Da li si bio u kolima u ta tri puta ? Nešto sumljam, znači vjeruješ na riječ trima curama da nisu napravile prekršaj !! NE SPRDAJ SE.
Vozač sam 15tak godina i oba puta kada sam kažnjen sam napravio prekršaj,pogrešno prestrojavanje i prekoračenje brzine, jeste da je bilo 2h uveče i jeste da sam vozio samo 60 preko krivog mosta ALI TO JE ČINJENICA PREKRŠAJ.
Takođe su me kod podvožnjaka prema SA ufatili nekoliko puta u blago alkoholisanom stanju(naduvao sam 0.46 ) i pustili su me. Pošto sam istovario tadašnju curu na Stari kupio sam neke sokove i 2-3 velike Milka čokolade, vratio se do njih i častio ih što su me pustili.
"Svaka čast, niko se nije śetio"
Od tad su me pustili barem 5 puta.
BUDITE LJUDI, PA ĆE I ONI BITI LJUDI. Mislite da je njima bio životni san da kažnjavaju kojekakve budale ?
Sent from Rosetta Stone using Chisel
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Što se tiče magičnog broja 83 tu oni nisu krivi, krivi su oni što šteluju aparaturu i kadar koji bira tu firmu, tj u dogovoru sa njom možda podiže vrijednost izmjerenog. Kažem možda, jer ni mi ne možemo bit sigurni 100% da li je brzinomjer u kilometar tačan, kolika je brzina bila kad nas je snimio a kolika kad smo pogledali u kazaljku itd. sve su to neke sitnice koje mogu bitno da utiču. Ne znam, mene su gomilu puta snimili da sam preša 4-5km dozvoljenu ali me niko nije zaustavio a kamoli pisa kaznu. A da je bila 24-25 siguran sam da bih je popio.
BTW stigli su novi radari im, valjda bi trebalo da imaju i mogućnost fotografisanja vozila koje prekorači brzinu.
Policija kaznila tvoje drugarice u TRI odvojena slučaja i ti bi ruku u vatru da nisu napravile nikakav prekršaj !!
Znači ruku bi u vatru
da su se vezale (teško )
da su išle maksimum 50 na sat (nema šansi)
da se nisu pogrešno prestrojile
...
Jesu "sitniji" prekršaji ali su PREKRŠAJI !!!
PS.
Živim u Podgorici ili nisi primjetio da sam pisao o podvožnjaku kad se ide prema STAROM AERODROMU.
Kad je mene kaznio za 60 NA SAT NA PUSTOJ PRAVOJ ULICI sam se naravno ljutio ali je ČINJENICA da sam napravio prekršaj
Poenta citave price je da Policija nije tu da pise kazne, nego da odrzava normalno odvijanje saobracaja.
Ali posto nam je kasa prazna poceli su da pisu kazne zbog losih frizura i grdnih patika.
E kakvi su to posr*ovim, jutros mi napisase kod metalke kaznu za pjesaka, neka baba samo sto je zagazila sa strane sat kule da predje ka metalci, a ja od pejtona ka centru, i sad sam ja trebao da cekam nju da se doguzelja sa pocetka pjesackog na bulevar od 4 trake, i komentar policajca je bio "a moraju i oni da zive"?! Istovarim se na sve saobracajce ovoga grada.
Iskljucenje mozga samo osta.
Ma koliko ti teško bilo da prihvatiš, kriv si.
21. Obaveze vozača prema pješacima
Član 97
Ako je saobraćaj na pješačkom prelazu regulisan svjetlosnim saobraćajnim znakovima ili znacima ovlašćenog policijskog službenika, vozač je dužan da vozilo zaustavi ispred pješačkog prelaza kad mu je datim znakom zabranjen prolaz, a ako mu je na takvom prelazu datim znakom dozvoljen prolaz, vozač je dužan da propušti pješaka koji je već stupio na pješački prelaz.
Ako se pješački prelaz iz stava 1 ovog člana nalazi na ulazu na bočni put, vozač koji skreće na taj put dužan je da skretanje izvrši na bezbjedan način i da propušti pješaka koji je već stupio ili stupa na pješački prelaz ili pokazuje namjeru da će stupiti na pješački prelaz, a po potrebi, da zaustavi svoje vozilo.
Ako na pješačkom prelazu saobraćaj nije regulisan uređajima za davanje svijetlosnih saobraćajnih znakova niti znacima policijskih službenika, vozač je dužan da prilagodi brzinu vozila tako da u svakoj situaciji koju vidi ili ima razloga da predvidi može bezbjedno da zaustavi vozilo ispred pješačkog prelaza i propušti pješaka koji je već stupio ili stupa na pješački prelaz ili pokazuje namjeru da će stupiti na pješački prelaz.
Vozač koji skreće na bočni put na čijem ulazu ne postoji pješački prelaz dužan je da propušti pješake koji su već stupili ili stupaju na kolovoz.
Ako su u slučajevima iz st. 1 do 4 ovog člana pješaci djeca, nemoćna lica, slijepa lica koja se kreću uz upotrebu bijelog štapa i/ili psa vodiča, lica sa invaliditetom koja se kreću u invalidskim kolicima ili za kretanje koriste druga ortotičko-protetička pomagala, vozač je obavezan da zaustavi vozilo i da ih propušti.
Vozač ne smije vozilom da presijeca organizovanu kolonu pješaka koja se kreće po kolovozu.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Od juce/prekjuce su rekli da je pojacana kontrola.. Ako pjesak zakoraci na pjesacki, moras da mu stanes skroz na drugu stranu i da ga cekas..
Inace, ostao sam bez vozacke i samo cu reci kakvi su to smradovi.
But if you never try, you'll never know..
Tačno tako, Policija je tu da održava normalno odvijanje saobraćaja. To važi kod normalnog naroda tj. naroda koji se već ukultivisao zahvaljujući KAZNAMA. E, to što smo mi bizgovi koji će se radije uzdati u svevišnjeg da ih neće zaustaviti policija umjesto jednostavnog vezanja pojasa je naša "posebnost". Šta reći kad su jedno vrijeme bile popularne majce sa nacrtanim pojasom !!! Lakše je kupiti majcu i nositi na sebi ružno nego poštovati zakon pomjeriti ruku i zakopčati kajš
Da li je toliko teško pomjeriti prst 2 (slovima DVA) Cm kad se prestrojavate u drugu traku, pa čak i kad skrećete ?
Kad vam je teško vi platite, da bog da se naplaćali dok ne naučite
Kriv si i njegov POSAO je da ti napiše kaznu. Napisaće ti je i drugi i treći pa možda i četvrti put, petog puta ćeš voziti kako treba da se vozi.
Ponavljam, pješake bih odirao od kazni kako su bezobrazni. Da se pitam i njima bi se uzimale štetačke dozvole a.k.a. lomljenje noga
Last edited by Rakun; 28-08-13 at 15:32.
Ne sprdajte se da vas zamolim vi, postovaoci zakona. Da oni tu stoje da ja ne bi ugrozio saobracaj onda ne bi rijec progovorio, ali s obzirom da se zna da su tu da bi napunili kasu i kaznjavaju za presmijesne situacije, jer je drzava u kanalu, tj da pljackaju narod, onda cu naravno da se iznerviram i da ih iznapusavam. Ugrozio sam tu zenu koja je bila 10m od mene, priznajem, kriv sam, ne znam je li joj ta situacija bila bas stresna, moracu da se raspitam.
Iskljucenje mozga samo osta.
Rakune, pratim neke zadnje tvoje postove, moze se reci desetinu istih. I moram da te pitam, za koga ti navijas, za nas ili za njih?![]()
za medjeda![]()
She is only here to annoy herself!
Kakve veze ima to sa tim što si ti prekršio zakon ?
Da li si prekršio zakon - po TVOJIM RIJEČIMA JESI
da li su te oni kaznili da bi napunili kasu ili zato što ti je Venera retrogradna je potpuno nebitno
Navijam za nas. Da se naučimo ponašanju što se najefikasnije postiže KAZNAMA, a što se postova tiče UVJEK sam pisao/pričao "Ni po babu, ni po stričevima".
Samo čekam da krenu da udaraju pješake po novčaniku, a pogotovo one koji bacaju đubre gdje mu nije mjesto. I onda će mi biti sve taman
Last edited by Rakun; 28-08-13 at 16:24.
mene X puta nisu zaustavili za brzinu preko 20,posebno presretaci,a opste je poznato da tahograf servis koji im bazdari radare moze da namjesti da pokazuje vise nego sto je.Cist primjer tahografservisa u niksicu(jedan jedini) kad mi je bazdari tahograf na sprintera pitao me ocu li da pokazuej 10-15km manje zbog policije.Toliko o tome
Zasto citas ono sta tebe interesuje?aj procitaj malo bolje,tebe je u glavu samo prekrsaj prekrsaaj prekrsaj.Oces reci da ti ne pricas na telefon dok vozis?da se nikad nisi nepropisno zaustavio?Ciste gluposti,svi pravimo prekrsaje,SVI.Samo je pitanje uhvate li nas ili ne
Sto se tice ovih prekrsaja za drugarice,oduzete su im vozacke sa magicnim brojem 83 u zoni 50 km/h iako su isle ispod te cifre
On je na strani pametovanja,mijenja herculesa
Brzinomjeri u kolima uvecavaju 5-6 km/h,sto moze dosta ljudi spasit kazne.Tako da nebi bilo lose da imate neki tel sa gps-om ili navigaciju da vam mjeri brzinu.
Čitam ono što mene interesuje ?! Ja pročitah i odgovorih na svako slovo tvog posta.
I naravno da mi je kad se priča o ovoj temi u glavi samo prekršaj, prekršaj i prekršaj, vidim da bi ti da kršiš zakon i da te ne diraju
NE. Nikad ne pričam na telefon dok vozim.
DA. Nepropisno sam se zaustavljao gomilu puta do sad (obično upalim sva četiri i ostavim upaljeno auto da me pauk ne bi dizao)
NE. Nikad se nisam nepropisno parkirao i po cijenu da se parkiram 300 m dalje od cilja.
DA. Idem 60km/h kad je prava ulica i puca mi pogled 300 m na praznu ulicu
I najvažnije. Da me uhvate i kazne BILI BI 100% U PRAVU
U zoni 50km/h !!! Vidim vozač i'po si kad naglašavaš "u zoni 50km/h" Cijela Podgorica i sva naseljena mjesta su zona 50km/h
Last edited by Rakun; 28-08-13 at 17:21.
Aj da vjerujem. Mada je to koliko mi je poznato u sklopu podgorice, a nešto mi je čudno da su se naši trudili da postave dodatni i u principu bespotreban znak
A je li ko kaze to da se kaznama postize ista ??? Ti? Vec smo raspravljali dovoljno puta kojim nacinima i kad je trebalo to raditi a sto se tice kazni, zar se do sad nesto be bi postiglo da stvarno te kazne imaju vajde.
I jos jedna stvar, pricas da nije bitno iz kojeg razloga pisu kazne, pa kako nije, pisu ih kasu da pune a ne mir da zavedu, zasto bi se s takvim necim mirio?
A ja sam ih licno hvatao, znaci ne poznanici, da pokusavaju da mi uvale za prekoracenje kaznu, i naravno na kraju se zavrsi s tim da sam se izvukao. *****.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sate sate sate
Pored tog bulevara se nalaze kuce (a tu je blizu i vrtic) tako da sve preko 60 Km/h brzo na tu dionicu.
Aj da si rekao od Zetatransa do Naseg diskonta kod kruznog dje je 40km/h ogranicenje tu nema kuca niti nista ZIDOM ogradjeno na onaj podvoznjak 40km/h ??? E tu trebaju da se zapitaju zasto nije barem 50 ili 60km/h kad nema zive duse onamo? Onamo realno do 80km/h mogu da stave komotno a da ne ugrozavaju nikog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks