danas uzasno los ping........![]()
ka sva rabota telekomova . za odredjene se uvodi i za nikog drugog , ne zanosite se
danas uzasno los ping........![]()
Last edited by mmmm; 12-08-13 at 13:24.
Ako imate skupstinu stanara ne trebaju potpisi. Ako nemate, moraju svi stanari biti upoznati sa tim, da bi se izbjegla situacija da neko rasceruje radnike kad krenu da sprovode optiku. I treba jedna osoba, ispred stanara kao podrska prilikom radova ako neko krene da se buni.
Uzimanje servisa je dobrovoljno i nije ogranicavajuci faktor. Naravno sto ima vise zainteresovanih tim bolje. Npr ako je svaki 4-5 covjek zainteresovan, velika je vjerovatnoca da ce se uvesti optika sto je brze moguce.
S obzirom da preko 25000 stanova u Podgorici, Niksicu, Cetinju, Kotoru, Budvi, Baru, Herceg Novom, Bijelom Polju ima priliku da uzme optiku, mislim da se ne moze pricati o nekoj malicioznoj selektivnosti.
Jednostavno, gradjenje nove pristupne mreze nije ni malo jefitno, zato traje dugo i ide po fazama.
Updatuje li se mapa optike na sajtu T-coma?
Slabo
Ako na ruteru blinka lapmica lost i nemam neta, da li je problem za prijavu kvara T Comu ili..?
Restartovah ga ali bez efekta
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Ugasila se i ponovo imam net ...hvala svima na pomoci
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Par mjeseci od ovog posta još uvijek imam probleme sa istim stvarima (liše downloada koji se stabilizovao nakon par nedjelja i sad ide očekivanom brzinom).
Youtube video (pa čak i one od po minut ili kraće) ne mogu da odgledam bez višestrukih prekida i automatskog redukovanja rezolucije po nekoliko puta. Streamovi uopšte ne funkcionišu.
Ove probleme nisam imao sa DSL-om i počeli su od dana kad mi je ugrađena optika, pa sam prilično siguran da mogu da imaju veze isključivo sa tim. Da nije neko našao rješenje bilo kakve vrste?
Ne bih ni pitao ođe da nisam totalno očajan i iznerviran do bijesa. Restartovao sam ruter u proteklih par mjeseci bar nekoliko desetina hiljada puta i provjeravao brzine interneta na različitim platformama, ta laička (ne mogu da ih nazovem nikako sem tako) 'rješenja' na koja sam upućivan i od strane helpdeska sa foruma i od strane službe sa 1500 su me učinila samo abnormalno sluđenim.
Ako neko ima rješenje ili makar zna u čemu je problem samo molim da mi kaže da makar počinem više.
Imam optiku a moram da idem do komšije da gledam fudbalske utakmice, osjećam se kao idiot.
Last edited by Čika Džo; 18-08-13 at 13:15.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Aha, sad vidim da nijesam sam.
Tim gore. Drage kolege, praštajte što pitam nešto o čemu se pričalo naširoko.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
kkao bjese user i pass za huavei ? nesto admintelekom i telekomadmin?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
guest, helpdesk,
imam problem - ne radi mi fax otkad sam presao na optiku. trazio sam da mi se aktivira druga linija/drugi broj i vidim da sam ga dobio (kad udjem u podesavanja rutera na voip pod broj 2. stoji novi broj telefona). kad iz rutera iznacim direktno kabl do u fax masinu nista..ne reaguje.
Laciale, prebaci telefon u drugi ulaz pa vidi da li radi telefon, na taj ulaz dje hoces faks.
Nama normalno radi faks na drugom broju, sa tim da mi imamo dvije telefosnek uticnice, pa nam kabal iz routera ide u jednu uticnicu pa iz nje ide na sprat na drugu uticnicu na kojoj je faks. Ako je tebi blizu, spoji direktno faks na router ako pomocu telefona utvrdis da radi.
probao sam i ne radi telefon na TEL 2 ulaz samo na TEL 1.
Danke lejdi montenegrina.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Zna li neko koliko se ceka na ovu opremu...u stanu su mi odradili sve a evo cekam jos da dodju da mi donesu taj ruter
9 dana ?
Nemam riječi kojima bih ovo opisao...
Stavili mi ruter, i otisao ovaj iz T- com -a ja provjerim brzinu,kad ono umjesto 20 mb samo 5 mb...
Zovem podrsku a oni mi kazu poslace nekoga da pogleda...Zvao sam i ovoga sto mi je radio ali kaze ne moze da dodje prije ponedjeljka![]()
Na kom si serveru mjerio.
www.speedtest.net
Izaberi dubrovnik ili budimpestu
Zar ne treba zagreb? Tako je Sale uvijek govorio
Vidim da ovdje taj server niko ne pominje ali meni daje najbolje rezultate - VeratNet Beograd.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks