od kad to dolazi tacno? ja nikad nista nisam platio![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Otkad komunalna pise kazne? Ja znam da dizu auta samo.
Ja podizao saobracajnu prije 10 dana sa 5-6 neplacenih kazni za parkiranje po podgorici i bez problema je podigao. S tim sto to nije od komunalne nego od d.o.o.....
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Imaš obilježeni parking koji se plaća po zonama i redovno dečko iz komunalne prođe po 5-6 krugova jer ima onih koji ne plate a samo parkiraju auto kao da su platili. U tom slučaju da nisi platio parking a ovaj te snimio da si parkiran imaš 15 minuta od kad te je on vidio da napuštiš parking mjesto (il da uplatiš isto) 16-ti minut ukoliko započne naći ćeš kaznu pod brisač (ne trudi se da je bačaš jer imaju kopiju i fotografiju tvojeg vozila). Takođe pauk u posldnje vrijeme ne prolazi mnogo kroz grad nego samo slikaju i ostave ti kaznu pod brisač.
Kontrolori po ulicama su iz Parking servisa, ne iz Komunalne policije
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
@Bronx
Eto ti je SNAKE odgovorio.
Komunalna policija NIJE JEDNAKO Parking servis
Kazne koje ostavlja Parking servis su neosnovane. Ja sam probao i ove 2013 skupio nekih 3-4-5 i nisu mi dosle kad sam registrovao auto, prije 10 dana. Eto.
Kazne od Komunalne policije zato stizu bez problema. Imao jednu i platio da bih podigao saobracajnu prije istih 10 dana.
Parking servis je koliko ja znam [nisam se previse interesovao stvarno, al procitah nesto malo ovuda pa ce neko drugi mozda bolje znati] privatna firma. Zemlja na kojoj su obiljezili parking mjesta nije njihova nego opstine podgorica tj gradjana.
Ja sam mislio da ispred kuce obiljezim i naplacujem ocu i sestri al mi je tata rekao da ne moze. :/
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Puni naziv firme je "Parking servis Podgorica" doo, firma je opstinska i dalje, a do kad ne zna se :-)
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Meni su komunalci pisali kaznu na sluzbeno auto jer sam bio parkiran na glibavu zemlju koju oni vide kao zelenu povesinu i moram to izgleda sjutra fa platim da bi mogli da podignemo saobracajnu od drugih sluzbenih kola. Ode 50 eura iz dzepa
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Pa bila bi zelena površina da se narod tu ne parkira![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne bi se tu parkirali da ima normalnog mjesta za parking, no du svudje zgrade posadili ka dam je malo cemovsko polje
Pa što se ti ne parkiraš na Ćemovsko?
Zato sto mi nije radno mjesto tamo
kad te to kaznila po novom zakonu nemoguce ????
http://provod.me/zanimljivosti/pogle...etu/1377418564
a vi se zalite na nase puteve :mrgreen:
Renault
Ovako ce i nas bit za godinu-dvije
Poginu covjek nocas u Baru na sred pjesackog prelaza. Bas me zanima oce li vozac zavrsiti u zatvoru.
Who let the dogs out
kako?dje?
Na onaj broj za provjeru kazi je ili zauzeto ili se pali fax. Je li nejo uspio da ih dobije?
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dobio sam kaznu u saobracaju.Na mene nije registrovano vozilo.Ako ne platim kaznu sta mogu ocekivati kao posledicu
Situacija od prije sat vremena:
Ja se prestrojih pogresno od kruznoga ka hramu, i produzih pravo i cajmili kod prive-a, zaustavlja. Kaze znate da je danas povecana kontrola, ima nas svuda, i kaze dokumenta molim, reko izvolite, i on kaze znate da se pogresno prestrojili kazna je od 60 do 150e, dodjite sa mnom. I ja kod njega (u duju bijelu), on krenu da pise, reko nemojte ovo ono, on veli neku manju da ti pisem, reko' ja student, treba semstar sad 500e da uplatim, moji slabije rade, i dade mi dokumenta i pusti me casti mi... Nabrijan samo tako, jos je tamo.
Renault
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks