Nije los taj, za italijasko trziste. Ima 192 KS, i ide kao kreten!
Nije los taj, za italijasko trziste. Ima 192 KS, i ide kao kreten!
TAKUMI
Polomila mi se rucica(kvaka) za otvaranje kasete(glove box) u autu, tj. kada sam htio da je otvorim rucica sa vrata kasete mi ostade u ruci.
Da li ima neki majstor u PG ili DG koji bi mogao da otvori kasetu, da ne bi morao citavu kasetu potpuno da slomim ?
A auto je ?
f6
Preporuka za majstora za renault vozila? U pg .
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Radi li elektroniku?
In vino veritas
kakvi su ovi disel aditivi za CR motore. treba li to sipati ?
smece.
za CR motore sa pritiskom preko 1000bari,to nece oprat i ocistit obicni aditiv koji sipas veruj......
1000bari pritiska sjece prse i ruke veruj vidio sto sta....
na ovaj aditiv sto sam ja sipao nigde ne pise da je za ciscenje , vec sluzi da obezbijedi duzi radni vijek pokretnih djelova motora, manje habanje povrsina i omogucava miran i stabilan rad motora .
Videcemo sta ce biti![]()
Nema to veze s mozgom.
TAKUMI
jasta prvo sto se desi kad uspes aditiv u rezervar agensi koji se rastvaraju u gorivo tako i mulj i talog koji imas nakupljen hiljadama km sve to se pokrene i ide u filter poslije u pumpi visokog pritiska i zatim u sve injectore-dizne ....
a ne bi ga valjda prodavali da je vise stetan neko koristan![]()
Ko to kaze?Pa nase gorivo je toliko dobrih auta unistilo...sto pumpe od goriva sto dizni,a sve to kosta mnogo mnogo,tako da nista ne cudi
Ja imam jedno pitanje koje se na neki nacin odnosi na auto.
Kako mogu pokrenut proceduru dodjeljivanja Nobelove nagrade liku koji se sjetio da u ukrstenici sa slikom Ivana Bosiljcica, u polja koja treba da sadrze njegovo ime, upise - FIAT MULTIPLA?
Hvala
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a ti kao resavas ukrstene?
:lolblue:
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Bookmarks