predivna statistika
http://www.usopen.org/en_US/scores/s...romo=sumscores
Ne zna ni on,zna samo da je svu noc na sholji sjedio od juche.
...
predivna statistika
http://www.usopen.org/en_US/scores/s...romo=sumscores
moze on jos koju godinu da igra na visokom nivou,ali osvajanje GS za njega je vise nemoguca misija,sto ne znaci da treba da se povuce,evo vidimo kako recimo haas igra u 35-oj godini...
djokovic odigrao dobar mec nocas,ali je granoljers bio uzasan,a novak zna da ce mu trebat dosta vise kad bude igrao protiv mareja ili nadala
kad smo kod nadala,ocekujem sjutra da opuva robreda u 3 seta,ne vjerujem da ce mu prepustit preko 10gejmova![]()
Na početku meča Đokovića i Granjolesa, pomislio sam da Novak igra preko one rabote a onda je jednostavno ušao u ritam i gledao sam opet onog vrhunskog Đokovića iz najboljih izdanja. Ostaje mi da se nadam da će održati ovakav nivo i da ćemo gledati finale za pamćenje između njega i Nadala(ako dođu do finala naravno).
Dobi Gaske - zasluzeno. Kakvi su to BH udarci-umjetnost.
Ja ne stigoh da gledam jeli bio dobar mec...
Manje vishe dobar mech,Ferrer mislio da se vratio ali ne dade Francuz,zasluzeno.
...
ne gledah ni ja mec,ali gaske,kakav igrac svaka mu cast a i fereru na borbenosti
veceras nadal,bice dobar mec sigurno mada ocekujem laku pobjedu.VAMOS RAFA
nadal pregazi robreda. valjkom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
a spanci su poznati po tome da kad igraju protif rafe skinu gace i naguze se.
ferer se ponekad malo koprcne, i to je to...
ovoga je bas ugasio sinoc.
dobar je bio sinoc,prvi set je odigrao bas dobro a posle se malo opustio,mada je robredo dosta grijesio tokom cijelog meca ali nije imao sanse protiv njega stvarno,vidjelo se odma da ce ga osasavit![]()
Ispadose braca Bryan..
wawrinka vodi 2:0 napravio je brejk i u trećem setu.da li je ovo kraj gospodina mareja pitanje je sad![]()
Gledam ovo unistavanje![]()
Au sta radi Stan...
Aooooo....
Vavrinka je odigrao perfektno...bude li ovakav u polufinalu Djokovicu/Juznom se ne pise dobro..
jedan od najboljih meceva u karijeri za Stana.
htio sam prije neki dan da pisem za vavrinku,gledao sam skoro svaki mec njegov na us open,prejak je...a marej,kakav neigrac vazda sam govorio da nikad nece bit teniser top klase kakvi su nadal,djokovic,federer...djokovic ce proc juznoga nocas manje vise lako vjerujem,ali vavrinka ce mu bit velika prepreka
cus marej.
hvala bogu pa su nole i rafa tu pa ta smijurija od tenisera nikad nece izbit na prvu poziciju!
Wawrinka od Djokovica ima ne komplex nego strah,tako da se tu ochekivat da mu moze neshto je ravno tome da cardozo zna ko je John McEnroe !
...
To maestro !!! Znachi Wawrinka ima shanseali wiki... zeza stvar,da nije nje bilo ...
![]()
...
Nemir je u Siriji pa je frka oko toga, zato Marej nije imao vezu da preko nekog opet osvoji GS...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Jeste, za Britance i Amere,a igra i dalje na Champions Touru.
...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks