Kako je lijepo sjetiti se svega ovoga i tog bezbrinog vremena.
AR 75 V6
Ili kad smo gađali bobicama kola, kakva je to jurnjava bila![]()
Kad je drustvo odlucilo da bude stetno pravili 'paukovu mrezu' od muzickih kaseta i vezali je sa strane na stranu ulice.Znam da smo najsrecniji bili kada ljudi zaustave auta i ne znaju sta je i smiju li proci.I nije nam tesko bilo kasete i kasete da trosimo za to tokom noci samo da bi se ljudi zaustavljali.Njima vjerovatno to nije bilo zanimljivo,dok nama osmeh na lice jer z*****li starije. (-:
AR 75 V6
zaboravih da dodam i NINDZA KORNJACAMA :ddd
Me, myself and I
A koje ste od ovih vi imali?
![]()
Last edited by Tha_Maddog; 19-08-13 at 13:18.
heheh, borbene avione i sad imam nedje u neki paket
ja cu jos jednom ovo, da se ne zaboravi, Otto Moto zvake
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
au i ja imam ovih oto moto i turbo slicica dosta jos uvijeka oni evoksi su mi nesto gadni bili onda bas
![]()
She is only here to annoy herself!
Vrijeme sam ubija s ovim
I bio sam tuzan namrtvo kad prekidose Roboteka na pola , i drka sam ga na Anitu iz NestasniJa godina :tongue: i htiJo da probusim obrvu ka Drezik no nije bilo u Pg :biggrin:
Kreč, kolica i mešalica.
Cujem jedno dijete upravo iz komsiluka:''..Osamnees, devetnees, dvaes. Polazim!''
Pa jao! Godinama nisam cula odbrojavanje za zmurku. Eno sad i pobrkanih loncica.![]()
Last edited by nauzeja; 22-08-13 at 19:06.
niujedne mi gace lastike nema
Vidjeh prije neki dan da i dalje postoje
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
price objasnjavaju,
kad se sjetim zanjeg trzaja djetinjstva sa plasticnim pistoljima. dva naselja nas 20 protiv 20 iz drugog naselja, cilj nije bio ako nekoga upucas da je on mrtav i ispada nego da ga dobro issibikas sa onim cudom. tako je svaku noc po jedna tuca izbijala i onda kao po pravilu dodje najjaci iz jednog naselja ili iz drugog i miri, tjera da se rukujemo. tad nije bilo ljubljenja, mislim da je taman nedugo nakon dosao odvratni perion muskog ljubljenja. nego fino pobijete se pomirite se i onda pricate kako ste ga izbilitada sam imao improvizovani plasticni pistolj na koji sam zalijepio laser
)
inace ko izmisli ljubljenje? i od koje godine to datira moze li neko sa preciznoscu da utvrdi taj istoriski promasaj?
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Pricamo, istovremeno izbacimo istu rijec, kaze:''Pec!''
El moguce? Pec.![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks