Lijepoga tenisa nocas za gledanje
Federer je u nekim mečevima ranijih turnira pokazivao svoj najbolji tenis a onda jednostavno na nekim važnim mečevima pokaže nevjerovatne slabosti. Neću da ulazim u razloge jer su nam svima jasni kao i činjenica da je tenis bez svih velikih tenisera siromašan. Ono što sam do sada gledao, Nadal igra najbolji tenis a Federer nikada nije imao psihu 100% pripremljenu za duele sa Nadalom. Psiha je ono što ih razlikuje i svi znamo da Federer igra ljepši i bolji tenis od Nadala ali Nadal dominira u medjusobnim duelima.
Ma samo neka bude dobrog tenisa i neka daju sve od sebe.
Lijepoga tenisa nocas za gledanje
Ovaj Tipsarevic igra kao da ce da umre sjutra
Fedex gubi 2:0 bruka
Last edited by fauto; 03-09-13 at 00:18.
tipsarevic je sve prosuo steta...ali mozda se vrati
ispade fedex...ah mnogo gresaka..svaka cast robredu prvi put je dobio federera nakon 10 izgubljenih meceva
a čovječe božji kad ćeš više u penziju...
Uze ovaj rafi prvi set bice i odje svasta![]()
bas mi je zao sto je federer ispao,mada sam pretpostavljao da nece daleko dogurat iako je igrao odlicno dosad...
kolsrajber dobi nadala u prvi set,kakav osjecaj imam da ce nadal da se pokaki na njega uhh![]()
Švaba je toako ga i dobije bice pet setova
ah steta sto rafa izgubi 1 set...imao je 3 set lopte na servis protivnika
Velika steta...xaxa
Ovakav ludački tenis samo Jankela može da nam priušti kad mu se igra. Šteta imao ga je ali strašan
borac je i David - respect obojici.
Dobro je što Jankela diže formu pred Davis Cup i meč sa Kanadom.
Sto se Fedexa tice, mislim da je sada sve jasno...
ne mogu da vjerujem da je ispao...
vidim izjave neke tipa, "pobijedio sam samog sebe" i sl.
potpuno neocekivano za mene. nadao sam se da ce bit neki vrhunski mec sa nadalom u sledece kolo a ovoga prosu robredo.
sto bi mu nadal onda napravio?
Dokaza covjek da jos nije za penziju!
Mislim na Robreda naravno...![]()
Nisam gledao tenis ali mislim da je ovaj poraz Federera kraj njegove karijere. Uostalom, nema mu se što zamjeriti. Čovjek je uljepšao tenis dok je igrao. Lično ga nisam simpatisao samo zbog nekog meni mrskog ponašanja ali sam uvijek volio kako igra, kao i njegov neprevaziđen stajling sa majicama, trenerkama, patikama, za koje je zaslužan Nike koji je mnogo i uložio u njega i zaradio i sigurno najljepša sportska oprema u svijetu tenisa ikada.
Šteta za Janka Tipsarevića. Rafa melje i dalje mada je ipak izgubio set što znači da može biti ranjiv u budućim mečevima.
to je to.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Najveci svih vremena treba lagano da se povuce.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
ima pedeset miliona razloga godisnje da se ne povuce. naravno da nije prijatno kad se samaraju razno-razni paceri.. ali uz takvu cifru se svakako lakse utoli tuga 8)
Bas me zanima koji bi se to od ovih junaka sto savjetuju Federera povukao i propustio da zaradi oko 70 miliona dolara ove godineNeka digne dva prsta onaj koji bi
.
Evo federerova zarada, ovo je impresivno, za mene i skoro pa nemoguce. cak sad i Bale sa svojih (njihovih) 100mil djeluje smijesno.
http://www.tsmplug.com/richlist/roge...rer-net-worth/
Vamos Rafa
Last edited by montenegrina; 03-09-13 at 19:30.
Dobar i zanimljiv mec, Hjuit i Juzni...igra se 5 set.
Odlican mec.
MAJOR MISA :applause:
Je li moguce da je Djokovic ostavio samo 8 poena ovome u 3. setu?
Cini mi se da bih mu toliko ja uzeo![]()
Kako je ovaj stiga dovdeovakvo prosipanje jos nisam gleda
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks