nije glup nimalo jer seljaci toliko zacrne stakla da ne vide danju nista a ne nocu
nije glup nimalo jer seljaci toliko zacrne stakla da ne vide danju nista a ne nocu
She is only here to annoy herself!
Folije su uvjek bile protivzakonite, a to što je policajcima crno da zaustavljaju zbog toga ili što je još vjerovatnije ne znaju za to, je druga priča.
Znam jer kad sam kupio prvo auto prije jedno 15 godina htio da ih stavim(šta ćeš, ja mlađahno momče uz konstantni pritisak da postanem Zabjelčanin).
I rekli su mi da je protivzakonito iz dva razloga:
-Ne vidiš ni bijele kobile dok voziš noću
-Ako te Policija zaustavi Policajac koji prilazi kolima mora da može vidjeti unutrašnjost kola(dok prilazi)
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Last edited by Rakun; 02-09-13 at 00:12.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
jes to pise u zakon tim rijecima 'nadlezno lice mora vidjeti unutrasnjost kola dok prilazi istim' hahahahahahahhaahah
Originally Posted by my name is ...
poslednji u nizu napada kada su napadači korisitli zatamnjeno auto desio se 2004g kada je ubijen novinar Duško Jovanović, a napadači su koristili zatamnjenog Golfa 3, što je bio jedan od okidača da se uvede zabrana folija 2005g kada je na snazi stupio novi zakon o saobraćaju a stari iz doba SRJ/SFRJ otišao u penziju... prije toga sam imao u porodici zatamnjeno auto od 2000 do 2005.
šta se dešava kad ti stigne poziv zbog saob.prekr?
nothing comes from violence and nothing ever could
ja pojma nemam, kad uzmem, viđeću što je...na kućnu adresu je
nema potrebe za 4 minuta ukupno izlazis. "svi navodi iz prijave su netacni"
Sudija ce da ti zakaze novi termin dje ce zvat policajca koji ne dodje nikad.
aha, a ako izvadi snimak?![]()
Zna li neko možda koja je procedura da prevedem auto (tablice) sa CT na PG? Auto je registrovan na momka sa Cetinja od koga je kupljen prije tri godine...
Meni je stiglo da dodjem tamo u oktobar nedje, fun
Jos prijatelja advokata da povedem i idemo...
rm -rf /
e onda ce bit cupavopasat te ufatio?
pa onda kazi kako sam ti ja rekao djaole.
ahahahah čuješ li ti, snimili su
sto si ti to radila kad te snimiseNe znam onda, ako su prilozili sliku platices kaznu.
Guzice, izbriši PM...
![]()
evo, izvinjavam se
Ako si napravila prekrsaj, ne znam cemu cigansanje, no plati i cuti, i drugi put pazi kako vozis ZENO. :mrgreen:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks