Sinoc u Bar zaustavlja nas interventna (bjehu neke puskice pud nas obrnuli) stajemo mi i kaze tip napustite vozilo ispretresase nas vicu, derinjaju se (ka' na film scene), ne nadjose nista i pustise nas.
Sinoc u Bar zaustavlja nas interventna (bjehu neke puskice pud nas obrnuli) stajemo mi i kaze tip napustite vozilo ispretresase nas vicu, derinjaju se (ka' na film scene), ne nadjose nista i pustise nas.
Šteta što nije bio sa tobom Fabia_Elegance da im opalite po dvije šake, isprebačate ih sa noge na nogu i napišete im kaznu što su visoki...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
TAKUMI
Niti sam "prska"kojei se sprdam sa vama
Znaš li koliko je u svijetu bilo slučajeva da putnik upuca policajca jer se uspaničio iz nekog razloga npr. ako ima potjernice za njim, dosta droge pa čak i ako je ilegalac ?
Kad nisu zatamljena stakla policajac VIDI broj putnika i kako se ponašaju
Upali tu praznu tikvu barem minut-dva dnevno.
Možeš i sad zatamniti stakla ali moraš imati atest da nisu zatamljena preko neke(pojma nemam koje) granice.
Kad sam već kod boje i zatamljenja u Srbiji je donešen zakon da boja auta mora biti takva da refleksija sunca ne prelazi neku(pojma nemam koju) vrijednost
Znači ko uđe u Srbiju sa ovim:
Izaći će koju stotinu € lakši
PS.
Ako je kako kažete taj zakon usvojen zbog Duška Jovanovića kako to da taj zakon postoji u svim državama EX YU ? :stupid:
Last edited by Rakun; 02-09-13 at 16:17.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
da si se vozio u jednoj 123ci sa mnom prije 15ak godina shvatio bi(lik je zatamnio stakla zbog švercovanja), tu ti treba autopilot...
She is only here to annoy herself!
TAKUMI
Pa vili gansteri ne kupuju auta koja su fabricki zatamljena,to policajac razaznaje pa ih ne dira
Fabricki nikad nemaju zatamnjena prednja dva samo pozadi i to odredjeni procenat.
f6
Dobro, i zasto ja onda ne smijem onda da zatamnjim zadnja stakla, folijom?
TAKUMI
ko kaze da ne smijes? ... salim se, ne smijes zato jer je muka nekome da sjedne 3sata i napises par slova u zakon o bezbj saobracaja ili donese neki akt. lakse je da napisu ne moze.
f6
Ne kuzim.
TAKUMI
>mrgreen>
Šta mu to visi na retrovizoru ?
Stvarno smijesno ako ne vidis da je on potamnio stakla u paint.
But if you never try, you'll never know..
Ovi policajci na motore su ovdje ispred Pobjede svaki dan. Ne znam za sta love da li za semafor ili pjesake ili nesto trece ali imaju zestok promet zrtve svako malo.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vataju za pjesaka,prolazak kroz crveno(tu je redovno) a i tu im je ladovina nausput![]()
Aaaaa, da pucam u vazduh.
Još kad bi postavili jednog kod pok. hotela CG i obavezno jednog kod T-COMa gdje zbog retarda, koji ne kapiraju dvostruki semafor ili su đubrad bezobrazna (*********** im materina za vazda) redovno propustim zeleno kad hoću da skrenem lijevo
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Ako vozač ne plati kaznu, iznos će mu biti odbijen od plate
www.vijesti.me/Vijesti/147389-clanak-147389
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cuo sam. Koma, ali uce od kapitalaca.
TAKUMI
There are currently 94 users browsing this thread. (1 members and 93 guests)
Bookmarks