momci, svaka cast za igru, do poda naklon!
Josh neshto, ako neko spomene Simona Vukcevica u fudbalski negativnom kontekstu josh jednom, neka batali da gleda fudbal i posveti se badmintonu, i dozhivotno se iskljuci sa ovog foruma. I neka me, ako me poznaje, zaobidje kad me vidi, jer ce ga imat' sushto. Toliko.
Pih, uzhasAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ovaj linijski ima pice od mene.
Ne kapiram da Kasalica mijenja Vucinica. Umjesto da udje Beco koji je jak kao tenk i moze da igra u oba pravca. Od mene Brni samo zamjerka zbog toga. Da su tu bili Vucinic i Joveta sa ovakvim Simonom moglo se nesto i napraviti. No i ovako dobro bar da idemo na Vembli sa kakvom takvom nadom.
Poslato sa kucalice
Auuuuu kako se izvukosmo na kraj, ne mogu da vjerujem. Slicna utakmica onoj u PG. Moglo je svasta bit. Ono je nerealno koliko smo prostora imali u napad, a ne uspjedosmo da damo drugi gol. Damjanovicu odskoci ona lopta, Vukcevic promasi zicer ... sprdnja. Definitivno man of the match Damjanovic, zlatile mu se. Trebat ce mi vremena da krkoticu oprostim ...
Poland vs Montenegro - 1 poluvrijeme (kvalifikacije za SP u Brazilu 2014 ... www.rtcg.me)
Bez obzira na onu promasenu loptu, mi sa i bez Simona smo dvije razlicite ekipe sto se vidjelo nocas u ova dva poluvremena.
Ljudi Dzudovic ?
Mislim kapa dolje....
ja kad sam vidio da sudija pokazuje centar ugasio i tv i sve i otisao u sobu nervozan i sada itam bof nae. pa rekoh kako postigose nasi gol za par sekundi. pa procitah da je sviran ofsajd.
samo da kazem da je onaj kasalica neznalica i da mi je zao sto sam ikada rekao nesto lijepo o njemu. imao je 2 puta samog Damjanovica i on hoce da sutne, a sutira kao ja lijevom. steta sto nismo bili kompletni ovo se moglo dobiti a nismo imali ni srece
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pogadjanje lopte dok mu niko ne smeta isto ne ulazi u opis posla.
Bez Jovetica smo masine. Nema ko da besmisleno davi loptu. Imali smo strasnu priliku. Steta sto nemamo selektora. Kasalica i Simon ispred Beciraja. Ovo je prava Jelen reprezentacija samo da se vrati Volkov. Ili mozda bolje menadzer reprezentacija.
umuntu ngumuntu ngabantu
Imali mi vise srece no oni vjeruj mi.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Da je osta Vucinic dobismo ovo.. Pih majku im poljsku odvratnu kostase nas 4 boda a trebali smo oba meca dobit mamicu im sabansku..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Linijskom sudiji popušim *****.
Ali je li realno da se osjećam ovako posrano iako su davno mogli da nas useri u uvale nam 3-4 gola... Ako ništa, klali su se, to je to što se traži. Ne znaju puno, ali bij druže.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
I da, gol Poljacima potpuno opravdano ponishten. Po fudbalskim pravilima cisti ofsajd. Ja sam gledao poljski prenos preko sopcasta-njihovi komentatori odmah priznali, nevoljno, ali odmah.
Deserve's got nothing to do with it.
Naklon do poda momcima. Uz sve probleme i frku i promašaje, naklon do poda.
Ponosan sam kao da su mi najrođeniji. Teško je ovo noćas bilo, preteško.
A poljaci su nikakvi ljudi, nikakvi... prljavi su bili i u prvoj utakmici, a sad povrijediše Vučinića krvnički... pih.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Samo sam usao da citam sta kazu strucnjaci za ponisten gol![]()
---Chelsea Fc---
Niko ga ne spominje jer nije normalno da pucas 10 puta na gol. Ako ga das iz jednom, dva puta, posle vec je degutantno...
A i ofsajd je. Golman naprijed, pomocni vrhunski.
Sudija nas je častio onaj gol na kraju. Valjda mu proradila savjest zbog sranja tokom utakmice
Sent from Rosetta Stone using Chisel
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Poljska vs Crna Gora - golovi i šanse (kvalifikacije za SP 2014 Brazil ...www.rtcg.me)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks