Kod Zorana u BG. Ima sve, novo i polovno.
Zna li neko dje bih mogao nac djelove za Jeep Grand Cherokee,1998,far,stop i sl?
Polovni,novi.
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
Kod Zorana u BG. Ima sve, novo i polovno.
TAKUMI
Pg.,Cg.?
Послато са GT-S7562 користећи Тапаток 2
Ima li šanse da nije tako? Ne sjetih se da pitam kada sma regitrovao auto...
Da ne znaš šta može biti na w210 -e200 1998g, pali se lampica ESP i motor trese. Auto se ugasi i upali odmah psoliej i normalno radi. ovo se dešava jednom mjesečno, a auto se vozi svaki dan.
Sto se tice smarta,gledao sam dosta crash testova i pokazao se fenomenalno,a za ostalo ti ne bih znao reci
gde u podgorici ili okolini ima stelovanje sekvent plina ?
koje auto ?
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Reklamirao sam farove u roksped. Nisu bili srecni jer imam aftermarket stopove, i nisam lakirao auto kod njih? Izgleda da ni banalne stvari ne smiju da se rade van ovlaccenog servisa. Kako bilo, slikali su i poslali u Beograd (nisu prijavili stopove)
Razlog ne znaju, ali navode kao jedan moguc je da se tokom zamjene sijalice, nije postovala procedura - a to je da se treba prekriti krpom far zbog temperaturnih razlika u faru i spoljasnjoj sredini, ako sam dobro shvatio. Da li neko zna malo vise o tome?
Zvah da provjerim (jer nije moje) i u pravu si bio.
Šta može da znači ta lampica. Auto se ugasi i motor trese, odna se ugasi i upali odmah poslije i normalno radi. Ovo se dešava jednom mjesečno, a auto se vozi svaki dan..
Ovom se ovo dešava na C klasu w202 , mada je ista lampica i instrument tabla i na w210
@Cena
Neka ga zvekne neki dzip, pa ces vidjet kako je strasan
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Renault
ne nego neka sleper zvekne u dzip pa ces vidjet...cujes poredjenje
History comes to life when you get involved and do it yourself.
ovo se ***** odma isprevrce i cao
Renault
Malo sam blesio po google-u oko te sigurnosti smarta itd..
Uglavnom ima celicni okvir, isti kao sto se koristi u autima za reli itd... Tako da je sigurniji od vecine drugih auta.
Uglavnom se zale na mjenjac i da se dosta cuje motor u kabini.
S njim kad se sudariš, kada si s bicikla pao...
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Bolje imat no' nemat....
Smart je proglasen kao najsigurniji auto po svim testovima.. Gledah to bas prije par godine i cudih se..
But if you never try, you'll never know..
sto moze biti ovo- kad skrecem udesno, pocinje neko lupanje pozadi, tocak najvjerovatnije... prestaje poslije nekih 50/100m kad ispravim volan ?
auto je prije neki dan malo cuknut pozadi, tada se ovo pojavilo...
Boljevic
Neces ti, al ce tebe neko zguzit
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
a nema jos boljewic passat 4 1997 1.8 20v
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks