Moze ako ga Brna pozove
Može li ući u reprezentaciju s'obzirom da nije igrao zadnjih godinu dana ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Omladinci bolji od Srbije u Staroj Pazovi
Srbija – Crna Gora 1:2
Stara Pazova – Trening kamp FSS. Gledalaca: 200. Sudija: Igor Stojiljković (Srbija). Strijelci:Ilinčić u 28. i Vladan Karadžić u 35. minutu za Crnu Goru, Sergej Milinković-Savić u 81. minutu za Srbiju.
Žuti kartoni:
Danilo Šarkić, Miloš Milović, Vladan Karadžić (Crna Gora).
Srbija: Rastko Šuljagić, Nemanja Jakšić (Branko Jovanović), Nemanja Antonov, Sergej Milinković Savić, Milan Jokić (Miloš Zukanović), Nikola Maraš, Veljko Simić (Danilo Pantić), Saša Zbjelar, Stefan Ilić (Andrija Živković), Milan Spremo (Georgije Ilić), Srđan Babić.
Crna Gora: Marko Kordić, Andrija Vukčević, Danilo Šarkić (Miloš Milović), Marko Kažić (Ivan Prančić), Idriz Toskić (Ilija Tučević), Marko Ćosić, Mirnes Pepić (Stefan Nedović), Vladan Karadžić (Lazar Lalošević), Nemanja Cavnić (Jovan Baošić), Marko Ilinčić, Žarko Grbović (Milan Vušurović).
Simon namjestio go Škuletiću protiv Šerifa.
Bijo si poziw koi se neodbija
Usao na pocetku drugog poluvremena. Izgleda da se uozbiljio Simon, valjat ce nam u Poljsku itekako.
Klupa Vojvodine
Na 0:30
Last edited by filip__pg; 22-08-13 at 22:36.
Zvat ga obavezno
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
A i Škuletić je iz DG no nek je zdravo, nikakve veze nije ima sa Srbijom sem što mu tajo mozak ispra(a bogme se isti okoristio od države i vlasti pa nek srbuje-tajo mu).
Tomasevic i Bojovic su debitovali za svoje timove u zadnjem kolu i igrali svo vrijeme.Prvi u pobjedi protiv Sarlroe a drugi u porazu od Anderlehta.
Vujadinovic je i dalje nas fudbaler koji provodi svo moguce vrijeme na terenu, na svakoj utakmici igra svih 90 min.
Drinčić pregovara sa Partizanom
Edit: Ipak je demantovao, nista od toga.
“Priča da dolazim u Partizan nema veze sa životom. Ne postoje šanse da se nađem u Humskoj. Nije mi jasno odakle je potekla cijela priča u vezi “crno-bijelih“ i mene. Niti je mene Partizan zvao, niti sam ja zainteresovan“, rekao je Drinčić za SPORTAL.RS i objasnio:
“Imam važeći ugovor u Krasnodaru i sigurno ostajem i dalje ovdje. Ne postoji nikakva dilema. Nisam ja potreban Partizanu, a niti postoje šanse da dođem“, jasan je crnogorski reprezentativac.
Last edited by filip__pg; 23-08-13 at 22:26.
Bonja posle par kola vise ni na klupu...
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Pekovic zuti karton u 43 minutu![]()
Ivan Vukovic dao gol
PONOVO je Zdravko Mamić pozvao Cicu Kranjčara da pješke krene prema Maksimiru, ali samo ako prestane piti. Dinamo traži trenera, omiljeni Cico vječni je kandidat, ali njegove navike Mamiću nisu po volji. Evo što kaže bivši izbornik:
"Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati! Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu", rekao je Kranjčar za Sportske novosti.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
kako rece jedan ovdje kada se moze pisati o bivsim igracima sto da ne i o bivsim trenerima. pa eto nesto i o njemu
Basa od prvog minuta kao i Zverotic koji izgleda igra na poziciji lijevog beka ovu utakmicu
E neka su vise smjenili trenera.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/beciraj-strijelac-za-dinamo
Sad ce malo teze iz saveza da objasne igranje Kasalice.
umuntu ngumuntu ngabantu
Jovetic i ovo kolo propusta,nema ga ni na klupu
Danas i Djordjevic upisa 30 minuta za Twente protiv Vitesea.
Simon odigrao 60 i kusur minuta. Mislim da ce nam sredina definitivno biti Zverotic-Boskovic-Krkotic-Simon.
Ljudi vidjeh konobara na Kamenovo isti ali potpuno isti Milan Jovanovic, ispostavilo se da se preziva Jovanovic ali zove Slavko![]()
Broj 25 na spisku - FILIP KASALICA tamtananararam. Nadamo se da neće imat potrebe da ulazi i pokazuje nam svoju vještinu pokušaja pretrčavanja igrača i padanja pri prvom kontaktu.
Mislim da prvih 11 nisu nikad bili izvjesniji: M. Božović - V. Božović, Baša, Džudović, Savić - Zverotić, Drinčić, Bošković, Vukčević - Jovetić, Vučinić. Pa što ko ponese.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
http://www.cdm.me/sport/fudbal/povra...ovic-otpimista
Sve je to u redu, samo mi jedno nije jasno vidjevši da je Igumanović na spisku. Budući da znamo da nam je lijeva strana problematična, a kako Jovanović nema klub i Volkov pauzira zbog žutih, nije li onda bilo logično da Igumanović bude pozvan za meč protiv Bjelorusije? Ja u startu ne krivim Brnovića za to jer ne znam pravi razlog, ali sam (priznajem naivno budući da Vlaisavljević nesmetano obavlja funkciju selektora mlade reprezentacije) vjerovao da će neko od novinara postaviti to pitanje.
Dick Laurent is dead!
Mislim da ce ipak Simic igrati lijevog beka.
Ako odigramo kao u Ukrajini dobijamo sigurno.Znamo da su mnogo jaki na sredini i u napadu, ali da im je odbrana slabiji i sporiji dio tima, posebno kada nema Piščeka. Igrač koji ga mijenja nije taj nivo, pokušaćemo to da iskoristimo da preko Jovetića ili Vučinića iz kontranapada napravimo višak i po receptu iz Ukrajine postignemo gol koji će nam biti potreban.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks