Page 475 of 666 FirstFirst ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... LastLast
Results 11,851 to 11,875 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ne znam za tu cifru,ako mozesh daj argumentuj je...a da ja mogu mijenjat,mogu one koje zelim,a takve poput tebe,vjeruj mi da im spasa nema,i dalje si/u ne u 20-om vec u 19-om vijeku,tako da svrhe nema ...
    Eto to si moderan Ne precjenjuj sebe... A ovo ces naci, samo se malo potrudi.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Nemam namjeru da trazim podatke koje su iznosili Sanu,Spc i slichni ... opusti se
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Nemam namjeru da trazim podatke koje su iznosili Sanu,Spc i slichni ... opusti se
    Tada je bila SPC, ali ne i SANU, nego Kraljevska Akademija, i nisu oni bili popisivani(a ni popisivaci), nego narod koji je tada zivio u Crnoj Gori. Ja sam sasvim opusten, nemam bas nista da dokazujem, za razliku od drugih.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    9,168
    Thanks Thanks Received 
    3,996
    Thanked in
    2,399 Posts

Kako god da se zvala tada sadashnja Sanu ideje su im potpuno iidentichne a narod se tada pitao koliko li pijan s gacama,tako da ti sa takvim podacima mozesh poc znash vec dje
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Kako god da se zvala tada sadashnja Sanu ideje su im potpuno iidentichne a narod se tada pitao koliko li pijan s gacama,tako da ti sa takvim podacima mozesh poc znash vec dje
    Mozda si u pravu, ovdasnjih pizda nema na kugli. Jedini narod u Evropi, a mozda i u svijetu koji nikad vlast nije mijenjao.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

TELEGRAF: Izbor patrijarha Irineja namještaljka, Tadić znao za eliminisanje Kačavende kao kandidata

http://www.portalanalitika.me/compon...kandidata.html

Ovo je najjači dio:

"Znam da izgleda nemoguće, ali ovo je istina! Jer, ako po vjeri pravoslavnoj i strogim i jasnim kanonima, izbor patrijarha vrši sami Duh Sveti, odmah se nameće neizbježno pitanje: Kako to neko unaprijed zna koga neće, a koga hoće Duh Božji izabrati – kaže izvor portala telegraf.rs iz Patrijaršije."

Zar nije mnogo neizbježnije pitanje kako duh sveti zna da mora da bira baš između Irineja, Kačavende i Amfija? Biće da je duh sveti neobavešten o postojanju boljih ljudi. A i kako to da po kanonu duh sveti bira? Shvatam ovo "po vjeri", ali ovo po kanonu nikako ne shvatam. Ada ne mogu kanonima naložit svetom duhu da bira. Možda mu je izbor kao sakrivanje kuglice ispod jedne od tri čaše koje se promiješaju pa on pogađa ispod koje čaše je patrijarh.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    TELEGRAF: Izbor patrijarha Irineja namještaljka, Tadić znao za eliminisanje Kačavende kao kandidata

http://www.portalanalitika.me/compon...kandidata.html

Ovo je najjači dio:

"Znam da izgleda nemoguće, ali ovo je istina! Jer, ako po vjeri pravoslavnoj i strogim i jasnim kanonima, izbor patrijarha vrši sami Duh Sveti, odmah se nameće neizbježno pitanje: Kako to neko unaprijed zna koga neće, a koga hoće Duh Božji izabrati – kaže izvor portala telegraf.rs iz Patrijaršije."

Zar nije mnogo neizbježnije pitanje kako duh sveti zna da mora da bira baš između Irineja, Kačavende i Amfija? Biće da je duh sveti neobavešten o postojanju boljih ljudi. A i kako to da po kanonu duh sveti bira? Shvatam ovo "po vjeri", ali ovo po kanonu nikako ne shvatam. Ada ne mogu kanonima naložit svetom duhu da bira. Možda mu je izbor kao sakrivanje kuglice ispod jedne od tri čaše koje se promiješaju pa on pogađa ispod koje čaše je patrijarh.
    Da NHM, baš tako kako si u poslednjoj rečenici rekao, ili vrlo slično tome!
    Prvo sv. SInod izabere trojicu kandidata, pa najstariji i "najdostojnoji" tkzv. velikoshimni monah (koji je vegeterijanac i koji živi po najstrožijem "tipiku" /načinu života/ ) za koga se vjeruje da je najbliži Bogu, bira patrijarha slučajnim izborom -(t.j. po nalogu Duha Svetoga)- izmedju tri zapečaćene istovjetne koverte . Koga izvuče tog proglase za patrijarha.

Medjutim, moguće je da je prevladala želja da se izabere Srbijanac, pa da su mitropolit Amfilohije i vladika Kačavenda ODUSTALI, te je OSTAO Irinej....zbog ćega nije bilo potrebe da se izvlači po nahodjenju Duha Svetoga...ŠTO SAM JA ČUO DA SE DESILO (onako nezvanično).
    Medjutim NE TVRDIM NIŠTA, jer nisam čuo od Amfilohija lično, već više kao komentar, ali od ozbiljnih ljudi.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 04-09-13 at 14:36.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po nekim forumašima,bolje da je Beba ubijen zajedno sa Đinđićem.
    ccc...
    E kukavne opoziocione scene sa takvim stavovima.
    Koga Mugi šklapi i Bebe se boji
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://www.pobjeda.me/2013/09/05/bis.../#.Uilg7H_zicI
    Je li moguce ovo? A ja se sprdao prije neku godinu kad su uveli ovaj jezik tipa Cijetinje, itd. Znao sam da ovo ne moze da zazivi, samo nisam znao koliko mjeseci, godina ce da zivi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Je li moguce ovo? A ja se sprdao prije neku godinu kad su uveli ovaj jezik tipa Cijetinje, itd. Znao sam da ovo ne moze da zazivi, samo nisam znao koliko mjeseci, godina ce da zivi.

Oooohhhhh nije se lektor proslavio.
    Medjutim, zaživeće cnogorski i opstaće, koliko i bosanski, jer je jezik elemnat države.

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vektra izadje iz stečaja!

http://www.portalanalitika.me/ekonom...iz-steaja.html

Čestitam Brkoviću-ipak je on ozbiljan biznismen, koji je imao pokriće i koji je bio previše pohlepan, što im je inače univerzalna karakteristika.

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    A ti uzeo za primjer tekst iz Blica da izvedes takav zakljucak. Seems legit.
    Glavu dajem da je ovdje u pitanju neki translator koji "prevodi" ekavicu u ijekavicu, jer sto bi se mucili da pisu isti tekst dva puta zaboga. Ako ne, onda bas zbog takvih kao ti da bi davali komentare kako je Crnogorski "sprdnja od jezika". A ne znam ko bi ozbiljan ovakvo "novinarstvo" mogao da uzme kao bilo kakav argument za bilo sto...
    Last edited by Socrates; 05-09-13 at 09:56.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Po nekim forumašima,bolje da je Beba ubijen zajedno sa Đinđićem.
    ccc...
    E kukavne opoziocione scene sa takvim stavovima.
    Koga Mugi šklapi i Bebe se boji
    Ti to optuzujes naseg gradonacelnika da je lagao na sudu kad je rekao da nije udario novinara? Ode ti onaj stan... :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Ti to optuzujes naseg gradonacelnika da je lagao na sudu kad je rekao da nije udario novinara? Ode ti onaj stan...
    Ja samo vjerujem novinarima,čuvarima demokratije u Crnoj Gori,kakvi' Mugoša :-)
    Stan,više,manje,ko da je bitno.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Vektra izadje iz stečaja!

http://www.portalanalitika.me/ekonom...iz-steaja.html

Čestitam Brkoviću-ipak je on ozbiljan biznismen, koji je imao pokriće i koji je bio previše pohlepan, što im je inače univerzalna karakteristika.

Pozdrav,
    Vjerovatno od prihoda koji napravise poreski inspektori koji su konacili po aberu u objektu Brkovica u Becicima cijelo ljeto,sve u cilju ponovnog uspenja velikog biznismena i filantropa.
    Bone,opet se sprdas s`nama
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Vjerovatno od prihoda koji napravise poreski inspektori koji su konacili po aberu u objektu Brkovica u Becicima cijelo ljeto,sve u cilju ponovnog uspenja velikog biznismena i filantropa.
    Bone,opet se sprdas s`nama
    Što ti to pričaš? Kako se ti ti sprdaš sa mnom, iako očito ne poznaješ suštinu predmeta o kojem raspravljaš?

Da pojasnim:

Ili možeš raspolagati imovinom firme, ako nisi u stečaju, ili ne možeš,ako jesi.

Brković IMA SA ČIME DA RASPOLAŽE (da je samo "Jakić" i hotel i zemljište u H.Novom, na najlepšoj lokaciji-mnogo je!)-dakle, Brković ima na osnovu čega da traži kredite za dalje poslovanje jer je LIKVIDAN(kako nije u stečaju) i TO JE VELIKA STVAR ZA "VEKTRA" AD!

Pozdrav,
    PS

Porez je jedna stvar, a stečaj druga...jer stečaj nije bio zbog neplaćenog poreza, već na predlog CKB da se zabrani raspolaganje imovinom i dug prinudno naplati-t.j. da se uvede stečaj, a zbog duga prema toj banci.
    Last edited by Old Bone; 05-09-13 at 11:50.

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,913
    Thanked in
    2,783 Posts

Brković IMA SA ČIME DA RASPOLAŽE (da je samo "Jakić" i hotel i zemljište u H.Novom, na najlepšoj lokaciji-mnogo je!) i da traži kredite za dalje poslovanje jer je LIKVIDAN(kako nije u stečaju)
    TO JE VELIKA STVAR ZA "VEKTRA"

Pozdrav,
    I dalje veliko NISTA za HN.

Posted via Tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by starwalker View Post
    I dalje veliko NISTA za HN.

Posted via Tapatalk

Možda, ali sada ima šanse da Brković nešto i učini....najgore je kad nema nade!

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Najveca bogastva koja moze jedna drzava da ima,su mu data.
    I sve je sagorio,kamo srece da je i sam splamtio snjima u paket.

Dalje Bone,poenta je da je tim nesrecnim radnicima uplacen neki novac,a ja navodim kako taj vajni biznismen dolazi do novca,zloupotrebljavajuci drzavu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by Sidewinder; 05-09-13 at 15:46.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Najveca bogastva koja moze jedna drzava da ima su mu data.
    I sve je sagorio,kamo srece da je i sam splamtio snjima u paket.

Dalje Bone,poenta je da je tim nesrecnim radnicima uplacen neki novac,a ja navodim kako taj vajni biznismen dolazi do novca,zloupotrebljavajuci drzavu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Zavarivac auspuha je imao toliko sansi da bude, na papiru, najbogatiji Crnogorac, ali sta da se radi, ne bi mogao osrednji kiosk da vodi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bi li vi mene ubijedili da je bolje za H.N. i Rožaje da im gazda bude u stečaju?
    Pa ni tamo ni ovmo-ne možeš mu uzet nešto što je njegovo, a ne može da radi zato što je u stečaju....
    Čak i da je TOLIKO GLUP I NESPOSOBAN, KAKO NEKI OD VAS PRIČAJU, IMA ON PLAĆANIH EKSPERATA, jer u suprrotnom ne bi mogao da napravi tas novac.

Neki od vas non stop pričaju A POJMA NEMAJU O BINISU, O NAČINU KAKO SE VODI FIRMA, O FINANSIJAMA...pa se čovjek zapita da li da bude ozbiljan ili da se STVARNO sprda.

Kakve veze ima što je taj Brković pradavao auspuhe? Pola američkih binismena je takvo!

Aj budite pozdravljeni...i ne pričajte o stvarima o kojima ne znate na osnovu "wild guess"....i osjećaja za pravdu

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Kakvi su mu eksperti,takva je i g ovnara ostala za svima zajedno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Vučević igra ko da ga je Stiven Hokins pravio....tri ključne lopte mu prolaze kroz ruke...

...Na forumu me uče da je dobro za CG da je loše za HN da ostanu u stečaju kompanije Brkovića (inače baksuz pohlepni, što je tražio stotine milona kredita u vrijeme najžećše krize koju je svako video sem njega!)-iako mu je i progledano kroz prste za stečaj BAŠ ZATO DA PREPORODI KUKALI HN- (KOJEG UPROPASTIŠE POLITIČARI ZBOG POTPUNO NEVAŽNOG DOPRINOSA NEKOM APSTRAKTNOM SRPSTVU, KOJE PET PARA NE DA ZA TAJ ISTI HN, JER JE ON CG, PA MA SE HN OSJEĆAO "KOLEVKOM SRPSTVA")....

Svi se nešto trse da znaju, iako ne znaju, uče Milovana o nordijskim državama, Bone-a o pravu, MInja o moru itd.............SVE KAKO NE TREBA I KAKO NIJE NORMALNO!

Nikoga ne pozdravljam !
    Last edited by Old Bone; 05-09-13 at 16:43.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

U skladu osjecanja obaveze prema drzavi, ciji sam josh uvijek dio, morao sqm da reagujem na masovno trovanje a po svemu sudeci I hapsenje u beranama I okolini:

http://www.blog.osvijesti.me/cija-je...rovanje-ljudi/

Thanks Thanks Given 
    1,482
    Thanks Thanks Received 
    5,913
    Thanked in
    2,783 Posts

Možda, ali sada ima šanse da Brković nešto i učini....najgore je kad nema nade!

Pozdrav,

Ja bih Vas dobronamjerno zamolio (kada pominjete dostignuća vladajućih struktura i svih mogućih strateških znanih nam i neznanih partnera i faktora koji formalno djeluju za našu dobrobit, i u sferi poboljšanja opšteg standarda i imidža ove države), da se ubuduće držite konkretnih rezultata - finalnog, stvarnog, opipljivog proizvoda.. Jer potenciranje imaginarnih uspjeha i projekcija iz paralelnog univerzuma je bliže posprdavanju sa zdravim razumom nego nekoj ozbiljnoj spiki koju nam se eto trudite prodati.

Bi li vi mene ubijedili da je bolje za H.N. i Rožaje da im gazda bude u stečaju?
    Gazda? Grad ima gazdu..

Lijep pozdrav
    The more things change, the more they stay the same.

Page 475 of 666 FirstFirst ... 375425465471472473474475476477478479485525575 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)