U redu je momci nije ni krenulo to,ovo je neko moje misljenje ne zqmjerite.
U redu je momci nije ni krenulo to,ovo je neko moje misljenje ne zqmjerite.
Sredina se 5oricom i Vucina u spic sam, kad vec nema Jovetica i to je to.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Kakav crni Beciraj. Vucinic sam u shpic, a ubaciti Simona desno umjesto Jovete, Zverotic-Krkotic-Drincic sredina, Boskovic lijevo.
Deserve's got nothing to do with it.
ne mozemo ni jednu utakmicu bez min 2 povrijede od igraca koji se ocekuju da budu starteri.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kakav crni Beciraj a forsirat Simona sa 3 meca u zadnjih 5 godina uz par odlicnih partija u Vojvodini.
Stvarno se nadam da nece Beciraj igrati.Normalno da je bolje da igra Simon. Momak je svaki put za reprezentaciju odigrao dobro.
Mec slican kao protiv Ukrajine u gostima. Taman se nadam nekoj kontri i nekom golu Vucinica ili Jovetica.
izgleda dasic direktno iz slovenije otputovao za poljsku da gleda utakmicu.svaka mu cast![]()
Russia!
Nista onda, Damjanovic ce da igra. Mozda ponovo rijesi mec.
čudi me da Brnović ne isproba 4-2-3-1 protiv Poljaka, više bi nam se isplatilo
Božović - Savić, Baša, Džudović, V. Božović - Krkotić, Zverotić - Vučinić, Drinčić, Bequiraj - Damjanović
apelujem na FSCG da ne radimo treninge pred utakmice, neka igraju sony ili tako nesto.
jebbalo majku vise, ovo je ludnica.
ubicu se danas
Joveta nije spreman jos od Bjelorusije, samo je obnovio istu povredu. Nema veze, Mirko i Damjanovic ce zavrsit posa'![]()
Ja bih sve popeo naprijed, Vucinic, Damjanovic, Delibasic, Beco, Simon, Kasalica a nazad sto ostane. Sto ce nam odbrana. Vazda je bilo napad je najbolja odbrana.
A samo da pitam, oce li da igra moje omiljeno govedo, Volkov? Mozda da ga ubaci Brna na livadu na ispašu.
Volim ga, stvarno ga volim, drzao bih ga iza kuce, imam veliko dvoriste, imao bi da pase do mile volje, no nemam para da ga kupim... pi zivote.
Ne igra Volkovdobio je crveni u proslom mecu.
A bravooooo, zaboravio sam potpuno. Libo ga, mora da sad nedje uziva na nekom proplanku grickajuci djetelinu...
Previse Bozovica za moj ukus. Da odigramo kao prvi mec, a da Joveta nadoknadi sve promasaje. Uzelio se igre, sigurno, jer u city ne zapinje.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Dako proradi Jovetić danas :mrgreen:
DICIOTTO
Ne. Ja sam padobranac na ovoj temi.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Omladinci dobro počeli. Jeste da su Farska ostrva, ali je sve lakše kad se dobro krene.
http://www.rezultati.com/utakmica/2i...talji-utakmice
Dick Laurent is dead!
od Jovetica ocekujem gol nocas
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks