a ne ne...kontejneri imaju normalan pristup...a parkiran sam normalno bio dje se svi parkiraju![]()
Meni je samo krivo sto nisam danas slikao EKV-a kako se parkirao ispred ruskih, blokirao traku i pristup kontejnerima![]()
TAKUMI
a ne ne...kontejneri imaju normalan pristup...a parkiran sam normalno bio dje se svi parkiraju![]()
Ja samo kazem da mi je zao (nisam imao tel sa sobom (a ti nisi mogao da slikas jer ti je blokirao pa si morao da ga restartujes)).
TAKUMI
Zao mi je sto se ne sjetih da juce slikam covjeka koji je parkirao auto na sred trake dje se skrece ka Slovenackoj ambasadi kod City hotela.
Dakle iz pravca Union bridga, na raskrsnici kod City hotela, odvojena traka za lijevo, i tu ga je parkirao uru, dvije.
Posle toga lagano ulazi u auto i ode.
Pored onoliko parkinga kod Citya, pa cak i ulici iza zgrada preko puta.
Slikao prije par dana.
Trotoar je bolji pored toliko mjesta, a na ovom parkingu uvijek ima mjesta.
Žena s' kolicima ulicom mora da ide zbog degena.
![]()
Šteta što se ne mogu nigdje prijaviti, a s'obzirom da se na svakoj slici vidi registracija trebalo bi
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kad parkiras dje ne treba:
![]()
Ostavio trubu nasao Duju
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
pustite ljude da zive jbmti. u takvu posranu drzavu dje je sve u k***c poslo nada te se da ce neko wow dobro parkirat'....vazi. i neznam cemu ovo? nemoze se prijavit' .tako da trt Milojka.
Far West...
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Jel ovo crna trojka brajuskova...
f6
Ti znas kako nam je, a tako nam je zbog degenerika, a ti znas da kad me bi bilo degenerika sve bi bilo OK.
TAKUMI
Vjerovali ili ne put od krivog mosta do Delte (milion slobodnih mijesta NA PARKINZIMA)
![]()
Last edited by Rakun; 23-08-13 at 20:21.
Sve ja to znam,al znas kad ce bit takvih promjena?ja i ti ih u ovoj "drzavi" necemo dozivljet
problem se resava od onih koji su ih zapoceli,ali naravno njima tako odgovara.Jernjima niko nista ne moze a nas mogu da klepaju po usima kako im je volja
Ovo je u vlasnistvu brata Komnena Lakovica
znam toyotu jer je gledam svaki dan
kako su mi prljavi retrovizori
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Prije 7-8 dana sam vozio isto auto kao tvoje, a ne mog da se sjetim koje je to auto...
Auris?
TAKUMI
Pa ti si JA!!! A JA čitavo vrijeme mislio da sam JA JA, a ono TI si JA !!!! Pošto smo utvrdili da sam JA u stvari TI,reci mi jel' mi cura dobra riba ? Ako imam momka JA odbijam da budem TI.
I izgleda da JA postadoh Raquel!!!!!!!!
Sent from Rosetta Stone using Chisel
Last edited by Rakun; 24-08-13 at 02:22.
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks