Koliko pesimizma i negativne energije na jednom mjestu.
Prvu utakmicu protiv Poljske je bila prica da ce nas razvalit, onda ajde nekako cemo dobit taj San Marino. Pa protiv Ukrajine u goste je bilo ako izvucemo bod da slavimo i onda Englezi ce nas tresnut sigurno 2-3 razlike. Onda je poraz od Ukrajine odlicno dosao za pricu kako smo sve sanse izgubili, zavrseno je to i evo sad prica da cemo izgubit u Poljsku.
Mi i dalje prvi na tabeli i imamo dobre sanse i da zadrzimo to prvo mjesto.
Nijesi pesimista nego si realan. Ugasili smo ga.
kad igramo sa poljacima?
all is worthwhile if the soul is not small .
6 septembar u 20:45
Simon igrao 77 minuta u svojoj prvoj utakmici, ima jos 2 kola do okupljanja za Poljsku. Ako bude igrao u ova 2 kola sigurno ce ga zvati Brnovic pa bi sredina mogla da nam bude Zverotic-Boskovic-Krkotic-Vukcevic.
Drindza nesto ne igra, odigrao je samo nekih 25 minuta u pretproslom kolu. Vidjet cemo, ima i on 2 kola do okupljanja pa dako dobije sansu. Brnovic ce ga vjerovatno zvati s obzirom da se oporavio pa makar da bude na klupi i zamijeni nekoga tokom utakmice.
Vladan Giljen u Anderlehtu!
Golman Vladan Giljen u toku današnjeg dana postaće novi član Anderlehta. Mladi Nikšićanin, koji je minule tri sezone nosio dres portugalskog Nacionala, već neko vrijeme pregovarao je sa aktuelnim šampionom Belgije, a konačan dogovor uslijediće danas, kada će nekadašnji kapiten mlade reprezentacije potpisati višegodišnji ugovor.
Naš internacionalac,odmah nakon raskida saradnje sa klubom sa Madeire, našao se na meti mnogih evropskih velikana, ali je najkonkretnija ponuda na adresu 24-godišnjeg čuvara mreže stigla od najtrofejnijeg kluba iz Belgije.
R.P.
Jel moguće da su u Nacionalu bili toliko slijepi na kvalitete mu, pa se sad oko njega druge ekipe otimaju?
Ja ga nikad nisam gleda pa zato to kažem. Recimo Tomašević je dosta dugo igrao kod njih prije nego su ga se odrekli a Giljenu nije ni data prava prilika. Nadajmo se da će se izborit za svoje mjesto u timu iako je to golmanima najteže.
Prosto je nevjerovatno kako Vlado jos nema nijedan mec za A tim, a naprimjer jedan Janjusevic koja je rupa zezca ima preko deset meceva...
Kakav je ovaj Žarko Tomašević ? Čitam u Vijestima da ga je uzeo neki belgijski tim na 3 godine(valjda ga ne bi uzeli na toliki period da ne valja)
Vidim igrao je u reprezentaciji 2010 u utakmicama protiv Sjeverne Irske i Norveške. A što je najvažnije izjavio je da bi rado u reprezentaciju.
i da li će za poljake igrati Lewandovski ?
Last edited by Rakun; 21-08-13 at 21:24.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nije ima sreće momak sa povredama, neko vrijeme je u Nacionalu bio standardan a posle ga niđe nije bilo. Nadajmo se da će se razigrat
Nisam pitao to. Pitao sam je li čemu kao igrač ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks