http://support.wondershare.com/how-t...t-want-to.html
jel ovo pravo uputstvo za rootovanje tel? mogu li sta zeznuti ako sam budem to pokusao?
Nema veze, mozda ima nesto. Ako ne kucaj na google rom list for taj model
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
http://support.wondershare.com/how-t...t-want-to.html
jel ovo pravo uputstvo za rootovanje tel? mogu li sta zeznuti ako sam budem to pokusao?
Tu es mon héro!
Nexus one
Tu es mon héro!
Kucaj na google how to root nexus one xda, i tamo ce ti iskocit najbolje, obavezno preko xda sajt
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ima li neko iz nk da mi ovo odradi, ovo je jad koliko ima ovih cuda![]()
Tu es mon héro!
Ko o cemu...
Danas mi je u jednom momentu pokazivalo da je sd kartica potrosila 24% baterije. Nakon toga sam sve izbrisao sa nje, posle nekoliko sati je bilo 27%, a nakon unmounta i jos nekoliko sati pise ovo sto je na slici.
Ima li neko ideju sta moze biti problem?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Inace su mi sve slike i muzika bile na kartici, a ujedno je porastao procenat za Media, iako sam u medjuvremenu samo razgovarao
Do roma ti je to. Flasuj drugi
Jos kad bih znao kako se to radi
Telefon mi nije rotovan i uradio sam update na 4.1.2
evo ti, samo nemoj ja da ti budem kriv ako sto bude![]()
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1324227
Ove aplikacije na PlayStore, "Batery Saver", "Batery Saver Pro" i takve tog tipa sa slicnim imenima, da li smanjuju potrosnju baterije, jesu li efikasne i prije svega sigurne za skidanje i installiranje i funkcionisanje telefona? Nije da nisam zadovoljan sa baterijom, ali bih volio da mi traje malo duze.
Najkraće - NE.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ništa ti te aplikacije ne trebaju u životu
Last edited by Jocker; 29-08-13 at 22:17. Reason: Typo
Citam ono u REVIEWS dolje ispod aplikacije, svi hvale na sva zvona kako im baterija druze traje, pa reko' cisto da provjerim![]()
Punio sam izgasen android tablet od 1:30-7:00 AM, sa 0% je napunio svega 52% za 5:30h, a dok je upaljen kad mu stavim svijetlo na min, iskljucim wifi i auto rotaciju, vidno brze puni, ali isto sporo, sporije od npr. SGS3 ili Note2.. Sto mi je radit, da probam punjacom od note2, mada je slabiji od njegovog fabrickog, note 2 ima 5v 1A dok ovaj ima 5v 2A ..
da li koristis originalni kabel od tog tableta?
Taj nastavak ti je pravio problem. Ja sam probao da moj punjač produžim sa USB-om od 2m i duže se punila baterija. Znatno duže![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Probao sam da punim sa mojim punjacem i kablom od note2 i rijesilo mi je problem, hvala u svakom slucaju..
P.S. Nema nacina da se napravi google play da aplikacije budu dostupne za nasu zemlju?? Konkretno me interesuje Real Football 2013, skinem apk + Data, ali kad je instaliram, u Android>Data nema instalacionog foldera gdje bih mogao da smjestim data fajlove da bih mogao da igram, stalno mi trazi da ostatak skinem sa gplay-a..
Bilo je price ranije o ovome ali ako ima neko voljan da mi objasni opet kako i sta da instaliram da bi izbjegao ono aplikacija nije dostupna u vasoj zemlji.
Telefon nije rotovan da se zna
Budućnost
Aptoide skini sa google playa. Tu s ti sve free apps
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks