View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Može li ući u reprezentaciju s'obzirom da nije igrao zadnjih godinu dana ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Može li ući u reprezentaciju s'obzirom da nije igrao zadnjih godinu dana ?
    Pa nije baš da smo u problemu na njegovoj poziciji ...
    Iako ga na transfermarktu stavljaju na lijevog beka, koliko se sjećam on je centralni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Omladinci bolji od Srbije u Staroj Pazovi

Srbija – Crna Gora 1:2

Stara Pazova – Trening kamp FSS. Gledalaca: 200. Sudija: Igor Stojiljković (Srbija). Strijelci:Ilinčić u 28. i Vladan Karadžić u 35. minutu za Crnu Goru, Sergej Milinković-Savić u 81. minutu za Srbiju.

Žuti kartoni:

Danilo Šarkić, Miloš Milović, Vladan Karadžić (Crna Gora).

Srbija: Rastko Šuljagić, Nemanja Jakšić (Branko Jovanović), Nemanja Antonov, Sergej Milinković Savić, Milan Jokić (Miloš Zukanović), Nikola Maraš, Veljko Simić (Danilo Pantić), Saša Zbjelar, Stefan Ilić (Andrija Živković), Milan Spremo (Georgije Ilić), Srđan Babić.

Crna Gora: Marko Kordić, Andrija Vukčević, Danilo Šarkić (Miloš Milović), Marko Kažić (Ivan Prančić), Idriz Toskić (Ilija Tučević), Marko Ćosić, Mirnes Pepić (Stefan Nedović), Vladan Karadžić (Lazar Lalošević), Nemanja Cavnić (Jovan Baošić), Marko Ilinčić, Žarko Grbović (Milan Vušurović).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Simon namjestio go Škuletiću protiv Šerifa.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Usao na pocetku drugog poluvremena. Izgleda da se uozbiljio Simon, valjat ce nam u Poljsku itekako.

Klupa Vojvodine

Na 0:30

Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	untitled.jpg 
Views:	67 
Size:	11.3 KB 
ID:	111158  
    Last edited by filip__pg; 22-08-13 at 22:36.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Zvat ga obavezno

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,673
    Thanked in
    1,047 Posts

A i Škuletić je iz DG no nek je zdravo, nikakve veze nije ima sa Srbijom sem što mu tajo mozak ispra(a bogme se isti okoristio od države i vlasti pa nek srbuje-tajo mu).

Thanks Thanks Given 
    109
    Thanks Thanks Received 
    125
    Thanked in
    73 Posts

Tomasevic i Bojovic su debitovali za svoje timove u zadnjem kolu i igrali svo vrijeme.Prvi u pobjedi protiv Sarlroe a drugi u porazu od Anderlehta.
    Vujadinovic je i dalje nas fudbaler koji provodi svo moguce vrijeme na terenu, na svakoj utakmici igra svih 90 min.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Drinčić pregovara sa Partizanom

Edit: Ipak je demantovao, nista od toga.

“Priča da dolazim u Partizan nema veze sa životom. Ne postoje šanse da se nađem u Humskoj. Nije mi jasno odakle je potekla cijela priča u vezi “crno-bijelih“ i mene. Niti je mene Partizan zvao, niti sam ja zainteresovan“, rekao je Drinčić za SPORTAL.RS i objasnio:

“Imam važeći ugovor u Krasnodaru i sigurno ostajem i dalje ovdje. Ne postoji nikakva dilema. Nisam ja potreban Partizanu, a niti postoje šanse da dođem“, jasan je crnogorski reprezentativac.
    Last edited by filip__pg; 23-08-13 at 22:26.

Thanks Thanks Given 
    9,345
    Thanks Thanks Received 
    6,827
    Thanked in
    2,687 Posts

Bonja posle par kola vise ni na klupu...

Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pekovic zuti karton u 43 minutu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ivan Vukovic dao gol

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Beciraj ga dade...konacno!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

PONOVO je Zdravko Mamić pozvao Cicu Kranjčara da pješke krene prema Maksimiru, ali samo ako prestane piti. Dinamo traži trenera, omiljeni Cico vječni je kandidat, ali njegove navike Mamiću nisu po volji. Evo što kaže bivši izbornik:
    "Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati! Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu", rekao je Kranjčar za Sportske novosti.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    PONOVO je Zdravko Mamić pozvao Cicu Kranjčara da pješke krene prema Maksimiru, ali samo ako prestane piti. Dinamo traži trenera, omiljeni Cico vječni je kandidat, ali njegove navike Mamiću nisu po volji. Evo što kaže bivši izbornik:
    "Volim si popiti koju čašicu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati! Uostalom, u Iranu nisam popio niti kapi, svi znate kako je s alkoholom u toj zemlji. Međutim, nije mi jasno zašto Mamić spominje nešto što nema veze s trenerskim poslom i profesionalizmom. Što je on radio, nije li trgao košulje, imao raznih verbalnih eskapada i psovki pri javnim istupima i još štošta toga. Kao trener sam pokazao svoj profesionalizam uspješnom karijerom, isto kao što ga je on pokazao s uspješnim vođenjem Dinama. Zato mi nije jasno iz kojeg razloga govori o mom privatnom životu", rekao je Kranjčar za Sportske novosti.
    Kakve veze ima ta vijest sa našom reprezentacijom ?
    Voz zvani Cico je davno otputovao, a što se tiče alkohola je potpuno u pravu
    Pijem, ali ne pijem dok radim.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kako rece jedan ovdje kada se moze pisati o bivsim igracima sto da ne i o bivsim trenerima. pa eto nesto i o njemu

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Basa od prvog minuta kao i Zverotic koji izgleda igra na poziciji lijevog beka ovu utakmicu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E neka su vise smjenili trenera.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/beciraj-strijelac-za-dinamo

Sad ce malo teze iz saveza da objasne igranje Kasalice.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovetic i ovo kolo propusta,nema ga ni na klupu

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    640
    Thanked in
    376 Posts

Danas i Djordjevic upisa 30 minuta za Twente protiv Vitesea.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Simon odigrao 60 i kusur minuta. Mislim da ce nam sredina definitivno biti Zverotic-Boskovic-Krkotic-Simon.

Ljudi vidjeh konobara na Kamenovo isti ali potpuno isti Milan Jovanovic, ispostavilo se da se preziva Jovanovic ali zove Slavko

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Broj 25 na spisku - FILIP KASALICA tamtananararam. Nadamo se da neće imat potrebe da ulazi i pokazuje nam svoju vještinu pokušaja pretrčavanja igrača i padanja pri prvom kontaktu.

Mislim da prvih 11 nisu nikad bili izvjesniji: M. Božović - V. Božović, Baša, Džudović, Savić - Zverotić, Drinčić, Bošković, Vukčević - Jovetić, Vučinić. Pa što ko ponese.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Objavljeno: Ponedeljak, 26 Avgust, 2013 - 13:03 Izvor: MINA
    Povratak Drinčića i Vukčevića, Brnović otpimista

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Branko Brnović objavio je danas spisak igrača za utakmicu protiv Poljske, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Utakmica Crne Gore i Poljske biće odigrana 6. septembra u Varšavi.

Brnović je pozvao 25 igrača.

U odnosu na posljednji meč sa Bjelorusijom selektor Brnović može da računa na Nikolu Drinčića, Simona Vukčevića, i Dejana Damjanovića. Na spisku, zbog kartona, nema Sava Pavićevića i Vladimira Volkova, Andrije Delibašiće koji je bez kluba, kao igrača bjeloruskog Dinama iz Minska Nemanje Nikolića.

Na spisku su : Golmani - Vukašin Poleksić (Debrecin, Mađarska) , Mladen Božović (Tom Tomsk, Rusija) i Ivan Janjušević (Sutjeska).

Odbrana - Stefan Savić (Fiorentina, Italija), Miodrag Džudović (Spartak Naljčik, Rusija), Marko Baša (Lil, Francuska), Marko Simić (Kajzerispor, Turska), Marko Vešović (Crvena zvezda, Srbija), Ivan Kecojević (Gazijantepspor, Turska) Vladimir Božović (Mordovija, Rusija) i Blažo Igumanović (Astana, Kazahstan).

Sredina terena - Milorad Peković (Hanza, Njemačka), Miloš Krkotić (Dačija, Moldavija), Branko Bošković (Rapid Beč, Austrija), Marko Bakić (Fiorentina, Italija), Mitar Novaković (Amkar, Rusija), Elsad Zverotić (Jang Bojs, Švajcarska), Simon Vukčević (Vojvodina, Srbija) i Nikola Drinčić (Krasnodar, Rusija).

Napad - Luka Đorđević (Zenit, Rusija), Stevan Jovetić (Mančester siti, Engleska), Mirko Vučinić (Juventus, Italija), Filip Kasalica (Crvena zvezda, Srbija) i Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb, Hrvatska)i Dejan Damjanović (Seul, Južna Koreja).

Crnogorska reprezentacija se nakon sedam odigranih utakmica nalazi na prvom mjestu grupe H sa 14 osvojenih bodova.

Brnović je kazao da je uvjeren da njegova ekipa može da ostvari povoljan rezultat u utakmici protiv Poljske, i dodatno se približi plasmanu na Svjetsko prvenstvo (SP).

"Čeka nas težak posao u Poljskoj, ali vjerujem u ove igrače i mislim da možemo da ostvarimo cilj, a to je jedno od prva dva mjesta u grupi, što se tiče rezultata, tražimo sedam bodova iz tri utakmice", rekao je Brnović na konferenciji za novinare.

On je kazao da je Poljska kvalitetna ekipa koja ima odlične igrače na sredini terena i u napadu, dok za slabiji dio poljskog nacionalnog tima smatra defanzivnu liniju.

"Poljska je veoma jaka na sredini terena i u napadu, dok je njihova posljednja linija spora i visoka, što će otvoriti dosta prostora za Vučinića i Jovetića, na kojima će se, poput utakmice u Ukrajini bazirati naša igra", rekao je Brnović.

On smatra da je povratak Simona Vukčevića izuzetno važan za reprezentaciju jer donosi sigurnost na sedini terena.

"Drago mi je što je Vukčević ponovo u reprezentaciji. Mnogo nam znači jer je igrač koji može da stane na loptu,a tako nešto nam je nedostajalo u posljednjim utakmicama. Pitanje je koliko je fizički spreman, ali nadam se da će moći da pomogne pola sata", rekao je Brnović.

On je kazao da u predstojeću utakmicu ulazi sa provjerenim snagama.

"Na spisku su poznata imena. Zbog kartona nema Sava Pavićevića i Vladimira Volkova, dok je Andrija Delibašić još uvijek bez kluba", rekao je Brnović.

Brnović je za utakmicu sa Poljskom pozvao 25 igrača, s tim što će imena trojice prekobrojnih biti poznata do početka okupljanja.

Do kraja kvalifikacija, nakon utakmice protiv Poljske, izabranike selektora Brnovića očekuje gostovanje Engleskoj 11. oktobra, dok će četiri dana kasnije, posljednjem kolu, dočekati Moldaviju.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/povra...ovic-otpimista

Sve je to u redu, samo mi jedno nije jasno vidjevši da je Igumanović na spisku. Budući da znamo da nam je lijeva strana problematična, a kako Jovanović nema klub i Volkov pauzira zbog žutih, nije li onda bilo logično da Igumanović bude pozvan za meč protiv Bjelorusije? Ja u startu ne krivim Brnovića za to jer ne znam pravi razlog, ali sam (priznajem naivno budući da Vlaisavljević nesmetano obavlja funkciju selektora mlade reprezentacije) vjerovao da će neko od novinara postaviti to pitanje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    Broj 25 na spisku - FILIP KASALICA tamtananararam. Nadamo se da neće imat potrebe da ulazi i pokazuje nam svoju vještinu pokušaja pretrčavanja igrača i padanja pri prvom kontaktu.

Mislim da prvih 11 nisu nikad bili izvjesniji: M. Božović - V. Božović, Baša, Džudović, Savić - Zverotić, Drinčić, Bošković, Vukčević - Jovetić, Vučinić. Pa što ko ponese.

Mislim da ce ipak Simic igrati lijevog beka.

Znamo da su mnogo jaki na sredini i u napadu, ali da im je odbrana slabiji i sporiji dio tima, posebno kada nema Piščeka. Igrač koji ga mijenja nije taj nivo, pokušaćemo to da iskoristimo da preko Jovetića ili Vučinića iz kontranapada napravimo višak i po receptu iz Ukrajine postignemo gol koji će nam biti potreban.

Ako odigramo kao u Ukrajini dobijamo sigurno.

Page 1362 of 2251 FirstFirst ... 3628621262131213521358135913601361136213631364136513661372141214621862 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)